Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 16. 1.

Foto: Jelena Zelen, Shutterstock.com

Foto: Jelena Zelen, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaše debata sice může být ohnivější, ale to vám spíš vyhovuje. Alespoň jasně víte, na čem jste. Konstelace se postarají, abyste si následně velice rychle padli do náruče. Přece si nebudete kazit volný den! Měly byste mít na mysli ještě jednu věc. Přestože to neopakuje moc často, má vás opravdu rád a ze všech sil se snaží, abyste to vnímaly srdcem, rozumem i všemi smysly.

Článek

Beran 

Můžete mít pocit, že byste si zasloužily kvalitnější sex s lepším člověkem, než je ten, kterého máte aktuálně po boku. V takovém případě přemýšlejte, co se stalo, že se váš postoj k partnerovi tak radikálně změnil. Jednorázově vás sice mohl naštvat, ale to přece na jeho erotické přitažlivosti nic nezměnilo.

Býk

Lunu, která se nachází ve vašem sektoru komunikace, využijte a miláčka chvalte, jak to jen půjde. Naštěstí přitom nemusíte nijak zvlášť jitřit fantazii. To, co je na něm hodné obdivu a co si zaslouží ocenit, dokážete náležitě zdůraznit. A kdyby se hovor náhodou stočil na sex, budete o jeho kvalitách mluvit v superlativech.

Blíženci 

Nic z toho, co se děje na obloze, vaším vztahům neprospívá ani neškodí. Kdybyste však doma chtěly udržet klid a pohodu, dohlédněte na to, aby se debata nezvrhla na peníze a na to, kdo, kolik a za co utrácí. Výsledkem by byla nejen hádka, ale i následná tichá domácnost, která by se protáhla možná až do příštího týdne a negativně se podepsala na vašem erotickém životě.

Rak

S pomocí odpolední konjunkce Slunce s Plutem dokážete lásku dávat najevo způsobem, který by zaregistroval i naprosto nechápavý člověk. Těch, kteří by vám dokázali odolat, se moc nenajde. Právě proto by bylo dobré, abyste svou pozornost zaměřily na člověka, který vám po erotické stránce dosud odolává. Dnes vám podlehne.

Lev

I když jste už dávno usoudily, že je čas, abyste vyměnily partnera za někoho, kdo se k vám bude hodit víc, teď na to není vhodná doba. Hrozí, že se přímo propadne do svých zhrzených citů tak, že se dokonce rozpláče. Vás by tím dostal do situace, že by vás začalo hryzat svědomí, takže byste svoje rozhodnutí ohledně rozchodu zase vzaly zpět.

Panna

Při Luně v Raku se musíte chovat tak, abyste si zachovaly erotickou přitažlivost i sexuální náboj, který do vašeho vztahu vnášíte. Právě proto musíte zapomenout na přehnanou péči, kterou máte sklony miláčkovi poskytovat. Když mu dodáte energii prostřednictvím milování, své problémy si dokáže s přehledem vyřešit sám.

Váhy 

Představa, že sexem spravíte i to, co vám jinak dělá problémy, se ukáže jako jasnozřivá. Když si s miláčkem dopřejete jedno kolo milování ráno a druhé večer, můžete si být jisté, že budete v pohodě. Dít se toho může sice spousta, ale vy se na sebe budete pořád zamilovaně usmívat.

Štír

Ať si pro sex vyberete kteroukoli denní či noční hodinu, bude vynikající. Díky Luně v Raku se na miláčka dokážete naladit tak, abyste jeho potřeby, představy i tajná přání správně odhadly a rovnou také splnily. Pro vás oba tímto stylem připravíte ojedinělý, naprosto úžasný zážitek. Ten navíc dokážete během dne i několikrát zopakovat.

Střelec

Při Luně v Raku toužíte po tom, aby vás partner masíroval, hýčkal, sváděl, a hlavně vám umožnil, abyste tempo intimního sbližování určovaly vy samy. Když dáte jasně a jednoznačně najevo, co si opravdu přejete, můžete si být jisté, že všechno nakonec proběhne tak, abyste byli spokojení oba.

Kozoroh

Opozice mezi Lunou a Venuší, která se uskuteční ve 21.51 hodin, vás dostane do mimořádně náročné situace. O vaši pozornost se ucházejí děti i partner a nikdo nehodlá ustoupit. Vy tedy musíte vymyslet způsob, jakým byste jich požadavky sladily tak, aby nejdřív došlo na děti a později večer na miláčka. Naštěstí to nakonec dokážete.

Vodnář

Nepřemýšlejte nad tím, proč kamarádky kvůli svým partnerům naříkají, nebo na ně nadávají, zatímco vy jste s tím svým celkem spokojené. Buďte rády, že máte vedle sebe člověka, se kterým si máte pořád o čem povídat a s nímž se máte čemu smát. A to, že se stále těšíte na postelové dovádění, berte jako skvělou přidanou hodnotu.

Ryby

Z toho, že se k vám dotyčný chová jako gentleman, který ví, že se ženě pomáhá do kabátu, nic nevyvozujte. Ani to, když vás políbí na tvář, nic neznamená. Kdybyste opravdu chtěly, aby se vámi zabýval a navázal s vámi důvěrnější vztah, musíte se snažit i vy. Při Luně ve vašem sektoru lásky a romantiky to naštěstí zase tak obtížné nebude.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám