Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 9. 9.

Foto: Rido, Shutterstock.com

Foto: Rido, Shutterstock.com

Reklama

Ve volném čase se miláčkovi zkuste podřídit. Když dnes uděláte ústupky vy a nebudete se s ním dohadovat, minimálně následující týden se zase on přizpůsobí vám, a to bez zbytečných řečí, výhrad a hádek. Taky zapomeňte na svoji výřečnost a nekomentujte jeho jednání. Jinak vás k neadekvátní reakci vyprovokuje naprostá banalita, třeba když se usměje na cizí ženu. Vaše podezíravost by mohla vygradovat do žárlivosti takových rozměrů, že byste ještě o víkendu litovaly toho, co byste mu v afektu vyčetly.

Článek

Beran 

Vzhledem k tomu, že lze očekávat bouřlivý večer, bude dobře, když se do sexu raději nebudete pouštět. Kdybyste musely skončit v nejlepším a jít hasit to, co hoří, bylo by vám to líto. Navíc by byl naštvaný i miláček. Ten by měl dokonce pocit, že jste vyrušení možná uvítaly.

Býk

To, co vám na partnerovi vadilo a co jemu dělá problémy, se dozvíte zcela mimochodem a navíc to nebude přímo od něho. Tyto informace musíte zpracovat a důkladně se nad nimi zamyslet. Nakonec si nejspíš uvědomíte, že něco takového nedokážete tolerovat, a to ani s ohledem na jeho schopnosti a dovednosti úžasného milence.

Blíženci

K lidem, které nově poznáte, přistupujte bez předsudků i přemrštěných představ. Berte je takové, jací jsou. Nic od nich nečekejte, ale taky jim dejte najevo, že nemají nic očekávat od vás. Pravidla, která zavedete hned na začátku, budou určovat podobu vašeho vztahu hodně dlouho. Právě na tom záleží, zda vy budete spokojení.

Rak

Na sex to zrovna nevypadá. Ráno, kdy byste měly chuť, nebudete mít na podobnou intimní zábavu dostatek času. Večer, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Plutem, máte sklony spíš k bilancování než k milostnému dovádění. Velice dobře sice víte, že to, co děláte, nemá smysl, ale poručit si nedokážete.

Lev

Do erotiky se snažte vnést přirozenost, spontánnost a „naprogramujte“ si pocit, že je všechno v naprostém pořádku. Nebude to tak úplně snadné, ale vy to dokážete. Až budete pod vlivem trigonu mezi Lunou a Jupiterem, který vrcholí ve 23.04 hodin, dopřejete si krásně promilovanou noc.

Panna

Svatosvatě si možná slíbíte, že svého bývalého milého, který vás zklamal, už nikdy neoslovíte. Dopadne to ale jinak. Jakmile dostanete příležitost, kdy můžete vstoupit do bližšího kontaktu, neváháte ani chvíli a hned se jí chopíte. Litovat nebudete. Na váš impuls zareaguje tak nadšeně, až budete mít pocit, že na něco podobného vyloženě čekal.

Váhy

Když miláček zavolá s tím, že nic nechce a nepotřebuje, je vás chtěl slyšet, vybudí ve vás podezření. Máte pocit, že vás ve skutečnosti kontroluje, kde jste a co děláte. Když ještě začne nenápadně sondovat, s kým jste, hrozí, že se rozčílíte. V takové chvíli mu preventivně slibte vášnivý večerní sex, a co nejrychleji se rozlučte.

Štír

Pomalu ve vás graduje pocit, že máte po boku někoho, s nímž nemáte mnoho společného, zatímco ten pravý vám uniká. Nicméně je potřeba, abyste se podívaly pravdě do očí. Není možné, že jste si Pana Dokonalého jenom vysnily? Při Luně, která se pohybuje vaším sektorem tajemství, je totiž hranice mezi snem a realitou velice tenká.

Střelec

Dávejte si pozor na jedince, který má sklony tahat do vztahu peníze a hmotné statky. Když vám bude vysvětlovat, co všechno musel investovat, budete naštvané. Jakmile večer začne rozebírat, co jste ho stály vy konkrétně, rozčílíte se nadobro. Sexuálně může být na výši, ale v jedné posteli se nejspíš nesejdete.

Kozoroh

O partnerovi přemýšlejte jako o cizím člověku, jehož vám osud náhodně seslal do cesty. Tento postup vám umožní, abyste jeho plusy i minusy uviděly v jasnějším světle. Když i potom usoudíte, že vás přitahuje a že s ním chcete být za všech okolností, můžete si být jisté, že je to ten pravý.

Vodnář

Způsob, jakým dáváte lásku a city najevo, musíte ještě víc promyslet a propracovat. Bude to obtížné, protože dáváte přednost tomu, co je jasné a jednoznačné. Dnes však musíte partnera nalákat tak, aby do poslední chvíle neměl tušení, zda se pomilujete, nebo si budete v posteli jen povídat nebo číst.

Ryby

Sex si užijete, ale musíte si počkat. Optimální čas ve vašem případě nastane až kolem 23.04 hodin. Luna se dostává do trigonu s vaším vládcem Jupiterem a vytvoří atmosféru, která se lehce překlopí do pravého erotického jiskření. Moc toho sice nenaspíte, ale přesto budete ráno vstávat svěží, čilé, a hlavně nabité energií.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám