Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 11. 2.

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vášnivost a touhy z vás přímo sálají. Naštěstí je miláček bystrý, tak mu nemusíte nic zdlouhavě vysvětlovat. Podíváte se na sebe a hned se začnete zajímat, kdy budete mít povinnosti za sebou, aby mohla začít krásná a dlouhá noc. Když vás pohladí po zadečku, berte to jako smyslné vyznání lásky. Posléze vám svoje okouzlení touto částí vašeho těla vysvětlí tak, že se budete nejdřív červenat a pak hodně smát, nebo naopak.

Článek

Beran 

Při Luně v Blížencích dokážete do erotiky začlenit smysl pro humor. Miláčkovi lehce dokážete, že postel je místo, kde vám spolu může být náramně dobře. Sex na vás totiž zapůsobí jako elixír života. Následně dokážete probrat spoustu věcí, na které jindy nemáte čas nebo náladu. Prožijete tedy harmonický den, který byste si měly užít.

Býk

Kolem 15.00 hodin, kdy se Merkur potká s Plutem, na sebe můžete s partnerem zavrčet. I když obvykle hádky nesnášíte, tentokrát byste se jim neměly vyhýbat. Je potřeba, abyste si věci, které jste dosud odkládali, konečně otevřeně vyříkali. Následně se můžete pustit do usmiřování v posteli, které bude stát za to.

Blíženci

Kdybyste si chtěly sex opravdu užít, musíte miláčka přesvědčit, aby začal tím, že vám bude masírovat ruce. Když nachystáte svůj oblíbený olej s afrodiziakálními účinky, bude efekt rychlý a velice intenzivní. Miláček se upřímně podiví, že v sobě skrýváte tolik erotické energie, což ho rychle a intenzivně vzruší.

Rak

V erotické oblasti si nemusíte brát servítky. Pokud usoudíte, že miláček pro vaše blaho nedělá tolik, kolik by měl a mohl, klidně mu to řekněte. Dost možná se vám tímto stylem podaří aktivovat jeho mužskou ješitnost a začne vám dokazovat, že pro vás vykoná i to, co by nikdo jiný nedokázal.

Lev

Patrně zjistíte, že si je miláček vámi až moc jistý, což vás rozhodí. Dokonce začnete přemýšlet, že byste nějakým rafinovaným způsobem mohly probudit jeho žárlivost. Zároveň si uvědomíte, že tento záměr vyžaduje víc času a trpělivosti, než máte k dispozici, a navíc by se vám takové provokace mohly vymstít.

Panna

Zdá se, že vás poblázněná zamilovanost zvolna opouští, což je v pořádku. Berte to jako přirozenou etapu dalšího vývoje vašeho vztahu. Konjunkci Merkura s Plutem můžete brát jako šanci, že se oba dostanete poměrně rychle na vyšší citovou úroveň. Toho, že by uvadal erotický život, se nebojte. Na jeho rozkvětu si totiž dáte hodně záležet.

Váhy 

Při Luně v Blížencích můžete o erotice sice uvažovat a přemýšlet, ale na realizaci zajímavých, časově náročných experimentů v posteli nebudete dostatečně trpělivé. Kdybyste vsadily na to, že sex proběhne energicky až bouřlivě, ale do ničeho nového se pouštět nebudete, uspokojení obou se dostaví.

Štír

Dotyčný se nechá slyšet, že preferuje volný, otevřený vztah, který ho nijak nesvazuje. Dává tím najevo, že vašim milostným schůzkám nic nebrání, což ale neznamená, že to tak je. Může říkat pravdu, ale taky nemusí. Pokud se nehodláte zařadit do kategorie jeho tajných milenek, bude lepší, když podobné návrhy odmítnete, přestože vás přitahuje.

Střelec

Musíte být trpělivé. Představa, že svůj nynější objev přemluvíte stejně snadno jako ty předchozí, se totiž nenaplní. Jde o člověka, s nímž musíte jednat na rovinu, ale pomalu a opatrně. Pro vás to bude náročný test psychické odolnosti, ale to nevadí. Zvládnete to skvěle a s výsledkem budete spokojené.

Kozoroh

Venuše ještě zůstává ve vašem znamení, takže jste v pohodě. Právě proto si dávejte pozor, abyste to s tlakem na partnera nepřeháněly. Většinu přání, včetně těch erotických, vám splnil. Nevyžadujte nic dalšího, ale zapracujte na zdokonalení těch stávajících. Je to sice namáhavé, ale výsledek bude stát za to.

Vodnář

Díky Luně ve vašem sektoru lásky a romantiky si poradíte se vším, s čím se na vás miláček obrátí. Debatu nenápadně usměrňujte tak, aby pochopil, že pro něho bude lepší, když vás nebude provokovat. Naštěstí touží po klidném víkendu a sexu stejně intenzivně jako vy, takže bude rozumný.

Ryby

Pocit, že miláčkovi nedáváte city dostatečně najevo, si nepřipouštějte. Nebylo by to k ničemu. Když vám v tomto směru něco vytýká, měly byste se rovnou ohradit. S líbezným úsměvem mu třeba doporučte, aby se raději zamyslel nad sebou a vás vůbec neřešil.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám