Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 6. 3.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Reklama

To, co vám radí a doporučuje intuice, výjimečně neberte tak vážně. Tentokrát se vám vnitřní hlásek snaží našeptat, co chcete slyšet. Raději tedy nechte promluvit zdravý rozum a značně si ulehčíte život. Pocit, že vás partner nemá dost rád, je opravdu mylný. Tím spíš by byla chyba, abyste se projevů lásky nějakým způsobem domáhaly. Záhy by přišel na to, o co se snažíte a proč to děláte, a naštval by se.

Článek

Beran 

Ve vztahu i komunikaci preferujte klid a pohodu. Miláčka do ničeho nenuťte, ale taky nedovolte, aby tlačil do kouta on vás. Najděte si čas, abyste se věnovali jeden druhému. Snažte se, aby vám spolu bylo dobře. Čím méně toho navzájem budete vyžadovat, tím lépe budete průběh dne večer hodnotit.

Býk

Seznámíte se za okolností, za jakých by to snad nikdo jiný nedokázal. Navíc se dokážete prezentovat tak, že je rvačka o to, koho poctíte svou přízní. Vzhledem k Luně, která je pod planetárním tlakem, si však dávejte pozor nejen na to, co děláte, ale i na to, co slibujete. Pokud někomu slíbíte sex, počítejte s tím, že ho po vás bude vyžadovat.

Blíženci

Nedávno jste si patrně slíbily, že se city nenecháte válcovat a kvůli lásce se nebudete trápit, což se ukáže jako velice rozumný přístup. Energie ve vašem vztahu se začínají vyrovnávat ve váš prospěch. Konečně máte pocit, že o vás miláček v životě i sexu usiluje tak, jak si zasloužíte.

Rak

Kolem poledne můžete mít pocit, že vám konečně spadly klapky z očí a že jste začaly vidět svět takový, jaký skutečně je. Za změnou vašeho postoje je Venuše, která se v 7.31 hodin z vašeho partnerského sektoru přesunula do Vodnáře. Najednou si uvědomíte, že je čas, abyste začaly své požadavky ohledně vztahu i sexu vyjadřovat mnohem otevřeněji.

Lev

Když vás miláček požádá o masáž, musíte se rychle rozhodnout, jakou zvolíte. Povede vás Venuše, která se spolu s Marsem dostává do vašeho partnerského sektoru, takže byste s ohledem na Venuši mohly či měly začít láskyplnou uvolňující masáží. Posléze s pomocí Marsu plynule přejděte na masáž erotickou. Nadšení budete oba.

Panna

S láskou problémy buď nemáte, nebo si je nepřipouštíte. Dnes sice Venuše váš sektor romantiky a lásky opouští, ale to nevadí. Díky tomu, že na vás působila uplynulé čtyři měsíce, dokázaly jste vztahy stabilizovat tak, že už nemusíte nic měnit a na ničem pracovat. Skvělá bude zejména erotická oblast, v níž si opravdu nemáte co přát.

Váhy 

To, že vám v lásce něco chybí, berte jako podnět k úvahám, jak by se situace dala vylepšit. Díky Venuši a Marsu, kteří se v 9.07 hodin sejdou ve vašem sektoru lásky a romantiky, se vám to podaří rychleji a efektivněji, než si umíte představit. Je ale potřeba, abyste miláčkovi jasně řekly, co chcete. On udělá všechno pro to, aby vám vyhověl. Dobře si uvědomuje, že bez vstřícných kroků se v ložnici citelně ochladí.

Štír

S city si nezahrávejte ani nehazardujte. Hlavně si nemyslete, že můžete miláčka provokovat siláckými řečmi, že se bez něho klidně obejdete. Dnes byste se mohly dozvědět, že to vnímá podobně. Nejdřív budete v šoku. Pak byste mu musely dlouze vysvětlovat, že jste to tak nemyslely a že si život ani sex bez něho nedokážete představit.

Střelec

Osobnost miláčka změnit nemůžete, ale jeho postoj k sexu ovlivnit dokážete. Když mu názorně předvedete, že je mnohem příjemnější spontánní milování a že není potřeba, aby se pokoušel lámat výkonnostní rekordy, můžete si být jisté, že se nad tím alespoň zamyslí. To, že své chování následně přizpůsobí vašim představám, je celkem jisté.

Kozoroh

Váš smysl pro humor zkuste rozumně využít i při sexu. Kdybyste každé milování přestaly brát jako ukrutně vážnou záležitost a místo toho se občas v posteli zasmály, užijete si mnohem víc. Miláček rychle pochopí, že se atmosféra uvolnila a změnila k lepšímu, a začne si to vychutnávat.

Vodnář

Když se rozhodnete, že někoho chcete získat, musíte k tomu přistoupit rozumně. Díky přesnému rozboru situace se rychle zorientujete a dojde vám, co máte dělat. S tím, že jste si miláčka v podstatě strategicky „vypočítaly“, se však chlubit nesmíte. Pocit, že vás neupoutal kouzlem osobnosti, by vydýchával hodně těžko.

Ryby

Venuše, která se v 8.14 hodin ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých setká s Marsem, vám nad ránem pošle zajímavý a zároveň vzrušující erotický sen. Kdybyste si ho chtěly po probuzení zopakovat v reálu, můžete si být jisté, že miláček rozhodně nebude proti. Vaší nezvyklou aktivitou bude naopak příjemně překvapený.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám