Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 25. 11.

Foto: Denis Ivanov43, Shutterstock.com

Foto: Denis Ivanov43, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Erotiku vnímáte jako účinnou relaxaci, která vás nikdy nezklame. Zkuste ale přípravě věnovat poněkud větší pozornost. Zapálené aromatické svíčky, kapka afrodiziakálního oleje za ucho a krajkové sexy prádlo vytvoří „výbušnou směs“, která v partnerovi, potažmo i ve vás zažehne plameny vášně.

Článek

Beran 

V oblasti lásky a sexu počítejte s nejedním překvapením. Miláček navrhne milování zrovna ve chvíli, kdy budete mít plné ruce práce, kterou nemůžete odložit. I to, že mu to budete vysvětlovat, bude mít svůj půvab. Během této doby se erotické napětí mezi vámi začne příjemně stupňovat.

Býk

Při Luně ve Lvu máte tendence podezírat miláčka z něčeho, co jeho ani nenapadlo. Hledáním stop, které podle vás zanechaly jeho milenky, se jen zbytečně stresujete. Když se na něho podíváte, bude vám jasné, že se vašimi rozbouřenými emocemi dobře baví. Bude lepší, když energii, síly i čas věnujete vylepšení vašeho reálného erotického života.

Blíženci

Neustále přemýšlíte, zda láska, kterou jste dosud vnímaly jako osudovou, je opravdu taková. Je docela možné, že musíte konstatovat, že vám do života vstoupily city, které jsou mnohem hlubší a intenzivnější. A erotické fantazie, které vám při pohledu na dotyčného krouží hlavou, překonávají vaši dosavadní představivost.

Rak

Pravidla, která jste si kdysi s miláčkem stanovili, jaksi přestávají fungovat. Jindy by vás to rozčilovalo, ale teď jste spíš zvědavé na směr a cestu, kterou se váš vztah bude dál ubírat. Je vám však naprosto jasné, že se erotické základy, na kterých je vaše soužití do značné míry vystavěno, naštěstí nemění.

Lev

Člověku, který vás tuze zajímá a s nímž byste se moc rády sblížily, se klidně ozvěte jako první. Žádnou zvláštní záminku k tomu, že voláte, si vymýšlet nemusíte. Klidně mu řekněte, že jste ho prostě chtěly slyšet. Po takovém upřímném vyznání to mezi vámi začne parádně jiskřit.

Panna

Veškeré signály, že byste měly v erotice přidat a váš partnerský život tak ozvláštnit, berte rozumně a s rezervou. Navíc buďte rády, že současná situace posiluje důvěru mezi vámi. Miláčkovi klidně můžete říct, že smyslné touhy jsou pro váš vztah podstatně lepší než to, kdybyste se v tomto směru třeba nudili.

Váhy

V erotice nepotřebujete nápovědy, ale naprosto jasné signály. Pokud je však chcete obdržet, musíte je taky vysílat. Připravte se však na to, že to pro muže z vašeho okolí bude šok. Z vaší strany jsou zvyklí na nejrůznější náznaky, ale ty ve vaší komunikaci zrovna nemají místo. Budete dávat jasně najevo, co chcete a potřebujete, ať se s tím srovnají, jak umějí.

Štír

O tom, že jste opravdu dobré, uznávané a vážené, informuje vašeho partnera někdo jiný. Bude tak překvapený, že se vám s tím dokonce svěří. Pro vás z toho vyplyne zajímavý pocit satisfakce. Dokonce i večer v posteli budete mít dojem, že se k vám chová zcela jinak. Minimálně bude prokazovat větší pochopení pro vaše potřeby.

Střelec

S přáteli si o sexu povídejte přesně tak otevřeně, jak máte ve zvyku, ale zároveň abyste na sebe vlastně nic zásadního neprozradily. Zejména poté, co se v 16.33 hodin Luna dostane do kvadratury s Uranem, si můžete být jisté, že se všechno, co o svých milostných zkušenostech či sexuálních potřebách povíte, to se partnerovi donese spíš dřív než později.

Kozoroh

Patrně se rozhodnete, že nechcete nikoho provokovat, což ale neznamená, že se vám to podaří. Díky přirozenému šarmu a sex-appealu zapůsobíte snad na každého muže v okolí. Naštěstí jste rozumné. Obdiv si užíváte, lichotky si rády vyslechnete, ale tím to hasne.

Vodnář

Partner, který ohledně sexu tlačí na pilu, si vůbec neuvědomuje, co riskuje. Luna je sice ve vašem partnerském sektoru, ale zároveň pod hodně napjatými aspekty, což vás nutí do protiútoku. Kdyby vás do ničeho nenutil, dokázaly byste si milování vychutnat a užít. Tentokrát si tím však vůbec nejste jisté.

Ryby

I když vám kamarádky a jejich večerní telefonáty obvykle nevadí, dnes to bude jinak. Ozvou se totiž zrovna ve chvíli, kdy z vás roztoužený miláček vymámí příslib rychlého přesunu do postele, a vy se i ve vlastním zájmu snažíte, abyste mu vyhověly. Bude proto lepší, když si vypnete mobil.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám