Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 12. 12.

Foto: Versta, Shutterstock.com

Foto: Versta, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemohlo vám uniknout, že se chování, jednání či mínění vašeho miláčka v poslední době změnilo. Obvykle podezíravé nebýváte, ale tentokrát se nad tím zamyslíte. Využijte příhodné konstelace a zeptejte se ho přímo, o co kráčí. Není ani tak důležité, co vám řekne, ale to, jak se po vyslechnutí vaší otázky a při odpovídání bude tvářit. Jeho úsměv znamená, že si děláte zbytečné starosti.

Článek

Beran 

Všechno, co mezi vámi a partnerem proběhne, bude plné ohnivých emocí a vášní. Možná vás dokonce napadne, že spolu už vlastně neumíte mluvit klidně. Když si odpoledne dopřejete neplánovaný sex, budete oba ještě víc rozdovádění. Tímto vybočením z obvyklého denního rytmu se postaráte o pohodu sobě i partnerovi.

Býk

Při Luně v Beranu se láska dává najevo dost obtížně. Ať uděláte cokoli, bude mít miláček pocit, že na něm city a emocemi vyloženě šetříte. Na masáže a nic z toho, čím obvykle erotické hrátky zpestřujete, však nemá trpělivost. Naštěstí se nenaštvete, ale jen mávnete rukou s tím, že nikdo není dokonalý.

Blíženci

Jste-li single, návrh na předvánoční výlet neodmítejte. To, že s tím vyrukuje kamarád, nehraje roli. Můžete si být jisté, že prožijete krásné, až trochu snové odpoledne, na jehož konci nebudete mít jasno, co k němu vlastně cítíte. Jste-li zadané, takové dilema řešit nemusíte. Kdyby bylo na miláčkovi, z postele nevstanete celý den. To, že musíte přece jen něco udělat, ponese nelibě.

Rak

Zapomeňte na to, že byste sex pojaly jako „nástroj“, s jehož pomocí dostanete partnera tam, kde ho chcete a potřebujete mít. Obvykle sice pro takové rafinované manipulativní triky nemá dostatečnou rozlišovací schopnost, ale tentokrát vás zaručeně odhalí. Vaše přání by sice splnil, ale osten nedůvěry by v něm zůstal ještě hodně dlouho.

Lev

S miláčkem vyřešíte poměrně dost věcí, které se dosud jevily jako sporné. Naštěstí nešlo o nic zásadního. Až se v 17.51 hodin Luna dostane do sextilu se Saturnem ve vašem partnerském sektoru, měly byste si najít čas na mazlení i milování. Když v ložnici či koupelně zapálíte aromatické svíčky, bude to příhodná romantická kulisa.

Panna

Při Luně v Beranu se můžete těšit na lásku v hodně vášnivém a navíc vynalézavém podání. Když se miláček rozhodne, že vás překvapí, můžete si být jisté, že se mu to opravdu podaří. Nicméně si dávejte pozor na to, jak ráno zareagujete. Když se pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Neptunem zachováte nerudně, narušíte atmosféru až do večera.

Váhy

Luna ve vašem partnerském sektoru vám v sexu zprostředkuje to nejlepší. Pokud si chcete milování pořádně užít, měly byste ho načasovat až na odpoledne. Příznivá energie sextilu mezi Lunou a Saturnem pomalu stoupá, takže trochu zpomalí hodně natěšeného miláčka a vy budete mít dost času dostat se taky do varu.

Štír

Při Luně v Beranu máte na sex chuť, ale chybí vám trpělivost. Když vás miláček nadšeně neobejme hned po prvním signálu, který k němu vyšlete, přemlouvat ho nebudete. Nejspíš použijete buď erotickou hračku, nebo se rozhodnete, že erotická potěšení odložíte na pozdější dobu.

Střelec

Dostanete návrh na jednorázové erotické dobrodružství. Dotyčnému vysvětlíte, že byste se sice mohly urazit, nicméně vás spíš pobavil. Důvody svého veselí mu však říkat nemusíte. Kdyby zjistil, co si o něm myslíte, skoro jistě by se urazil on, a mohl by se vám za odmítnutí dokonce mstít.

Kozoroh

I kdybyste miláčkovi nevěřily v řadě věcí, v erotice a sexu se na něj můžete stoprocentně spolehnout. Opět dokáže, že ochotně postupuje tak, abyste nelitovaly jediné chvíle, kdy jste si ho pustily k tělu. Kdybyste ho měly jako milence známkovat, bude to jednička s hvězdičkou. A když mu to řeknete nahlas, bude se v posteli přímo překonávat.

Vodnář

Opět se ukáže, že je moc dobře, když vás dva sex pořád baví. I kdyby se dopoledne stalo něco, co mezi vámi vyvolá neshody, nic se neděje. Při sextilu mezi Lunou a Saturnem ve svém znamení si uvědomíte, že milování je vlastně velice příjemný způsob, jak se můžete usmiřovat beze slov.

Ryby

S partnerem se sice můžete hádat, ale to váš vztah nenaruší ani negativně neovlivní erotické potěšení. Zejména dopoledne to většinou bude vypadat tak, že na sebe sice vrčíte, ale pak se jeden na druhého podíváte a začnete se smát. A kdybyste měli za hodinku říct, proč jste se vlastně pohádali, rozumně odpovědět nedokážete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám