Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 3. 2.

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Reklama

V rámci dobývání srdce svého vyvoleného musíte zvolit správnou taktiku. Začít můžete třeba tím, že budoucí, nebo i nynější tchyni požádáte o recept na jeho oblíbené jídlo. I v jeho případě platí, že láska prochází žaludkem, takže konečně odhalíte fígl, který vám dosud unikal. Erotika je samozřejmě sázka na jistotu. Sice si myslel, že se večer bude věnovat odkládaným úkolům, jenže nejdřív ho k práci nepustíte a po postelovém dovádění už nebude mít na nic energii.

Článek

Beran 

Při Luně v Rybách bude miláček v romantické náladě. Jenže bude mít na sex chuť ráno, kdy nevíte, kam dřív skočit. V takovém případě nezbude, než abyste hrály o čas, ovšem tak, aby to nebral jako odmítnutí. Navrhněte, že sex odložíte na večer, a rovnou slibte, že proběhne přesně podle jeho představ.

Býk

Na sliby ve smyslu věčné lásky si naštěstí nepotrpíte. Při Luně v Rybách se podobné výroky sice velice dobře poslouchají, ale vztah se na nich stavět nedá. Kdybyste však to, co vám miláček říká, dokázaly brát jako svéráznou milostnou předehru, mohlo by to zpestřit váš milostný život.

Blíženci

O tom, že byste se po hlavě pustily do nového vztahu, z valné části založeného na sexu, ani neuvažujte. Pojaly byste ho tak intenzivně, že byste si mohly uškodit. Kdybyste se dokázaly chovat zdrženlivěji a dotyčnému rovnou nepadly kolem krku, byla by perspektiva dalšího vývoje o hodně lepší a pro vás příznivější.

Rak

Sex bude ve vašem případě ideální ráno, nebo dopoledne. Využijete totiž sextil Luny s Venuší, který se v 7.36 hodin odehraje ve vašem partnerském sektoru. Navíc byste se mohly těšit na to, jak na vaše podněty a snažení zareaguje miláček. O tom, že jste ho prudce zaujaly, nemůžete ani omylem pochybovat.

Lev

Když miláčkovi něco slíbíte, měly byste to dodržet. Naštěstí po vás nechce nic, co byste nezvládly. Zejména Raci, Štíři a Ryby se spokojí s takovými projevy přízně, které jim poskytnete. Kdybyste dokázaly své nepochybné erotické talenty propojit se slovním vyznáním lásky, mohl by z toho být velice vzrušující večer.

Panna

Nejspíš se rozhodnete, že někoho chcete a že pro to uděláte všechno, co se jen dá. Je to pro vás poněkud nezvyklý postoj. Dosud to spíš vypadalo tak, že jste aktivitu nechávaly spíš na tom druhém. Teď iniciativu přebíráte jak ve vztahu, tak v posteli a říkáte si, že to vlastně vůbec není špatné.

Váhy 

Pocit, že na sebe máte s partnerem málo času, je stále silnější. Možná by pomohlo, kdybyste se překonaly a řekly mu to nahlas. V rámci zkvalitnění vašeho erotického života začne dělat skoro nemožné pro to, abyste spolu byli častěji a hlavně déle. Ve výsledku budete spokojení oba.

Štír

Ranní milování proběhne pod vlivem sextilu mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 6.32 hodin. Díky tomu můžete být spokojené jak se sexem, tak s celým dnem. Vzrušující prožitky kořeněné kapkou extravagance vás energií a optimismem přímo nabijí. Vy pak budete jen zářit a všem dokazovat, že je život vlastně krásný.

Střelec

To, že nemůžete mít člověka, kterého byste moc chtěly, vezměte na vědomí, ale raději už nic víc nepodnikejte. Jakmile byste si místo něho pustily do života nebo do ložnice někoho jiného, byl by to zjevný krok zpátky. Vy byste si nijak nepomohly a dotyčnému ublížily. Kdyby zjistil, že pro vás byl jen náplast na vaše zlomené srdce, byl by právem naštvaný.

Kozoroh

Představa, že se miláček najednou začne snažit a svou lásku vám dá najevo způsobem, který jste si vysnily, je celkem splnitelná. Je ale potřeba, abyste využily dopolední sextil, který vytváří Luna z vašeho sektoru komunikace s Venuší ve vašem znamení. Veškerá přání, včetně těch erotických, dokážete totiž zformulovat tak, že vám vyhoví, i kdyby nechtěl.

Vodnář

Opravdu chcete člověka, který nahlas prohlašuje, že je v posteli tak skvělý a výkonný, že mu jedna partnerka nestačí?! Zároveň by si ovšem dělal nároky na váš čas. Při své povaze jste si sice jeho slova dosud mohly vykládat jako projev chvályhodné upřímnosti, ale teď vám konečně svítá, že váš vztah by byl náročný. Navíc by vám víc bral, než dával.

Ryby

Kdybyste se náhodou probudily o trochu dřív, neztrácejte čas. Zkuste ranní sextil mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 6.32 hodin, využít k tomu, že miláčka začnete nepokrytě „svádět k neřestem“. Sex bude sice trochu rychlejší než obvykle, ale vy ho posléze oba vyhodnotíte jako naprosto dokonalý.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám