Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 10. 12.

Foto: Yuliya Yesina, Shutterstock.com

Foto: Yuliya Yesina, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádné zázraky se nestanou, protože je nepotřebujete. Ke spokojenosti vám stačí to, co máte. Budete tedy přívětivě ke každému, kdo se ocitne ve vaší blízkosti. V milostné konverzaci se ovšem budete přímo překonávat. Miláčkovi dokážete důvody, proč ho vlastně milujete, líčit tak květnatě a dokazovat tolika různými způsoby, že mu z toho půjde hlava kolem. Později přizná, že vás začal líbat hlavně proto, aby vás přiměl zmlknout.

Článek

Beran 

Prostřednictvím bývalého partnera vytane na světlo minulost, ale s tím se dokážete smířit. Navíc z toho neděláte drama. Oba si popovídáte o současné situaci a o tom, jak se vám žije. Na to, co mezi vámi bylo, narazíte samozřejmě taky. Shodnete se na tom, že to bylo sice fajn, ale teď už je to uzavřená kapitola.

Býk

V ideálním případě byste si parádní sex užily kolem poledne. Sextil mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 12.33 hodin, by vám v tomto směru poskytl dostatek energie i fantazie. Pokud to nepůjde, nevadí. Večerní milování bude sice pomalejší, ale taky něžnější. Navíc bude trvat tak dlouho, abyste byly spokojené.

Blíženci

Při Luně v Rybách byste měly ve všem ohledně erotiky a sexu citlivě reagovat na nálady a potřeby partnera. Rozhodně na tom neproděláte. Zvlášť zemská a vodní znamení jsou nastavena na něhu a erotické rafinovanosti. Když jim poskytnete prostor, užijete si pohodový den a láskyplnou noc.

Rak

Mezilidské vztahy se vyvíjejí skvěle. Projevy vašeho zdravého sebevědomí vzbuzují obdiv okolí. Uznání se dočkáte zejména od těch, s nimiž máte v lepším případě neutrální zkušenosti. Nepřemýšlejte, co to pro vás znamená. To, co uslyšíte, si vychutnejte a užijte. Na vaši duši to zapůsobí jako hojivý balzám.

Lev

Vzhledem k Luně, která se pohybuje vaším sektorem erotiky a sexu, si v této oblasti nemáte nač stěžovat. Miláček se bude projevovat přesně tak, jak si přejete. S tím, abyste se i vy chovaly tak, jak chce on, však budou potíže. Máte totiž pocit, že jeho přání jsou tak různorodá, že na ně vaše fantazie nestačí.

Panna

Definitivně se rozhodněte, zda začnete usilovat o člověka, který se vám líbí, vzrušuje vás, ale prozatím o vás neprojevuje zájem. Než mu vysvětlíte, že jste pro něho ty nejlepší, bude to sice chvíli trvat, ale nevadí. Vytrvalost je přece vaše přednost. Jelikož na nebi vládne sextil mezi Lunou a Uranem, můžou se události vyvíjet nesmírně rychle. Dokonce tak rychle, že už večer můžete strávit spolu a v posteli.

Váhy

Cítíte-li ve vztahu nejistotu, je to za současných vesmírných konstelací celkem normální. Je však otázka, zda se jedná o obavy podložené fakty, nebo jsou ve hře rozbouřené emoce, které souvisejí s něčím úplně jiným. V každém případě buďte ve střehu. Pokud je v milostném životě všechno v pořádku a v posteli vám to klape, nemáte ke strachům sebemenší důvod.

Štír

Při harmonické Luně v Rybách se váš erotický život vyvíjí příznivě. Vy cítíte, že miláčka vzrušujete, a on vaši smyslnou přitažlivost vnímá pozitivně. Kdyby bylo jen na vás dvou, asi byste ani nešli do práce. Když to nelze zařídit, budete domů pospíchat, abyste měli na intimnosti část odpoledne a ještě celý večer.

Střelec

Na použití erotických hraček to nevypadá. Miláček má pocit, že se k dnešní, poněkud romantické atmosféře jaksi nehodí. Vy sice jeho názor nesdílíte, ale podřídíte se mu bez komentářů. Nakonec si řeknete, že klasický sex bez rafinovaných hrátek má také něco do sebe.

Kozoroh

S údivem zjistíte, že si o bývalého partnera děláte větší starosti než o toho stávajícího. Toto poznání vás zneklidní a budete nad ním intenzivně přemýšlet. Když přijdete na to, že vám na dotyčném pořád ještě záleží, musíte se s tím smířit. Možná jste se emocionálně ještě nevyrovnaly s tím, že už nepatříte k sobě. A když si vybavíte sex, podlomí se vám kolena úplně.

Vodnář

Jisté věci byste si neměly brát osobně. Když vám připadá, že miláček nevhodně zažertoval na adresu vašich erotických schopností a talentů, nemusíte se hned urazit, nebo rozlítostnit. Klidně mu otevřeně povězte, že se vám to nelíbí. Vaše slova na něho učiní silný dojem a udělá všechno pro to, aby vám dokázal, že se s vámi miluje tuze rád.

Ryby

Erotický zájem, který o miláčka projevujete, musíte dávkovat rozumně. Když to přeženete, usoudí, že máte patrně kvůli něčemu špatné svědomí, které se tímto stylem pokoušíte zamaskovat. Když budete naopak předstírat nezájem, bude mít pocit, že se vztahová krize prohlubuje. Zkuste svoje slova i činy vyvážit tak, aby mu došlo, že je mezi vámi všechno v pořádku.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám