Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 27. 1.

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umíte mluvit jednoznačně a jasně, ale když vás to popadne, vaše řeči jsou plné jinotajů, dnes dokonce eroticky laděných. Pod vlivem konstelací totiž máte v úmyslu miláčka už od rána pomalu rozehřívat na večer. Smyslné svádění budete mít snad v popisu práce. Poprvé se vám ho podaří zlákat k něžnostem hned po příchodu domů a pak ještě minimálně jednou.

Článek

Beran 

Při Luně ve Střelci chcete a potřebujete vnést do milostného života alespoň trochu exotiky. S partnerem se můžete domluvit třeba na nejrůznějších hrách. Pokud jste se ještě nepřevtělily do role přísné učitelky, která kárá nezdárného studenta, můžete to zkusit. Zejména později večer bude efekt zaručený.

Býk

Pocit, že partnerovy city nejsou tak intenzivní jako kdysi, je sice oprávněný, ale vysvětlitelný. Má momentálně spoustu pracovních starostí a na projevy lásky podle vašich představ prostě nemá ani pomyšlení. Naštěstí se spolu dokážete domluvit na tom, že během víkendu všechno hezké a intimní doženete.

Blíženci 

Když intimnosti odložíte až na pozdější večer, bude to nejlepší. Využijete tak příznivý sextil mezi Sluncem a Lunou. Nastává ve 21.48 hodin a do vašeho života vnese spoustu erotické fantazie. Milování bude tak ohnivé, že díky tomu zapomenete na všechny starosti a problémy, na které jste během dne narazily.

Rak

Úvahy o tom, co máte s partnerem dělat, a čeho se naopak vyvarovat, pusťte z hlavy. Zejména ráno je potřeba, abyste byly maximálně upřímné a otevřené. Dejte najevo, co po něm chcete, a jasně řekněte, co mu na oplátku hodláte poskytnout. Bude to zajímavý dialog s ještě zajímavějšími důsledky. A to, že na povídání nebudete mít tak moc času, se ukáže jako další plus.

Lev

Lidé, kteří vám vysvětlují výhody vztahu bez závazků, můžou sice mluvit jako kniha, ale vás nepřesvědčí. Představa, že byste se o miláčka a jeho něžnosti musely dělit s nějakou jinou, se vám vůbec nelíbí. Kdyby s podobným nápadem přišel on osobně, patrně zažije takovou emocionální bouřku, že na toto téma už si nedovolí ani zažertovat.

Panna

S láskou problémy nemáte, ale můžou nastat ve vzájemné komunikaci. Miláček bude zejména večer tak nervózní, že vám nedokáže věnovat soustředěnou pozornost. Vy se můžete rozhodnout, zda se budete rozčilovat, nebo to vezmete jako fakt, kvůli kterému se nemá cenu zlobit. Kdybyste to zvládly, ušetříte si protivné dohadování.

Váhy 

Chyby partnera si sice uvědomujete, ale taky si velice dobře umíte spočítat jeho přednosti. Nakonec usoudíte, že mu nedokonalosti vytýkat nebudete, ale naopak zdůrazníte to, kvůli čemu si ho vážíte. V důsledku toho se můžete těšit na neobyčejně příjemný večer ozvláštněný hravou erotikou.

Štír

Rozčilují vás jedinci, kteří se vás neustále vyptávají na důvěrné věci, nebo na toto téma vtipkují. Marně jim vysvětlujete, že se o těchto záležitostech nechcete bavit a nehodláte se ani nikomu svěřovat. Sex si raději užíváte prakticky, což se stane až večer. Luna se dostane do kvadratury s Jupiterem a vytvoří příjemně jiskřivou atmosféru plnou erotických příslibů.

Střelec

Se štěstím v lásce to zdaleka není tak zlé, jak myslíte. To, že si s partnerem nerozumíte bez slov jako obvykle, je sice nemilé, ale vy se s tím dokážete srovnat. Navíc mějte na paměti, že mu při Merkuru v Kozorohu nemá smysl nic vysvětlovat. Mluvit můžete, o čem chcete, ale řeč se nakonec stejně stočí na peníze. V takovém případě ho začněte třeba vášnivě líbat, jinak řečnit nepřestane.

Kozoroh

S láskou, kterou cítíte k člověku, který vás zase tak moc nechce, se dokážete vyrovnat. Větší starosti vám nadělá nechtěný ctitel, který se do vás zamiluje. Nechápe, že taktní odmítání myslíte vážně. Když zvýšíte hlas a vysvětlíte mu to důrazněji, dozvíte se, že si šlapete po štěstí. Může mít pravdu, ale také nemusí…

Vodnář

Musíte si přiznat, že existuje člověk, který je vám hodně blízký a s nímž cítíte to, co by se dalo označit jako duchovní spojení. Kdybyste se rozhodly, že večer využijete i pro „spojení fyzické“, máte vesmírné požehnání. Zejména kolem 22. hodin oba nezávisle na sobě konstatujete, že jste v tomto směru konečně našli to, co jste prozatím marně hledali.

Ryby

S láskou si poradíte. Tomu, kdo po vás touží a koho chcete i vy, umíte nabídnout erotiku v tak lákavém pojetí, že neodolá, ani kdyby chtěl dělat drahoty. Kdybyste si na intimní radovánky udělaly čas v brzkých ranních hodinách, dokážete mu poskytnout přesně to, po čem dosud marně toužil, byť to třeba ani nevěděl.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám