Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 26. 12.

Foto: GaudiLab, Shutterstock.com

Foto: GaudiLab, Shutterstock.com

Reklama

S ohledem na konstelace vám připadá, že lepší už to snad být ani nemůže. Svátky probíhají v klidu, v rodině vládne pohoda. Nikdo se s nikým nehádá, nikdo vás ničím nerozčiluje. Nedumejte, čím jste si takové štěstí zasloužily, a prostě si užívejte „kouzlo domova“. I milování se rýsuje nadějně. Moc nepřemýšlíte, což je dobře, a řídíte se jen tím, co vám velí instinkty. Partner reaguje stejně, takže si vychutná až živočišný, přitom něžný sex.

Článek

Beran 

Luna z Panny zjemní konjunkci Venuše s Plutem. Kdybyste se rozhodly, že se po 7. hodině budete věnovat sexu, její vliv zaznamenáte ihned. Oba budete naladění spíš na to, abyste si navzájem vyšli vstříc, než na to, abyste oba tvrdohlavě prosazovali svoje představy o rozkoši.

Býk

Pocit, že to s miláčkem není tak žhavé, jako to ještě nedávno bylo, mít můžete. Negativně však na vás nezapůsobí. Dokážete si vysvětlit jeho důvody tak, abyste si uvědomily, že vina není na jeho ani na vaší straně. Je vám jasné, že v období, kdy máte spoustu práce v zaměstnání i doma, je sex tím prvním, co jste dočasně vypustili.

Blíženci 

Ohledně lásky a toho, co vám o citech někdo povídá, musíte zachovat chladnou hlavu. Při sextilu mezi Merkurem a Neptunem se najde pár lidí, kteří vás budou okouzlovat jen proto, že zrovna nemají nic lepšího na práci. Pokud to vezmete jako hru, docela dobře se pobavíte. Kdybyste to však vzaly vážně, koledujete si o zlomené srdce. Právě proto bude dobré, když sex s novým partnerem ze zamýšleného svátečního programu pro jistotu vypustíte.

Rak

Kdyby vás náhodou napadlo, že city partnera povzbudíte tím, že se v něm pokusíte probudit žárlivost, není to rozumné. Neriskujte, že usoudí, že vás nejspíš přestal zajímat, a rozhodne se, že si dáte pauzu. Pak byste měly co dělat, aby se vrátil domů. Musely byste použít veškeré osvědčené erotické triky.

Lev

Moc dobře vám udělá každá společná aktivita, do které se s miláčkem pustíte. Kdybyste se rozhodli, že doma všechno necháte tak, jak to je, a jen sami dva vyrazíte třeba na běžky, bude to dokonalé. Opět si potvrdíte, že spolu dokážete nejen mluvit, ale umíte i svorně mlčet.

Panna

Sextil mezi Merkurem ve vašem sektoru lásky a romantiky a Neptunem z vašeho partnerského sektoru vás vystaví dost náročným zkouškám. Pod jeho vlivem máte sklony nabídnout důvěru a možná i lásku někomu, kdo sice umí hezky mluvit, ale to je všechno. Může vás sice přitahovat silou téměř magnetickou, ale podlehnout byste mu alespoň zatím neměly.

Váhy 

Inspiraci pro to, abyste miláčkovi řekly, co od vás chce už dlouho slyšet, se stane písnička, bezděčně pronesená věta nebo podobný, zdánlivě banální podnět. Vy budete pod vlivem konstelací rozněžnělé, takže se s ním o své pocity a emoce bez problémů podělíte. Když řekne, že je dojatý, můžete si být jisté, že mluví pravdu.

Štír

Trigon, který Luna vytvoří nejdřív s Venuší a posléze s Plutem, vás vyloženě potěší. Pod jeho vlivem miláček konečně pochopí, že vaše erotické touhy nejsou přehnané, ale že je to naprosto normální způsob, kterým mu dáváte najevo svoji lásku. Pokud se dosud obával, že jste příliš náročné, dnes mu dojde, že je vlastně moc rád, že vás má.

Střelec

Občas máte pocit, že si miláček až příliš zvykl na to, že ho svádíte rády a s chutí, a rozhodl se, že se v tomto ohledu nebude zbytečně namáhat. Zatím si s tím dokážete poradit. Naštěstí víte, jak na něj. Stačí, když mu své erotické touhy jen naznačíte. Pak můžete jen pozorovat, jak se bude snažit, aby věci pokročily co nejrychleji kupředu.

Kozoroh

Krásné trigony vytváří Luna, když se nejdřív spojí s Venuší a pak s Plutem. Pomůžou vám projevit erotické potřeby tak, abyste miláčka nejen zaujaly, ale ještě ho přesvědčily, že má díky vám opravdu velké štěstí v lásce, a zejména v erotice. Vy mu to samozřejmě nevymlouváte.

Vodnář

Nic z toho, co se děje, váš erotický život negativně neovlivní. Berete ho jako pevný základ pro svou i miláčkovu duševní a tělesnou pohodu. Oba si navíc myslíte, že vášnivý sex v pravou chvíli vyřeší víc problémů než sezení u psychoterapeuta. Ostatně vaše životní zkušenosti to potvrzují.

Ryby

Kdybyste si chtěly sex parádně užít, ideální čas nastává kolem 7. hodiny. Luna ve vašem partnerském sektoru zaručí, že budete oba v mimořádné pohodě. Vstávat budete sice později, než jste předpokládaly, ale to nevadí. Je přece neděle, navíc sváteční! Promilované ráno je přece důležitější než jakákoli jiná aktivita.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám