Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 19. 9.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Jste-li nezadané, nová známost se vám sama nabídne. Nesmíte ovšem dát na svůj první dojem, protože ten bude zkreslený. Vše, co vám na dotyčném bude vadit, to začnete v následných týdnech obdivovat. Zejména do vašeho života vnese řád a klid, takže díky němu například nebudete nic řešit až na poslední chvíli. Ve stálém svazku nemluvte večer o práci. Drahouška otráví už jenom pomyšlení, že musí ráno vstávat, takže bude v posteli nepoužitelný.

Článek

Beran 

Kromě toho, co s partnerem děláte obvykle, najděte něco, co s nedělní, trochu snovou atmosférou harmonuje. Kdybyste se naladili víc romanticky, bude to skvělé. Nicméně když miláčkovi místo, nebo v rámci milostné předehry uděláte erotickou masáž, bude vrnět blahem.

Býk

Kdyby to šlo, zkuste při laškování, mazlení a milování mlčet. I kdybyste se snažily o romantickou konverzaci, rychle přejdete na to, co se vám celý týden honí hlavou. Partner by se právem urazil. Velice rychle by pochopil, že to, co vás zajímá, nemá se sexem, tudíž ani s ním moc společného.

Blíženci

Dnešní Luna v Rybách je sice krásně aspektovaná, ale to ještě neznamená, že se vaše vztahy budou vyvíjet plynule a hladce. Momentálně nejspíš nevíte, zda máte milovat toho, s kým jste už dlouho a cítíte se s ním dobře, nebo toho, kdo vás láká kouzlem nepoznaného. Rozmyslete si to důkladně. Když učiníte první krok, cesta zpátky už nevede.

Rak

Díky partnerovi se dokážete na svět dívat zcela jinýma očima. Pochopíte jeho myšlenkové pochody a taky si uvědomíte, jak vás soužití s ním obohacuje. Když dojde na sex, dokážete si jej vychutnat mnohem intenzivněji. Nepřemýšlejte, co je toho pravou příčinou. Může v tom být i Luna v Rybách. Každopádně buďte rády, že váš erotický život funguje na výbornou.

Lev

Vzhledem k tomu, že se Luna nachází ve vašem sektoru erotiky a sexu, a navíc je krásně ozářená, v milostné oblasti si nemůžete na nic stěžovat. Když spojíte dohromady své a partnerovy erotické fantazie, můžete si být jisté, že zažijete něco úžasného. Ani v případě letitého vztahu vám dvěma nuda v ložnici rozhodně nehrozí.

Panna

I když po sexu opravdu toužíte, musíte situaci nastavit tak, abyste se důvěrností nemusely dožadovat, ale aby naopak žadonil miláček. Bude to sice vyžadovat trochu práce a promyšlené taktiky, nakonec však dosáhnete svého. Když využijete energii trigonu mezi Lunou a Venuší, který vrcholí v 16.27 hodin, bude z toho parádně smyslné odpoledne.

Váhy

Potíže můžou být s partnerem, který má pocit, že na rozdíl od něho nejste romantické. Marně mu bude vysvětlovat, že je třeba pojmout život tak, aby v něm byl prostor jak na sentiment, tak na praktické věci. Když zjistíte, že vám pořád nerozumí, další „motivační proslovy“ odpískejte. Byla by to zbytečná ztráta času.

Štír

Ohledně sexu si nemáte nač stěžovat. Při Luně ve vašem sektoru lásky a romantiky máte na postelové hrátky chuť téměř neustále. Navíc dokážete partnera přesvědčit, že je to ta nejlepší a nejpříjemnější aktivita, které se spolu můžete věnovat. I kdyby měl zpočátku jiný názor, budete argumentovat tak roztomile, že vám nakonec dá za pravdu.

Střelec

Miláček je naladěný tak, že všechno chápe a všechno vám odpustí. Dejte si však pozor, aby vás Luna v Rybách neovlivnila natolik, že byste se mu začaly svěřovat, a to dokonce se svými úlety. Je sice momentálně duchovně na výši, ale i jeho tolerance a velkorysost mají svoje limity.

Kozoroh

S vlastními city si poradit dokážete, ovšem s partnerem to bude těžší. Když zjistíte, že se stýká s někým, koho vnímáte jako ohrožení vašeho vztahu, marně přemýšlíte, co s tím. Momentálně by bylo lepší, abyste nedělaly nic. Veškerá aktivita, kterou projevíte, by se totiž obrátila proti vám.

Vodnář

Za žádných okolností nedopusťte, abyste erotiku a sex využívaly jako vyjednávací prostředek. Když po partnerovi něco chcete, požádejte ho přímo. Kdybyste začaly milování podmiňovat tím, že vám bude plnit praktická přání na počkání, zavání to malérem.

Ryby

Díky trigonu mezi Lunou a Venuší, který se uzavírá v 16.27 hodin, si užijete habaděj fyzických potěšení, které si s partnerem dokážete vzájemně nabídnout. Právě proto by bylo dobré, abyste si na sebe udělali víc času, než máte v plánu. Každá chvilka ve dvou bude mít na váš vztah a jeho budoucnost pozitivní dopad.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám