Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 10. 9.

Foto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro klid doma raději souseda či známého jenom pozdravte, vůbec se na něho neusmívejte, a hlavně se s ním dlouze nevybavujte. Jinak se nedá vyloučit, že budete čelit hysterické scéně jeho partnerky. Pokud jste měly poslední dobou pocit, že z vašeho vztahu vyprchaly city a vášně, večer bude miláček tak něžný a ohleduplný, že si budete lámat hlavu tím, jak vás vůbec mohlo napadnout o vás dvou pochybovat.

Článek

Beran 

Váš drahoušek bude mít i za bílého dne jeden velký problém, a to, že se vzruší i při letmém doteku. Na volný čas si proto nic neplánujte, neb vás při první příležitosti nasměruje do ložnice. Jste-li singl, držte si chlapíky od těla. Lepit se na vás totiž budou vyložení proutníci, což by mohlo skončit venerologickým onemocněním.

Býk

Bude-li partner bez nálady, po setmění uspořádejte „domácí striptýz“. Pro romantičtější atmosféru zapalte svíčky s vůní ambry, což je přírodní afrodiziakum. Tak se odváže, že se z ledového krále promění v rozvášněného milence. Vzduchem začnou lítat svršky a dá se předpokládat, že bude tak nenasytný, že toho v noci moc nenaspíte.

Blíženci

Nekoketujte v práci, naopak si kolegy držte od těla. Nevinné laškování by se totiž s ohledem na štíří lunární fázi patrně zvrtlo v tvrdý sex s prvky sado-maso, což by mohlo skončit i drobným zraněním. Navíc by vás tento zážitek tak psychicky rozhodil, že byste při pomyšlení na sex pocítily odpor a na tělesné hrátky na hodně dlouho zanevřely.

Rak

Pokud chcete prožít nadpozemské milování, dělejte drahoty. Pod taktovkou Měsíce ve Štíru si drahoušek vzpomene na všechny finty svádění a vy si budete připadat jako v dobách, kdy jste spolu začali randit. Ale pozor! Pokud neplánujete založit rodinu, nezapomeňte na ochranu, neb váš noční horoskop je ideální k početí potomka.

Lev

Na afrodiziaka v noci z pátku na sobotu zapomeňte. Drahoušek totiž pojme erotické hrátky jako hru, při které si bude chtít vybít nahromaděný adrenalin, takže hrozí, že by při rošťačení zdemoloval část ložnice. Bude tedy potřebovat zklidnit, což dokáže teplá koupel a aroma tyčinky s vůní růžového dřeva nebo anýzu.

Panna

Máte-li neobvyklé přání k narozeninám, lunární fáze vám radí sdělit to drahouškovi večer v posteli. Přitom mu masírujte šíji a záda olejíčkem s vůní ylang-ylang, která funguje jako přírodní afrodiziakum. V kombinaci s něžnými doteky si ho tak dokonale omotáte kolem prstu, že vám slíbí i let na Mars.

Váhy

Miláčka dokážete vzrušit i nevinným dotekem. Raději se ho tedy nedotýkejte při jízdě autem. Při první příležitosti by odbočil na cestičku vedoucí k lesu a vyžadoval by sex na zadním sedadle. Vzhledem k lunární fázi by to mohlo skončit parádním trapasem, tak si něžnosti šetřete až na doma.

Štír

Měsíc ve vašem znamení posílí Venuše, ale ve hře bude i ledový Saturn. Tato kombinace planet vás zbaví zábran, a proto vám horoskop radí, abyste rozhodně nemluvily o sexu. Sklouzly byste totiž do mírných perverzností a to by neblaze ovlivnilo vašeho partnera do té míry, že byste se nedočkaly ani pusy na dobrou noc, o něžných dotecích byste si musely nechat jenom zdát…

Střelec

Má-li drahoušek fyzicky náročnou práci, nebo volný čas stráví kutěním na zahradě či v bytě, v posteli nečekejte žádné zázraky. Bude bez energie, a proto vám lunární fáze radí, abyste prodlužovaly mazlivou předehru, jak jen to bude možné. Také zvolte sexuální pozice, při kterých se neunaví, jinak se vyvrcholení nedočkáte ani jeden.

Kozoroh

Ačkoli večer budete bez nálady a zadumané, partnerovo vynalézavé mazlení vás nakonec rozpálí a hodně dlouho si budete říkat, že jste konečně prožily „nadpozemský sex“. Lunární fáze ho vyburcuje k výkonu, za který byste ho měly zítra ráno odměnit pikantní snídaní do postele.

Vodnář

Nadbíhá-li vám už delší dobu kolega, tentokrát jeho pozvání nejspíš neodoláte. Tělesné sblížení proběhne spontánně, bude hodně vášnivě, ale je ve hvězdách, zda spolu vybudujete trvalý vztah. Vyklube se z něho totiž žárlivý chlapík, který se snaží mít vás jenom pro sebe, svým způsobem vás začne omezovat a to bude pro vaši svobodomyslnou povahu příliš destruktivní.

Ryby

Když večer drahoušek vezme do rukou knihu nebo začne sledovat televizi, bude jakoby v transu. V myšlenkách začne cestovat souhvězdím Kříže (Crux), ale když budete iniciativní, vaše něžné doteky ho vrátí zpět do reality. A budete to stát za to, neb lunární fáze ve vášnivém Štíru je příslibem milování až „do roztrhání těla“.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám