Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 27. května

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Libovolné změny, zejména ty, které se týkají vztahu, nebo sexu, nenavrhujte jen tak z legrace. Miláček je vezme vážně, chopí se příležitosti a udělá věci, nad nimiž vám zůstane rozum stát. Rozhodně neprosazuje svůj názor, postoj či plán proto, aby vás provokoval či naštval. Bude totiž přesvědčený, že přesně o to vám šlo. Dopřejte mu čas, ať na svůj roztomilý omyl přijde sám.

Článek

Beran

Budete v pohodě. Máte toho, koho jste chtěly, a jste za to vděčné. Trochu jinak to může mít nastavené partner. Má pocit, že jste se v poslední době změnily a moc vám nerozumí. Nechápe, že i ženy s tak bouřlivou povahou, jakou bezesporu máte, potřebují mít čas od času pohodu, klid a hodně něhy. Když začne přemýšlet, zda to mezi vámi nepřestalo jiskřit, udělejte scénu. Vám se do toho sice nechce, ale on ji potřebuje, aby si uvědomil sílu vaší lásky.

Býk

Než odstartujete nový vztah, měly byste se zajímat o to, proč ten jeho předchozí skončil. Ptejte se a s vágními odpověďmi se nespokojte. To, že se bude snažit hovoru na dané téma vyhnout, je celkem jisté. Vy se však nesmíte dát. Je potřeba, abyste zjistily jeho verzi událostí a porovnaly je s tím, co už víte. Když se dozvíte, že za vším byl především sexuální nesoulad, můžete klidně mávnout rukou. Ten vám dvěma naštěstí nehrozí.

Blíženci

Jak bude den postupovat, atmosféra bude houstnout kvůli stupňujícímu se napětí mezi vámi a partnerem. Večer, kdy nastupuje vliv kvadratury mezi Venuší a Neptunem, hrozí akutní nebezpečí emocionálního výbuchu. Ve vlastním zájmu se proto vyhýbejte rozebírání vašeho vztahu a chyb, které v něm jsou. Je to sice potřeba, ale dnes by to k ničemu dobrému nevedlo.

Rak

Pocit, že se s partnerem nedokážete domluvit na ničem, je sice intenzivní, ale nezakládá se na pravdě. Když se nad vaším vztahem důkladně zamyslíte, zjistíte, že přece jen existují oblasti, ve kterých vám to spolu ladí bez nejmenších problémů. Jednou z nich je sex, což vás nepřekvapí. Druhou je nejspíš vlídný smysl pro humor.

Lev

Lásku i touhy dávejte najevo způsobem, na který je partner zvyklý, takže ho nepřekvapí. Můžete mít sice pocit, že vám vlastní fantazie napovídá spoustu zábavnějších a smyslnějších možností, ale ty si nechte na jindy. Vaše inovace v posteli by ho totiž spolehlivě přivedly k úvahám, kdy a s kým jste na něco takového přišly, a to je začátek žárlivých scén.

Panna

Je správné rozhodnutí, že partnerovi konečně nahlas potvrdíte, že ho taky milujete. Musíte si však dávat pozor, abyste to s intenzitou a četností vyznání lásky nepřeháněly. Jakmile zjistí, že vás má jisté, přestane se snažit a nastane problém. Odpovědnost za kvalitu vašeho vztahu by prostě přehodil na vás a sám by si jen užíval to dobré.

Váhy

Opozice mezi Lunou ve vašem sektoru komunikace a Venuší bude pro vás dost náročná. Především je potřeba, abyste si uvědomily, že partner všechno přece jenom vědět nemusí. Pozor si dávejte zejména na informace, které se týkají finančního zajištění rodiny. Dokud věříte tomu, že jste spolu z lásky a majetek nehraje roli, bude mezi vámi vládnout pohoda. Kdybyste ho však podezíraly, že si ve skutečnosti spíš užívá nějakých materiálních výhod, bylo by to horší.

Štír

Faktem zůstává, že jste vášnivé a umíte své city dávat hodně zřetelně najevo. Tentokrát si však musíte dávat pozor, abyste to nepřepískly. Zejména odpoledne hrozí, že před partnerem nechtěně prozradíte, že vás zajímá člověk, kterého on nemůže ani vidět. Pak byste mu sice vysvětlovaly, že jste to tak nemyslely, ale on by vám moc nevěřil.

Střelec

Největší úskalí spočívá v tom, že miláčka vnímáte jinak, než si zaslouží. Hledáte něco, co v něm není a nikdy nebylo, a pak se zlobíte, že jste to neobjevily. Kdybyste se ve všem, včetně sexu, dokázaly oprostit od svých mnohdy dětinských představ, byl by váš život mnohem jednodušší. Navíc zjistíte, že v některých případech může být realita smyslnější a dráždivější než vaše fantazie.

Kozoroh

Než prozradíte sladké tajemství, že jste zamilované, a začnete o svém nejnovějším objevu mluvit nahlas, dobře si to rozmyslete. Obvykle sice nejste pověrčivé, a toho, že byste něco mohly zakřiknout, se nebojíte, ale tentokrát byste měly. Navíc hrozí nebezpečí, že se o tom, co právě prožíváte, doslechne někdo, kdo se z osobních pohnutek pokusí pokazit vaše štěstí.

Vodnář

Zkuste projevy erotického zájmu alespoň trochu vyvážit. Když miláček usoudí, že je pro vás „hračka do postele“ a jeho názory, přání či představy vás vlastně nezajímají, koledujete si o problémy. Některým mužům sice takový nezávazný přístup vyhovuje, ale ten, kterého jste si vybraly vy, k nim ani náhodou nepatří. Ten opravdu chce a potřebuje, abyste ho milovaly tělem i duší.

Ryby

Osobám, které se netají tím, že je váš partner přitahuje, byste se oba měli pro jistotu vyhýbat. I když vás nahlas ujišťují, že je to fór a že by vám nikdy nedokázaly ublížit, není to úplně jisté. V každém případě bude rozumnější, když je na různé společenské akce, kde se konzumuje alkohol, zvát nebudete. Když spolu chcete nebo potřebujete něco probrat, sjednejte si schůzku bez přítomnosti vašeho miláčka. Ani jemu tak okázalý zájem totiž není příjemný.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám