Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 13. 8.

Foto: Yuriy Maksymiv, Shutterstock.com

Foto: Yuriy Maksymiv, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopoledne budete samý žert a smích, ovšem odpoledne zvážníte, jelikož musíte řešit vztahové komplikace, naštěstí druhých lidí. Na milování si tedy vyčleňte večer. Ve vašem případě sex zafunguje jako nejúčinnější „prášek na spaní“. Když si s miláčkem dopřejete ještě druhé kolo, spokojené a uspokojené hned usnete a dost možná se vám budou zdát smyslné sny. Na vás si pátek třináctého prostě nepřijde!

Článek

Beran

Budete mít co do činění s člověkem, o němž je známo, že je okouzlující, ale s věrností si nedělá vrásky. Přistupujte k němu obezřetně. Kdybyste měly náhodou pocit, že se do něho co nevidět zamilujete, bude lepší, když vyklidíte pole. Dobrodružství a vzrušení sice máte rády a nejistota vás láká, jenže čeho je moc, toho je přespříliš.

Býk

Při Luně ve Vahách s erotikou problémy nejsou a nebudou. Oba si uvědomujete, že sex tvoří důležitou součást vztahu, takže se v tomto směru nesmíte zanedbávat. Kdyby miláček navrhl, že odložíte práci i nudné povinnosti a místo toho si dopřejete vzrušující chvíle ve dvou, neváhejte ani minutu. Bude to vítaná změna.

Blíženci

Na něco opravdu výjimečného se vám vyplatí počkat. Optimální podmínky přinese až trigon mezi Lunou a Jupiterem, který nastává ve 22.40 hodin. Zásobí vás takovým množstvím energie, že nemusíte zamhouřit oči až do rána, takže je možné, že s partnerem budete příjemně unavení po milování přímo z postele pozorovat svítání.

Rak

Při Luně ve Vahách dobře uděláte, když nebudete ve vztazích nic ovlivňovat ani měnit. Největší životní moudrost prokážete tím, že necháte všechno volně plynout. Díky tomu se značně zvyšuje šance, že přimějete k seznámení či intimnímu sblížení člověka, který se dosud až křečovitě držel zpátky. Zvlášť slibně se v tomto ohledu rýsuje podvečer.

Lev

Než se s miláčkem na sexu domluvíte, bude to chvíli trvat. Zatímco jeden z vás má pocit, že byste si měli vyčlenit čas i na jiné aktivity, ten druhý soudí, že nejvíc ze všeho záleží právě na milování. Zkuste mu své důvody vysvětlit tak, aby pochopil, že názor nezměníte a nehodláte se mu přizpůsobovat. Pokud to dokážete, nebudete teď ani později litovat.

Panna

Budete se naplno věnovat činnosti, která vás náramně baví, a tak není divu, že vás skolí únava. I když budete vlastně utahané příjemně, váš sexuální život to poznamená. Raději se tedy smiřte s tím, že si dáte pauzu. V opačném případě byste se do nadšení při milování musely nutit. Když se začtete do romantického románu s oblíbeným hrdinou, bude to podstatně lepší.

Váhy

Ohledně lásky a sexu problémy nemáte, což ovšem neznamená, že na ně nenarazíte. Osoby, které se vám svěřují, vás dokonce můžou svou upřímností a intimními detaily zaskočit. Naštěstí máte dostatek fantazie a zkušeností, abyste jim v jejich prekérní situaci dobře poradily. Doma rozehrajete svoje erotické nadání na plné obrátky, abyste se ujistily, že vám dvěma nic takového nehrozí.

Štír

Při Luně ve Vahách je potřeba, abyste aktivovaly veškeré romantické sklony, které v sobě skrýváte. Naštěstí to vůbec nebude obtížné. Zjistíte, že i vy občas k milování potřebujete svit svíček, tlumenou hudbu a vůbec všechno, co do vašeho milostného života vnese něhu, hýčkání a nevšední zážitky. O partnerovu reakci se nebojte. Velice rád se přizpůsobí.

Střelec

I když proti prázdninovým láskám většinou nic nemáte, tentokrát bude lepší, když se jim vyhnete obloukem. Prapůvodní flirt by vám totiž snadno přerostl přes hlavu, prostě byste se zamilovaly stylem, který jste vůbec nepovažovaly za možný. Za dnešní nezapomenutelnou vášnivou noc byste zaplatily až příliš vysokou daň.

Kozoroh

Tvrdošíjně vyžadujete to, co se vám líbí a co považujete za nutné. Když se však nad tím důkladně zamyslíte, pochopíte, že to z vaší strany není rozumné ani prozíravé. Kdybyste se dokázaly ovládnout natolik, že necháte milostné záležitosti volně plynout a nebudete nic podnikat ani měnit, uděláte to nejlepší pro sebe i partnera.

Vodnář

Při Luně ve Vahách dejte šanci tomu, co pozvedne váš milostný život na vyšší úroveň. Využijte toho, že zítra ráno nemusíte vstávat a protáhněte si večer do hluboké noci. Nachystejte si aromatické oleje a začněte jimi partnera masírovat. Když se následně prohodíte, budete se cítit jako na prahu erotického ráje.

Ryby

Samy sobě přiznáte, že momentálně netoužíte po romantických vyznáních, ale spíš po drsnějším, přímočarém sexu. Pokud opravdu chcete něco takového zažít, musíte miláčkovi své plány podat tak, abyste ho nevyděsily. Na něco takového od vás totiž vůbec není zvyklý.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám