Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 29. 7.

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Na miláčkovy rádoby vtipné poznámky začínáte být alergické. Když zase zažertuje na vaši adresu, neusmějete se, ani mu to neoplatíte. Budete mít totiž co dělat, abyste se ovládly a nezačaly běsnit. Jiná situace ovšem nastane, když vyrukuje s erotickými představami. Nahlas totiž vysloví přesně to, po čem už dlouho toužíte, jenže jste to tajily, protože vám vlastní fantazie připadaly příliš odvážné, dost možná i kapánek ujeté.

Článek

Beran 

Potíže s láskou přenecháte těm, kteří si s partnerem nedokážou poradit. Vy k nim naštěstí nepatříte. S miláčkem se dokážete domluvit na všem, co potřebujete a co je pro vás důležité. Navíc dovedete být tak přesvědčivé, že sám od sebe pochopí, že bude lepší, když vás bez zbytečných řečí poslechne. Zvlášť zdlouhavé debaty o sexu by vás obtěžovaly.

Býk

Sex podle svých představ si užijete pod podmínkou, že se nebudete během dne rozčilovat. Pro jistotu počkejte do 22.24 hodin, kdy se Mars přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky. Postará se, aby všechno bylo přesně takové, jak si přejete. Miláček dokonce pochopí, že bude lepší, když vlastní přání upozadí a bude se snažit splnit ta vaše.

Blíženci

Při Luně v Beranu se můžete klidně pustit do rafinovaných erotických hrátek. Vy jste na ně naladěné vždycky a miláček se vám rád a s chutí přizpůsobí. Jeho reakce vás však můžou překvapit. Zjistíte, že vedle sebe máte člověka, kterého jste dosud vlastně neznaly. Víte, jak se v běžných situacích zachová a co si myslí, ale do skutečných hloubek jeho duše jste nepronikly.

Rak

Především je potřeba, abyste si uvědomily, že se na sex musíte soustředit stejně jako na libovolnou aktivitu, na které vám záleží. Jakmile vám myšlenky začnou těkat a vy při líbání začnete přemýšlet o tom, co máte zítra v práci zařídit nebo cestou domů nakoupit, všimne si toho a jeho nadšení rázem pomine. Neriskujte, že budete oba usínat naštvaní, zklamaní, a hlavně neuspokojení.

Lev

S city nejsou ve vašem případě problémy. Umíte dát lásce právě ten duchovní rozměr, který partnerovy předchozí vztahy postrádaly. Když se bude divit, vysvětlíte mu, že je pro to, aby mezi vámi zavládla harmonie a soulad, což je stejně důležité jako fyzická přitažlivost. Nejdřív může koukat i trochu nedůvěřivě, ale pak uzná, že by na tom mohlo něco být.

Panna

Budete mít plnou hlavu úvah, že pomůžete člověku, který si to podle vás zaslouží, jelikož v milostných sférách nemá štěstí. Rovnou na to zapomeňte! Jakmile si ověří, že se stal objektem vaší erotické touhy a že pro něho uděláte cokoli, změní svoje chování. Bohužel k horšímu… Správně vyhodnotíte, že za jeho vztahovými potížemi není to, že má smůlu na ženy.

Váhy

Chápete, že život bez sexu by byl velice smutný a nudný, ale taky si uvědomujete, že nic se nemá přehánět. Je na vás, abyste dokázaly rovnováhu v tomto směru nejen navrhnout, ale i udržet. Po vašem vysvětlení miláček pochopí, že když budete nevyspalí a vyčerpaní, tak milování nebude stát za moc. Když si však předem dopřejete odpočinek, máte šanci na nezapomenutelné zážitky.

Štír

Úvahy, zda dáváte city najevo správně, jsou na místě. Ve vašem případě hrozí, že miláčkovi řeknete něco, co bude objektivně sice velice vtipné, jenže si to vezme osobně a urazí se. Navíc by vám nebyl schopen říct, co ho vlastně tak popudilo. Ve výsledku by přestal komunikovat a vy byste se marně snažily přijít na to, co jste zase dělaly špatně.

Střelec

Když vám miláček vytkne až přehnaně rychlé tempo, které jste zavedly do vašeho milostného života, neurazte se, ale přemýšlejte. Pokud usoudíte, že může mít v něčem pravdu, slibte sobě i jemu, že se pokusíte krotit a vyhovět jeho přáním. Zároveň mu ale zdůrazněte, že potřebujete vědět, co a jak si představuje.

Kozoroh

Pocit, že o citech nemusíte mluvit, protože váš partner přece moc dobře ví, že ho milujete, je zavádějící a mylný. Ve vašem případě je potřeba, abyste se překonaly a zavedly řeč na důvěrná témata. Když mu polichotíte v tom smyslu, že vás přitahuje a vzrušuje, atmosféru ve vašem vztahu to zásadně vylepší. A kdybyste navíc upřímně ocenily jeho schopnosti milence, bude blahem bez sebe.

Vodnář

S láskou nejspíš budete mít spoustu starostí. Zejména musíte vyřešit dilema, zda máte partnerovi poskytnout naprostou volnost, nebo ho přece jen pro jistotu kontrolovat. Snažte se v tomto ohledu dospět k rozumnému kompromisu. Potřebuje totiž vědět, že vám na něm záleží, ale přitom nesmí mít dojem, že ho držíte zkrátka.

Ryby

S miláčkem se dokážete bez větších problémů domluvit na všem, co je potřebné. Jediný rozpor může nastat pozdě večer, a to kvůli sexu. Zatímco vy si myslíte, že byste klidně mohli intimní hrátky odložit na ráno, miláček po vás zatouží tak silně, že se chce pomilovat teď hned. Jestli myslíte, že mu bude stačit trocha něhy, jste na omylu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama