Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 21. 11.

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco den bude jednotvárný, až poněkud líný, večer si všechno vynahradíte. Atmosféra bude upovídaná, veselá a o legrácky nebude nouze. Navíc erotiku pasujete do role únikové aktivity. Dojdete totiž k závěru, že milování bude lepší, než se pustit do činností, do nichž se vám nechce. Ochotně zapomenete i na to, co všechno musíte udělat zítra.

Článek

Beran 

Při Luně v Blížencích je to ve vašem případě se sexem složité. Máte sice oba na milování chuť i náladu, ale pokaždé, když se rozhodnete, že se do smyslného dovádění pustíte, najde se někdo, kdo vám v tom zabrání. Bude to tak přesně načasované, že začnete uvažovat, zda vám to děti nebo zvířecí kamarádi nedělají schválně.

Býk

Berte s velkou rezervou člověka, jenž si bude ustavičně stěžovat, že ho láska míjí a že naráží na samé zištné ženy, které si jeho citů neváží. Když s ním budete mluvit trochu déle, dojde vám, že problém je v něčem jiném. V něm! Správně usoudíte, že vás sice může fyzicky přitahovat, ale to nestačí.

Blíženci

Ohledně sexu můžete mít zejména ráno iluze, s nimiž nic nenaděláte. Zároveň nesmíte dovolit, aby vás připravily o dobrou náladu. Když se miláček nechová tak, jak byste od svého romantického rytíře čekaly, není to nic zásadního. Místo výtek buďte rády, že se na vás pořád dívá s vášní a touhou v očích.

Rak

Intenzitu lásky a citů ovlivní styl partnerské komunikace. O tom, že byste mlčely ve chvíli, kdy se vám na jeho jednání něco zásadního nezamlouvá, vůbec neuvažujte. Miláčkovi to, co chcete, dokážete navíc sdělit způsobem, který je nenapadnutelný, a jasně mu napoví, co má udělat.

Lev

Zkuste miláčkovi vysvětlit, že sex v každém případě ano, ale teprve tehdy, až na to budete mít čas i náladu. To, že z vaší strany jde o taktiku, která má nastartovat jeho erotické touhy, a dokázat mu, že nemusíte být k dispozici pokaždé, kdy si zamane, mu však říkat nemusíte.

Panna

Kdybyste si chtěly erotiku parádně užít a nechtěly mít ani na chvíli dojem, že děláte něco, co vlastně nechcete, odložte intimnosti na večer. Veškeré planetární jevy svou energii vyčerpají tak, abyste se mohly soustředit výhradně na sebe a partnera. Pokud byste ještě dokázaly jeho potřeby nadřadit nad ty své, bude blahem bez sebe.

Váhy

Než svoji momentální situaci označíte jako totální propadák, chvíli přemýšlejte. Možná vám dojde, že to, co se vám zdá jako nezdar, je vlastně otevřená brána ke svobodě. Čím dřív si uvědomíte, že s člověkem, kterého jste dosud vnímaly jako osudovou lásku, žít prostě nedokážete, tím to bude pro vás lepší a pro váš další život příznivější. Toho, že se připravíte o sex, se nebojte. Opravdu k tomu nedojde.

Štír

Luna sice prochází vaším sektorem lásky a sexu, ale moc velký úspěch v této oblasti nečekejte. Ti, kteří se o vás ucházejí, ve vás v lepším případě vzbuzují nudu, v horším vám lezou na nervy. Nakonec se však ukáže, že všechno zlé je pro něco dobré. Váš miláček ve srovnání s nimi vyjde jako idol, jemuž nemůžete nic vytknout, ani kdybyste chtěly.

Střelec

Člověk, který má pocit, že si s vámi může zahrávat jen proto, že vám poskytuje kvalitní sex, velice rychle zjistí, že je na omylu. Díky Luně ve svém partnerském sektoru odhalíte pravou podstatu jeho záměrů ještě dřív, než dořekne poslední větu. To, co mu sdělíte, bude hodně dlouho patřit k jeho nočním můrám. Vy ale budete na svá slova pyšné.

Kozoroh

To, zda a jak přistoupíte k erotice, je jen a pouze na vás. Kdybyste však usoudily, že se pokusíte miláčka přemluvit k něčemu, o čem dosud nechtěl ani slyšet, mohlo by se vám to podařit. Navíc byste si vychutnaly jeho překvapený výraz. Z toho, co mu navrhnete, vás dosud nepodezíral ani omylem.

Vodnář

Zdá se, že se v lásce neustále ženete přesně do těch problémů, kterým byste se při troše chtění mohly vyhnout. Kdybyste se jednou přemohly natolik, abyste nezačaly nově poznaného člověka „halit do svých snů“, ale místo toho si počkaly, až se projeví sám, ušetříte si zklamání. Kdybyste stejně dokázaly přistupovat i k sexu, bude to vynikající.

Ryby

To, s čím se váš miláček potýká, mu pomůžete elegantně a s noblesou zvládnout díky láskyplnému pochopení. Zareaguje vstřícně, takže se můžete těšit dokonce na lichotky a pochvaly. Velice dobře totiž ví, že poslechnout vaše rady je to nejlepší, co v dané situaci může udělat. Kdybyste ho se svými plány seznámily v posteli po milování, přijal by je mnohem lépe.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám