Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 28. 10.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Muži, s nimiž jste v pravidelném kontaktu, se postarají o příjemná překvapení. Kolegové třeba za vás převezmou otravný úkol, šéf vás pochválí, soused vám pomůže s nákupem a podobně. Nejvíc se ovšem předvede životní partner. Dokáže vám, že i v dlouhodobém vztahu můžete sbírat nové erotické zkušenosti. Ostatně každý pokus porušit zavedené zvyklosti a stereotypy vám velice prospěje.

Článek

Beran 

To, co vám o svém erotickém život někdo sdělí zejména odpoledne, berte s velkou rezervou. Když je Luna ve Lvu, lidé mají sklony chlubit se tím, co s pravdou nemá mnoho společného. Ostatně ani vám nikdo nebrání, abyste se taky trochu vytahovaly. Musíte však dbát na to, aby vaše historky zněly alespoň trochu věrohodně, což dokážete.

Býk

S láskou to není tak úplně jednoduché. Občas máte pocit, že miláček neusiluje o sex tak intenzivně, jak by se na volný den slušelo a patřilo. Když začne filozofovat a řečnit, dojde vám, že ho jídlo, které připravujete, zajímá mnohem víc než rozkoše, které si můžete vzájemně poskytnout. Bude prozíravé, když ho přes den pořádně „nakrmíte“ a dovádění v posteli necháte až na večer.

Blíženci

Díky sextilu mezi Venuší a Jupiterem máte lásky tolik, kolik jen chcete. To však neznamená, že nemáte starosti. Ctitelů je hodně a vy nevíte, kterého si vybrat. Nejlepší bude, když tuto otázku zatím necháte otevřenou. Nejdřív proveďte důkladný předběžný výběr a pak přemýšlejte, koho v brzké době pozvete „na kafe“.

Rak

Do 11.07 hodin, kdy je Luna ještě ve vašem znamení, budete cítit lehkou nejistotu, což vám ale v ničem nepřekáží. Naopak, dokážete s partnerem mluvit tak, aby erotické napětí houstlo a mezi vámi to jiskřilo čím dál víc. Navíc máte dost času na to, abyste si změněnou atmosféru užily a vybraly si z ní to nejlepší.

Lev

Hvězdy vám tentokrát nedoporučují, nýbrž přímo zakazují. Nesmíte skočit na špek člověku, který si s vámi zahrává a kromě vás má v záloze i další potencionální přítelkyně. Jakmile něco takového začnete tušit, hned se stáhněte. Dnes byste si sice v jeho náručí náramně užily, ale v budoucnu byste za to zaplatily zklamáním, slzami, či vztekem na celé mužské pokolení.

Panna

Máte velkou šanci užít si sex podle svých představ. Pravá chvíle nastane těsně po půlnoci, jelikož se v 00.09 hodin Luna dostane do opozice s Plutem ve vašem sektoru lásky a romantiky. Pokud dáte fantazii zelenou, zajistíte sobě i partnerovi nezapomenutelné erotické zážitky. Tím, co vás v tomto směru napadne, překvapíte nejen jeho, ale i samy sebe.

Váhy

Při sextilu mezi Venuší a Jupiterem ve vašem sektoru lásky a romantiky si v erotice nemáte nač stěžovat. Všechno, co miláček udělá, vás přivede do stavu blaženosti. Občas je vám dokonce líto, že jste si na zítřek nevzali dovolenou, takže budete muset vyskočit z postele a vyrazit do práce. Než se však tak stane, budete si užívat každou společnou minutu.

Štír

Když miláček neopětuje vaše erotické mámení, nedělá to kvůli nezájmu o sex, ale proto, aby vám dokázal, že na vás v tomto směru závislý není a nikdy nebude. Vy musíte zareagovat tak, aby rychle pochopil, že si jistý nemůže být ani on vámi. Naštěstí to zvládnete tak, že večer stejně dojde na sex, a to přes veškerá nedorozumění. Můžete si být jisté, že bude dokonalý.

Střelec

Všechny domluvy včetně diskuse o sexu proběhnou hladce a příjemně. Miláček pochopí, že to není chladný kalkul s nedostatkem romantiky, ale naopak si chcete užít každou minutu, kdy budete spolu. Při sextilu mezi Venuší ve svém znamení a Jupiterem navíc umíte dát city a touhy najevo tak, že ho v kladném slova smyslu vyvedete z míry.

Kozoroh 

Když vám intuice říká, že máte znovu oslovit bývalého přítele a varovat ho před tím, co chystá, měly byste to udělat. Nemusíte ani vědět nic konkrétního, klidně stačí, když mu řeknete, že si podle vaše názoru troufá na něco, co mu nemůže vyjít, ani kdyby se opravdu moc snažil. Současnému partnerovi se s tím však raději nesvěřujte. Nepochopí, že v této „záchranné akci“ nefigurují city ani sex.

Vodnář

Pocit, že to pouze s city nevyhrajete, je sice pochopitelný, ale mylný. S láskou naopak zvládnete všechno. Když k lidem kolem sebe přistoupíte se srdcem na dlani, je značná šance, že se k vám budou chovat stejně láskyplně. Kdybyste některý z takto vzniklých vztahů hodlaly převést do erotické roviny, podaří se vám to. Vy ale patrně chtít nebudete. Místo uspěchaného sexu si raději vychutnáte pomalé a romantické namlouvání.

Ryby

Kdybyste si chtěly užít nádherný, ale fyzicky náročný sex, měly byste využít čas těsně po půlnoci. Opozice Luny s Plutem vrcholí v 00.09 hodin a zejména na vás působí vysoce pozitivně. Tato konstelace na ostatní působí až destruktivně, ovšem vám zajistí, že nemusíte vášeň předstírat, protože ji bude prožívat naplno a s chutí. Nadšený bude i miláček.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám