Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 8. 8.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapřemýšlejte, jestli a za jakých okolností přijmete pozvání na rande nebo návrh na intimní sblížení. Dobře uděláte, když s věrohodnou výmluvou odmítnete. Má-li dotyčný skutečný zájem, zítra se ozve znovu. Pokud nezavolá, je jasné, že nebylo o co stát. I ve stálých vztazích můžou nastat rychlé a bouřlivé začátky, ale ještě rychlejší a nepříliš slavné konce. Pocitům frustrace, zklamání či zloby se vyhnete díky tomu, že na miláčka půjdete oklikou.

Článek

Beran 

Je jasné, že partnera milujete, což neznamená, že se mu musíte svěřit se vším, co se ve vašem životě děje. Pro váš pocit klidu a pohody bude lepší, když si určitá tajemství necháte výhradně pro sebe, zejména ty ohledně vaší minulosti. Sice si vás občas bude podezíravě měřit od hlavy po paty, ale netroufne si vyzvídat. Stačí mu ujištění, že je pro vás ten jediný na světě.

Býk

Kdyby se náhodou stalo, že miláček v noci odmítne vaše rozverné snahy přimět ho k mazlení či milování, nedělejte z toho drama. Do značné míry za to může opozice mezi Lunou a Saturnem a taky fakt, že má z práce nervy na pochodu. Zůstaňte v klidu, o nedostatek erotiky se bát nemusíte. Odpoledne nebo večer vám všechno vynahradí.

Blíženci

Pro zdařilý průběh událostí je potřeba, abyste se s partnerem na všem předem domluvili. Vyhnete se zbytečným kolizím kvůli nedorozumění. Vy si třeba představujete romantické ráno se snídaní v trávě, zatímco on chce vstát za úsvitu a vyrazit na houby. Naštěstí dokážete najít kompromis, který bude vyhovovat vám oběma, ovšem večer v posteli si nekompromisně řekněte o sex.

Rak

Ohledně lásky nemáte větší problémy. Je to dáno i tím, že dokážete city dávat najevo tak, že je partner vyloženě nadšený. Lichotky, které od něho na svou adresu uslyšíte, vám můžou připadat až přehnané, ale to neřešte. Jeho vyznání, jak jste skvělé a že si vůbec nedovede představit život bez vás, se přece poslouchají moc dobře. Užijete si to!

Lev

Když sex, tak hned po probuzení. Během dne budete mít na starosti spoustu jiných věcí a večer vám zase bude chybět energie. Ráno vám navíc opozice mezi Lunou a Saturnem garantuje, že miláček bude při chuti a taky bude mít mimořádnou výdrž. Když mu polichotíte, že je skvělý a že jste o takovém startu do neděle už dlouho snily, bude na sebe pyšný.

Panna

Tím, že dotyčnému navrhnete společné aktivity, vašemu případnému vztahu moc neprospějete. Může mít totiž dojem, že na něho tlačíte, a nebude se mu to líbit. Kdybyste všechno nechaly volně běžet a zároveň daly decentně najevo, že nemáte nic proti erotice jako takové ani proti sbližování s ním, vývoj se rázem obrátí ve váš prospěch.

Váhy

Dozvíte-li se, že se do vás někdo zamiloval, nic to s vámi neudělá. Jen pokrčíte rameny a řeknete, že pro něho nemůžete nic udělat. Dobrým kamarádkám se svěříte, že si kvůli němu nehodláte komplikovat život. Samy sebe v duchu ujistíte, že kdyby to byl někdo jiný, například konkrétní jedinec, na něhož poměrně často myslíte, patrně byste tak odtažité nebyly.

Štír

Vzhledem k Luně ve Lvu byste měly důkladněji přemýšlet o tom, co hodláte miláčkovi sdělit nebo mu vytknout. Zatímco vy slova vypustíte z úst a vzápětí na to zapomenete, on nad vším dumá a probírá ze všech stran, takže může dojít k mylným závěrům. Ohledně sexu si navíc všechno bere osobně.

Střelec

Novoluní ve vašem sektoru dalekých cest vás ovlivní víc, než si dovedete představit. Na dovolené se kolem vás budou přímo rojit sympatičtí ctitelé. Ani v případě, že máte partnera po boku, však nepřijdete zkrátka. Zájem druhých vybudí jeho skryté vášně, takže se bude chtít předvést jako dokonalý milenec. Každopádně si užijete.

Kozoroh

Snažte se udělat si pořádek v citech a vztazích dřív, než vám přerostou přes hlavu. Je potřeba, abyste k sobě byly upřímné a přiznaly si, že vás někdo fyzicky přitahuje víc, než dokážete „rozchodit“, navíc vás zjevně chytil za srdce. Letní dobrodružství tedy překročilo hranice pouhého flirtování a vy se musíte rozhodnout, co s tím uděláte.

Vodnář

Je potřeba, abyste se na všechno ve svém milostném životě podívaly objektivně, čili bez růžových brýlí, přehánění či podceňování. Jen tak odlišíte člověka, který třeba nemluví, ale má vás upřímně rád, od toho, který o lásce básní přenádherně, jenže skutek utek. Nebude to snadné, ale udělat to musíte, abyste daly šanci tomu pravému.

Ryby

Kdybyste byly upřímné, přiznáte, že vám vlastně moc nezáleží na tom, zda se pomilujete, nebo si budete v posteli číst. Miláčkovi to však raději neříkejte. Když mu lehce naznačíte, že byste večer proti laškování nic neměly, bude spokojený. Atmosféra i situace se během odpoledne několikrát změní, takže není jisté, jak to vlastně dopadne. Vás ovšem žádná varianta nerozhodí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám