Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 2. 1.

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Reklama

Vůbec se nestyďte nahlas pohovořit o svých představách. Jakmile toto téma otevřete, partner se přestane stresovat, jelikož nedokázal odhadnout, co se vám honí hlavou. Přiznejte i to, že vám občas záleží spíš na něze než na sexu. On má sice jiné priority, ale celkem ochotně vám vyhoví. Pokud vydržíte v bdělém stavu alespoň do půlnoci, váš přístup k milování se nejspíš radikálně změní.

Článek

Beran 

Při Luně z Kozoroha berte sex jako jednu z možností, jak může strávit volný čas. Tento přístup nadchne zejména partnera. Když pochopí, že netrváte na tom, aby milování proběhlo tak a tehdy, zareaguje nezvyklým přívalem libida.

Býk

Opět se přesvědčíte, že partner má své chyby. Na rozdíl od minulosti vám však tolik nevadí. O tom, zda je dobře, že jste si na ně zvykly, nepřemýšlejte. Spokojte se s tím, že nad nimi konečně dokážete mávnout rukou a zbytečně je neřešíte. A to, že by mohly narušit harmonii mezi vámi, se vůbec nemusíte strachovat.

Blíženci

Místo sexu byste si s miláčkem rády povídaly, nebo ještě raději mlčely. Na to, abyste rozebírali vaše soužití, se necítíte. Jste spokojené, že se vaše vztahy v poslední době urovnaly. Nevidíte důvod, proč do toho zasahovat. Kdyby přece jen došlo na sex, postaráte se, aby proběhl v klidu a poměrně tiše.

Rak

Místo sexu byste si raději užily spíš pocit vzájemné blízkosti a souladu. Díky novoluní, které v 19.33 hodin probíhá ve vašem partnerském sektoru, se vám s úspěchem podaří nastartovat novou etapu vašeho partnerského a erotického života. O tom, že bude tuze příjemná, nepochybujte.

Lev

Při novoluní v Kozorohu na sex nemáte náladu. Kdybyste byly samy k sobě upřímné, přiznáte, že byste momentálně uvítaly spíš chvíli klidu. Když se ale rozhodnete, že se do náležité erotické nálady uvedete buď knížkou, nebo filmem, situace se změní. Pak bude i miláček koukat, jak to umíte rozbalit.

Panna

Zatímco Merkur váš sektor lásky a romantiky v 8.11 hodin opouští, v 19.33 hodin v něm proběhne novoluní. Díky tomu se večer dokážete bezchybně soustředit na partnera a jeho přání. S těmi erotickými to vůbec není těžké. Ta odhadnete přesně a vyplníte mu je do posledního detailu. S těmi ostatními je to horší, ale nakonec zvládnete i je.

Váhy 

Díky Merkuru, který se v 8.11 hodin dostává do vašeho sektoru romantiky a lásky, dokážete partnerovi jasně sdělit, co k němu cítíte. Vyjádřit se navíc umíte tak, že nebude ani chvíli na pochybách o tom, že to myslíte upřímně. Svoje vyznání podpoříte milováním, které bude v kladném slova smyslu přesahovat většinu toho, co jste spolu prozatím zažili.

Štír

To, že máte práce nad hlavu, neznamená, že si nenajdete čas na milování. Ve vašem případě to funguje přesně naopak. Sex potřebujete mimo jiné jako zdroj dobré nálady a pozitivní energie. Naštěstí miláček vaše potřeby pochopí a zároveň usoudí, že je zbytečné, aby něco rozebíral. Bude to prostě krásná, po erotické stránce vydařená neděle.

Střelec

Potíže, které jste dosud měly s láskou, vyřešíte celkem snadno. Stačí, abyste se zaměřily na všechno nové, co vám přinesl Merkur z Vodnáře. Myšlenky převedete na něco, co vás zajímá mnohem víc a co vám přináší samé pozitivní vjemy. Vědomě se rozhodnete, že tím, co by vám do života vnášelo negaci jakéhokoli druhu, se už zabývat nechcete a nebudete.

Kozoroh

S miláčkem se domluvíte na všem, včetně sexu. Nejspíš vám však vyrazí dech. Požádá vás, abyste se zhostily role dominy, kterou bude ochotně poslouchat a plnit jí i ta nejvýstřednější přání. Jindy byste váhaly, ale při Luně ve vašem znamení pro vás podobné hry nebudou žádný problém.

Vodnář

I když chcete miláčkovi složit poklonu, předem si svá slova důkladně promyslete. Když usoudíte, že by je mohl pochopit jinak, než jste je myslely, buď sdělení přeformulujte, nebo držte jazyk za zuby. Všechno, co pod vlivem Merkura ve svém znamení pronesete, si bude pamatovat hodně dlouho.

Ryby

Luna z Kozoroha, která je navíc posílená novoluním, ve vašem případě erotickým experimentům moc nepřeje. S její pomocí si ale můžete užívat sex, který bude v nejlepším slova smyslu klasický. Miláček vás navíc potěší, jelikož bez sáhodlouhého vysvětlování pochopí, o co vám jde, a začne se chovat tak, jak chcete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám