Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 9. 1.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od rána bude miláček sršet nápady. Když chce něco měnit v chodu domácnosti nebo vztahových záležitostech, nebraňte mu. Velice rychle totiž zjistí, že to není tak snadné, a sám od sebe svoje výmysly odpíská. Výjimkou jsou erotické aktivity. Na večer plánuje velké věci, které by vyjít mohly. Můžete se tedy těšit na vášně takového kalibru, jako by spadaly do filmu pro dospělé. Musíte pak uznat, že s vámi udělá divy.

Článek

Beran 

Občas partnerovi nerozumíte, nicméně to neřešte. Zejména dopoledne může plácat takové nesmysly, že jim neporozumí ani on. Když počkáte, až zase začne uvažovat a mluvit rozumně, vyhnete se zbytečným slovním přestřelkám. Při večerním mazlení ovšem s úlevou konstatujete, že jeho prazvláštní styl komunikace na jeho erotické dovednosti a výkony v žádném případě neměl vliv.

Býk

Potěší vás dárek od jedince, který je do vás evidentně zamilovaný. Když k sobě budete naprosto upřímné, dojde vám, že jste sice dostaly správnou věc, jenže od nesprávného člověka. Pak si můžete vybrat, zda se začnete litovat, třeba i se slzami v očích, nebo se zatvrdíte a budete i sobě předstírat, že jste vlastně spokojené.

Blíženci

Nedorozumění mezi vámi a partnerem se ani nesnažte vysvětlovat, natož řešit. Vůbec to nemá smysl. Z hlediska dalšího vývoje vašeho vztahu bude prozíravější, když za spornými body uděláte tlustou čáru a začnete nanovo. Od vás to sice bude vyžadovat značnou dávku velkorysosti, ale s tím naštěstí nemáte problémy.

Rak

Návrhy ohledně lásky a třeba i sexu vám vyrazí dech. Sice víte, že se dotyčnému už hodně dlouho líbíte, přesto vás jeho přímá výzva překvapí. Hlavě proto, že v ní nebude ani špetka romantiky podle vašich představ. Vlastně všechno, co vám předloží, bude připomínat spíš obchodní smlouvu s jednoznačně stanovenými podmínkami než milostný apel. Inu, zvažte…

Lev

Velice dobře si uvědomujete, že není zrovna rozumné, abyste navázaly tajný poměr s člověkem, který se o vás až okatě uchází. Přesto si to nedokážete poručit, i když hrozí riziko, že za pár krásných nocí časem draze zaplatíte, ale to vám je jedno. Pokoušíte osud s tím, že milostné dobrodružství třeba bude stát za případné komplikace.

Panna

Kdosi vám vysekne parádní poklonu v tom smyslu, že hrajete v jeho životě důležitou úlohu, protože ho zbavujete negativního pohledu na svět. Myslí to vážně. Vy byste si však měly uvědomit, že ho svým ustavičným povzbuzováním stále víc poutáte k sobě. Kdybyste se dnes, kdy na vás působí konjunkce Slunce s Venuší, navíc rozhodly, že se s ním pomilujete, už se ho „nezbavíte“ vůbec.

Váhy 

Pocit, že to bez partnera nezvládnete, už nemáte hodně dlouho. Dokonce začnete přemýšlet, zda byste se bez něho obešly i s ohledem na svoje sexuální potřeby. Erotických pomůcek přece existuje nepřeberná řada a třeba už nějaké máte i doma. Když však důkladně proberete plusy a minusy, dojdete k závěru, že „osamělé orgasmy“ vás neuspokojí.

Štír

Pocit, že se s partnerem v sexu míjíte, je celkem oprávněný. Vzniká a sílí zejména proto, že se rozcházejí vaše představy o lásce. Zatímco vy toužíte po romantických vyznáních a ujišťování, že jste úžasné a nejkrásnější, miláček zjevně podléhá vlivu Luny z Berana a dává přednost akci. Naštěstí se nakonec přece jen dokážete na podobě erotických radovánek domluvit.

Střelec

S partnerem, který vás podezírá ze všeho možného, se nedokážete shodnout. Můžete se sice snažit vysvětlit, že jsou jeho obviněná naprosto neopodstatněná, ale nakonec konstatujete, že je to akorát zbytečná námaha. O tom, že po takových hovorech nebudete mít na sex ani pomyšlení, je víc než jisté.

Kozoroh

Vzpomínky na nejrůznější kuriózní situace, kdy jste se s partnerem milovaly, s ním raději neprobírejte. Je docela možné, že na většinu z toho, co byste mu vyprávěly, docela zapomněl. Dokonce hrozí, že vás začne podezírat z toho, že si vybavujete zážitky s někým úplně jiným. Vy byste se rozčílily a byl by oheň na střeše, nebo naopak tichá domácnost.

Vodnář

S člověkem, který přesně neví, zda chce vás, nebo ho víc přitahuje jedinec stejného pohlaví, vůbec neztrácejte čas. Hledáním jeho skutečné identity byste jen ohrožovaly vlastní sebevědomí, dost možná začaly pochybovat o své ženské přitažlivosti. Když mu navrhnete, že raději zůstanete jen kamarádi, budete překvapené, s jakou úlevou váš návrh přivítá.

Ryby

Představa, že byste měly „hrát druhé housle“ a svou lásku skrývat, se vám ani trochu nelíbí. Člověk, který vám něco takového navrhuje s tím, že je to prozatím optimální řešení pro váš komplikovaný vztah, vás akorát naštve. Velice rychle vycítíte, že mu jde především o sex, ale nehodlá nic podniknout, abyste mohli být spolu oficiálně.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám