Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 29. dubna

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Šokující událost partnera přiměje zamyslet se nejenom nad vaším vztahem, ale smyslem života jako takovým. K čemu dospěje, to si prozatím nechá pro sebe, ale až zanedlouho promluví, budete se hodně divit. Nejspíš se přesvědčíte, že na vás myslí a stará se o vaše blaho i tehdy, když zrovna nejste nablízku. Poskytne vám takový důkaz, až zaslzíte dojetím, a málem ho umačkáte v náručí.

Článek

Beran

V milostných záležitostech se vydáte křivolakými chodníčky, nebo aspoň neprošlapanou cestou. Začnete zkoušet věci, s nimiž nemáte mnoho zkušeností, a to hlavně v oblasti komunikace nebo sexu. Docela klidně se může stát, že se vám inovace zalíbí a partnerovi ještě víc.

Býk

Starosti nebo dohady ohledně lásky jsou naštěstí na ústupu. Jediná vážnější potíž může spočívat v tom, že miláček žene váš vztah kupředu způsobem, který vám nevyhovuje. Naštěstí ho dokážete včas, elegantně a s roztomilým úsměvem přibrzdit.

Blíženci

Sex si parádně užijete, když partnerovi vnuknete nápad, aby do milostné předehry zařadil masáž zadečku. Vyberte masážní olej se smyslnou vůní, třeba ylang-ylang. Nemusí se omezovat jen na jemné hlazení, ale měl by občas zapojit i nehty a něžně vás škrábat po celých zádech. Sladká odměna ho nemine.

Rak

Počítejte s tím, že po vás miláček bude chtít, abyste ho ujišťovaly, že ho z celého srdce milujete. Vy byste to sice raději nerozebíraly, ale když uvidíte, jak mu na vašem vyznání lásky záleží, klidně se překonáte a něžná slůvka mu budete špitat i při milování.

Lev

Než si s někým něco začnete, což je při Luně ve Střelci téměř jisté, zajímejte se o jeho rodinné poměry. Zejména při seznámení prostřednictvím internetové seznamky buďte opatrné. To, že vám tvrdí, že je svobodný a bezdětný, ještě neznamená, že to tak opravdu je. Klidně zapátrejte na sociálních sítích, můžete totiž náhodně narazit na snímky, kde bude součástí „šťastné rodiny“.

Panna

Nepodceňujte pocit, že se mezi vás a partnera kdosi snaží vrazit klín. Vaše intuice funguje správně a vy byste své pověstné předtuchy měly brát vážně. Prozatím nenápadně pozorujte, co se kolem děje, a buďte připravené v pravou chvíli energicky zakročit. Případnou sokyni v lásce nejen odhalíte, ale i znemožníte.

Váhy

Dokážete se domluvit skoro na všem. Dokonce i příkazy a pokyny umíte rozdávat tak noblesně, aby se miláček vlastně neměl důvod rozčilovat. Když využijete svůj dar výřečnosti a diplomatické nadání, sám od sebe naopak pochopí, že je pro něho výhodnější, když vám vyhoví. Týká se to praktických věci, ale i sexu.

Štír

Při Luně ve Střelci sex proběhne docela jinak než obvykle, ale o to víc se vám bude líbit. Dokonce i miláček bude nadšený svižným tempem, jaké zvolíte. Pokud se ráno vybičuje k mimořádným výkonům, zřejmě bude tak nadšený, že si večer všechno s plnou parádou zopakujete.

Střelec

Opojný pocit, že jste se konečně vymanily ze vztahu, který vás ničil a svazoval, mít můžete, ale klamete samy sebe. Stačí, aby dotyčný kolem vás prošel, poslal vám roztomilou zprávu nebo se připomněl jiným způsobem, a už v tom zase lítáte. Bohužel ještě nejste zcela rozhodnuté nebo připravené na to, že ho ve svém životě opravdu nechcete.

Kozoroh

S láskou jste na tom docela dobře, i když máte jisté pochybnosti. Váš vztah sice není ideální, ale vy jste rozumné, takže víte, že něco takového stejně neexistuje. Zaměříte se tedy na to, že vás spojuje dost věcí, a oceníte, jak se miláček v jistých situacích zachoval. Na základě těchto zjištění se postaráte o to, aby u vás doma zavládla pohoda a vydržela co nejdéle.

Vodnář

Opět se přesvědčíte, že láska má spoustu podob. Ta, kterou prožíváte s miláčkem, je velice sympatická. Slovy, ale hlavně činy si průběžně dokazujete, že jste rádi, že jste se našli a že na tom nehodláte nic měnit. Pokud vám to neklape v posteli tak, jak si představujete, rozpaky stranou! Zkuste si o tom otevřeně promluvit.

Ryby

Pocit, že s partnerem nedokážete žít tak, jak jste si vysnily, může být intenzivní, ale není podložený fakty. Budete-li upřímné, musíte uznat, že se snaží, jenže se mu to vždycky nějak vymkne z rukou. Ani vy však nejste bez viny, jelikož neříkáte, co chcete, a naivně se domníváte, že na to nějakým zázrakem přijde sám od sebe.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám