Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 18. července

Foto: Estrada Anton, Shutterstock.com

Foto: Estrada Anton, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budete se cítit jako znovuzrozené. Zaslouží se o to poněkud starší, nebo naopak mladší jedinec, kterého jste teprve nedávno potkaly, a to nejspíš na cestách, případně na dovolené. Pochybovačný vnitřní hlas klidně okřikněte, jelikož se nejedná o varování intuice, nýbrž důsledek zakořeněných předsudků. Kamarádka se nemůže dočkat, až jí vylíčíte romantické zážitky. Ani trochu se nemusíte obávat, že vás pokárá za riskantní dobrodružství. Bude vám fandit.

Článek

Beran

Na klasiku, kterou máte tak rády, rovnou zapomeňte. Miláček momentálně dává přednost rafinovaným způsobům a fyzicky náročnějším polohám, které ale zrovna nemusíte. Navíc hrozí, že vás pod vlivem opozice mezi Sluncem a Plutem vzbudí po půlnoci, když sotva usnete. Za to, že mu v takové situaci dáte najevo svoji nespokojenost, se nestyďte. Máte na to plné právo.

Býk

Zejména s novým partnerem to tak snadné a jednoduché nebude. Po pár větách zjistíte, že máte o životě, a tím pádem také o lásce značně rozdílné představy. Navíc má nepříjemné zkušenosti z bývalého vztahu, které si už nikdy nechce zopakovat. V jeho případě proto hrozí, že sice bude tvrdit, že vás rozhodně nepodezírá, ale přesto vás bude kontrolovat na každém kroku. Ani prvotřídní sex nevyváží jeho majetnický postoj.

Blíženci

Opět se přesvědčíte, že díky lásce dokážete překonat snad všechny nástrahy. To, že nakonec budete muset řešit a vyřešit pár záležitostí, kterým byste se oba nejraději vyhnuli, berte jako fakt, s nímž nic nenaděláte. Nakonec to dopadne tak, že dopoledne společnými silami potíže zvládnete a odpoledne se budete věnovat sami sobě. Dost možná vůbec neopustíte postel, což vám rozhodně vadit nebude.

Rak

Pokud samy sobě přiznáte, že stojíte o náruživý sex, snad ani nechoďte spát. Vaše touhy budou natolik intenzivní, že se milostným aktivitám hodláte věnovat bez ohledu na cokoli, takže uděláte všechno pro to, aby vaše záměry neohrozily objektivní podmínky. Optimální čas nastane v 00.44 hodin, kdy se Slunce ve vašem znamení dostává do opozice s Plutem ve vašem partnerském sektoru. Je to záruka, že dáte volný průchod emocím i vášním.

Lev

Je potřeba, abyste si co nejdřív uvědomily, že vaše a partnerovy potřeby i požadavky jsou poměrně dost rozdílné. Vy máte pocit, že by vám měl neustále věnovat pozornost a svoje touhy dávat jednoznačně najevo, aby vás patřičně naladil. On se zase domnívá, že byste měly o něho usilovat a průběžně ho svádět. Kompromis se v takovém případě hledá dost těžko, nicméně se o to alespoň pokuste.

Panna

Jak bude vztah mezi vámi a partnerem vypadat a fungovat, ve značné míře závisí na vás, vaší náladě a vašem chování. Pozor si dávejte zejména kolem 15. hodiny, kdy je Luna současně v trigonu s Merkurem a v kvadratuře se Saturnem. Pod tímto vlivem můžete vystupovat v roli nezpochybnitelné autority, která rozkazuje ve všem, včetně sexu. Tento postoj sice dokážete obhájit, jenže spontánní nadšení a vášně kvůli tomu vyšumí doztracena.

Váhy

Sex se vším všudy, tedy i vzrušující milostnou předehrou, si parádně užijete pod podmínkou, že odložíte ostych, předsudky a stereotypní návyky. Navíc je potřeba, abyste miláčka dokázaly přesvědčit, že nedělní milování není povinnost, nýbrž radost, která vás nabije pozitivní energií a dobrou náladou na celý týden. Bude sice chvíli trvat, než pochopí, ale nakonec bude rád, že jste se nenechaly odbýt.

Štír

Luna ve vašem znamení vám v milostných sférách poskytne šance i odvahu. Když vám bývalý partner bez okolků sdělí, že rozchod s vámi byla jeho největší životní chyba, musíte reagovat rychle až bleskově. Tajnosnubně mu třeba povězte, že každá chyba se dá napravit. Se sexem však nepospíchejte. Na důvěrnosti máte dost času.

Střelec

Pokud si myslíte, že vás před citovým a následně i sexuálním úletem zachrání pevná vůle, zkušenosti z minulosti nebo vědomí, že na sobě nemáte zrovna sexy prádlo, jste na omylu. Jindy spolehlivá taktika dnes nezafunguje. Eroticky nabitá Luna ze Štíra překoná svou energií naprosto všechno, včetně vašich dobrých úmyslů, že se budete držet zpátky.

Kozoroh

Klidně přiznejte, že se vám o sexu nechce mluvit, natož rozebírat postelové scény. Zejména odpoledne, kdy jste pod pozitivním vlivem opozice mezi Lunou a Uranem, vás teorie příliš nezajímají, jde vám o potěšení v praxi. Nadšený bude i partner. Sám od sebe, nahlas a dobrovolně přizná, že se mu tuze líbí, když jste tak natěšené, až nažhavené. Tišeji dodá, že byste se tímto stylem mohly projevovat častěji.

Vodnář

O pravdivosti úsloví, že stará láska nerezaví, máte důvodné pochybnosti. Spíš vás děsí představa, že byste se vrátily k bývalému partnerovi, jehož jste horko těžko vytěsňovaly ze srdce i mysli. Uvědomujete si, že by to bylo značné riziko, které by vám a vlastně ani jemu nic dobrého nepřineslo. Navíc vám rychle dojde, že by to nebyl nový začátek, nýbrž krok zpět.

Ryby

Při Luně ve Štíru může ve vašem případě nastat se sexem jeden problém, a to, že budete mít milování pořád málo. Právě proto je potřeba, abyste věnovaly větší pozornost mazlení, líbání, hlazení, tedy milostné předehře. Miláčka tak příjemně naladíte, že si konečně uvědomí, že je zodpovědný za to, jak se cítíte, a podle toho se začne chovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám