Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 27. června

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Reklama

Sled překvapivých událostí hned tak neskončí. Důvěrně známé osoby se budou chovat víc než podivně, zejména členové rodiny na vás budou klást přehnané nároky, což platí i pro partnera hlavně v oblasti citů a sexu. Jediným možným řešením je zachovat si chladnou hlavu a smysl pro humor. Zejména se vám to vyplatí v situacích, kdy budete v pokušení někomu pěkně od plic povědět, co si o něm myslíte.

Článek

Beran

Vydařené bude zejména dopoledne, kdy se k Marsu ve vašem sektoru lásky a romantiky přidá Venuše. Najednou pochopíte, že je potřeba, abyste se v citových záležitostech projevovaly aktivněji. Dojde vám, že miláček potřebuje slyšet, že ho milujete. Stejně tak si uvědomíte, že je nutné, abyste ho občas pohladily dřív, než o to požádá. Čím víc něhy mu projevíte, tím bude roztomilejší.

Býk

Při opozici mezi Lunou a Marsem, která vrcholí v 8.31 hodin, hrozí, že to s projevy erotické aktivity přeženete. Miláček pak může mít oprávněný pocit, že ve vašem životě funguje jako „robot na orgasmy“. Rozhodně bude lepší, když hned ráno vsadíte na svůdnou zdrženlivost. Na to, aby vás sváděl a nakonec svedl, má celou neděli.

Blíženci

I když k tomu vlastně není důvod, dejte miláčkovi malý dárek. Má sice symbolickou cenu, ale dokazuje, že na něho myslíte. Když mu ještě poskytnete prostor, aby si s vámi povídal o tom, co je pro něho důležité, bude navýsost spokojený. Snažte se přitom krotit a neskákejte mu do řeči. Jen tak si dokážete společně promluvit o svých erotických prioritách.

Rak

City dokážete dát najevo tak, aby dotyčnému bylo jasné, že právě dostal šanci na romantický vztah, nebo aspoň vzrušující prožitky, které k soužití logicky povedou. Není divu, že je z vás naprosto nadšený. Dosud si sice myslel, že na vážný vztah není připravený, ale teď zjišťuje, že se ve svém úsudku mýlil.

Lev

Dejte si pozor, abyste miláčkovi neustupovaly víc, než je nutné. Ve vašem vztahu získal sebevědomí tolik, že je zbytečné, abyste ho ještě utvrzovaly v jeho výjimečnosti. Poté, co v 21.09 hodin vyvrcholí trigon mezi Lunou a Merkurem, si promluvte o dalších společných životních plánech. Jde o hodně důležité věci, v nichž byste měli mít jasno.

Panna

Na to, abyste se snažily získat člověka, který je idolem řady žen z vašeho okolí, vás neužije. Rády si s ním sice popovídáte, ale to je asi tak všechno. Právě proto, že se o něho nezajímáte, se začal intenzivně zajímat on o vás. Když však zjistíte, že se o vás mluví jako o páru, radost vám to nedělá. Naštěstí máte rozum a nikoho nepřesvědčujete o tom, jak se věci mají.

Váhy

V 8.31 hodin, kdy jste pod vlivem opozice mezi Lunou a Marsem, překvapíte jak partnera, tak sebe. Najednou usoudíte, že jste se v sexu chovaly až příliš zdrženlivě a rozhodnete se, že to napravíte. Svými erotickými aktivitami ho vyvedete z míry, ale velice ochotně přistoupí na vaši smyslnou hru. Když poznamená, že vůbec netušil, koho má po svém boku, myslí to upřímně.

Štír

Zejména dopoledne bude lepší, když přebytečnou, a hlavně hodně výbušnou energii projevíte v posteli. Když si totiž ráno nedopřejete vášnivý sex, riskujete, že budete celý den podrážděné a budete bouřlivě reagovat i tehdy, když vůbec nemusíte. Orgasmy vám zajistíte nejen krásné ráno, ale i pohodový den.

Střelec

Venuše, která se v 6.28 hodin přesouvá do Lva, dodá miláčkovi odvahu. Ohledně zpestření vašeho erotického života přijde s nápadem, který vás opravdu překvapí. Dosud jste o něčem takovém neuvažovaly, ale teď si říkáte, že byste to mohli vyzkoušet. Třeba jen proto, abyste přišly na to, zda se vám podobné praktiky zamlouvají, nebo už je nemíníte opakovat.

Kozoroh

Úvahy o tom, zda si začít, nebo nezačít nějaký vztah, jsou nebývale intenzivní. Na jedné straně byste byly moc rády, kdyby se ve vašem životě objevil někdo, s kým můžete sdílet každodenní radosti i starosti. Na druhé straně si uvědomujete, že byste na dotyčného a jeho přání musely věčně brát ohledy, což by se vám zase tak moc nelíbilo.

Vodnář

Zásadní vliv na váš erotický život a jeho průběh má opozice mezi Lunou a Marsem. Vrcholí v 8.31 hodin a zajistí vám rozverné ráno, kdy si dokážete vychutnat všechny životní radosti, zejména ty erotické. Z dopoledních aktivit, které jste měly v plánu, sice moc nezbude, ale to ani jednomu vadit nebude.

Ryby

S láskou si starosti dělat nemusíte. Všechno je v pohodě. Dokonce i někdy cholerický miláček se chová rozumně a vychází vám vstříc. O to, aby váš život nebyl zase tak úplně idylický, se postarají děti. Ty mají tendenci dobývat se do vaší ložnice zrovna ve chvíli, kdy budete v nejlepším. Rozhodně byste měli zamknout dveře dřív, než odhodíte pyžama.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám