Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 31. 10.

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na změny není nikdy pozdě… Pravý čas nastává hlavně na ty, které byste vy osobně označily jako zásadní. Využijte přízeň hvězd a udělejte první krok směrem, kterým jste se dosud jen zasněně dívaly. Určitým „vedlejším účinkem“ bude, že když se na nějakého muže usmějete, pomyslně vám padne k nohám. Naštěstí si sílu své neodolatelnosti uvědomujete, a tak pozornost věnujete jen tomu, o koho vážně stojíte.

Článek

Beran 

Úvahy, jestli si máte pustit kamaráda blíž k tělu, jsou ve vašem případě neobyčejně aktuální. Nakonec potlačíte přirozené erotické touhy a zapojíte zdravý rozum. Usoudíte, že bude po všech stránkách lepší, když všechno necháte tak, jak to je. Riziko, že byste ztratily přítele a milence stejně nezískaly, je hodně vysoké.

Býk

Někdo se rozhodne, že vám dá konečně najevo své city. Hodně vás zaskočí, a to přesto, že jste už delší dobu dlouho vnímaly, že něco takového visí ve vzduchu. Nicméně intenzita, s jakou se dotyčný projeví, vás vyvede z míry. Když navíc zjistíte, že očekává, že už večer spolu skončíte v posteli, budete mít co dělat, abyste ho srovnaly. Jeho návrhy budou sice lichotivý, ale na vás je to přece jen moc rychlé.

Blíženci

Díky lásce si dokážete poradit s nepříjemnostmi, které vám osud nachystal. Naštěstí jich nebude mnoho. V sobě i v miláčkovi se zcela správně budete snažit posílit optimismus a víru, že všechno dobře dopadne. Když nic jiného nezabere, můžete jako „lék poslední záchrany“ využít něžný a láskyplný sex. Ten na vás oba zapůsobí jako živá voda.

Rak

Při Luně v Panně dokážete to, co je pro vás jindy neřešitelný problém. O lásce umíte mluvit otevřeně a tak, aby partner nad vašimi slovy přemýšlel, i když se mu do toho nechce. Kdybyste stejně intenzivně dokázaly i vy zapřemýšlet nad tím, co vám říká, byl by váš společný život harmonický. Večerním milováním filozofování o lásce nádherně uzavřete.

Lev

Vaše návody na partnerský, erotický a vůbec celkový soulad jsou sice skvělé, ale na každého fungovat nemusejí. Stesky blízkých si tedy můžete vyslechnout, ale jakékoli intervenci byste se měly vyhnout. Obrátí se proti vám, a právě proto se věnujte výhradně sobě a partnerovi. Zaměřte se třeba na vzájemné plnění erotických fantazií, na které ještě nedošlo.

Panna

To, že si neděli nedokážete bez sexu představit, řekněte partnerovi hned ráno. Popostrčí vás k tomu Luna ve vašem znamení. Když se po vašem sdělení začne smát, neurážejte se, jelikož je to prokazatelně projev rozpaků. Nakonec se totiž dozvíte, že jste ho tak otevřenou výzvou vyvedly z míry, takže nevěděl, jak má reagovat.

Váhy

Někdo vám patrně vyčte, že se k miláčkovi chováte nemožně a že s vámi trpí. Budete mít co dělat, abyste se nerozesmály nahlas. Naštěstí zapudíte nutkání, abyste dotyčnému vysvětlovaly, jak to mezi vámi ve skutečnosti je. Můžete jen poznamenat, že v posteli vám to funguje bezvadně, a po tom ostatním nikomu nic není.

Štír

Při Luně v Panně přistupujete k sexu velice racionálně, ale to mu na kvalitě neubírá. Všechno, co chcete tímto stylem miláčkovi sdělit, zvládnete docela hravě a tak, aby pochopil, o co vám jde a co chcete. Kdybyste dokázaly přidat i kapku humoru, bude vaše „pozvání“ k erotickým hrátkám přímo neodolatelné.

Střelec

Při Luně v Panně se sice do erotických hrátek neženete, ale přesto na ně dojde. Luna se nachází v sektoru, jenž má na starosti vaše úspěchy, takže vám sexuální půst vlastně ani nedovolí. Představa, že by si miláček mohl postěžovat, byť jen v duchu, že mu neposkytujete to, co ke své spokojenosti nutně potřebuje, je pro vás nepřijatelná.

Kozoroh

Na to, abyste si sex pořádně užily, se musíte především pořádně vyspat. Naštěstí se první aspekt, který ve vás erotické sklony probouzí, odehraje až v 7.59 hodin. Když jeho energii využijete k aktivaci svých erotických představ a přání, zcela určitě se vám to podaří. Výsledek bude naprosto dokonalý.

Vodnář

Zkuste zase vytáhnout z nočního stolku erotické hračky a zapojte je do vašich milostných hrátek. Miláček bude překvapený, ale nakonec usoudí, že je to čas od času příjemné zpestření. Dokonce navrhne, abyste se spolu vypravili do sexshopu a pořídili si něco nového.

Ryby

K tomu, abyste partnera preventivně kontrolovaly, nemáte žádný důvod. Matku, sestru, nebo tchyni, která vám to radí, neposlouchejte. Důvěra, kterou byste tímto jednáním narušily, by citelně utrpěla. Navíc by to zkomplikovalo váš dosud ukázkový sexuální život, což by vám vadilo ze všeho nejvíc.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám