Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 20. 8.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střet s lidskou zlomyslností bude bolestivý. Patrně se totiž na scéně objeví bývalý partner a spustí pomlouvačnou kampaň, aniž by k tomu měl nějaký rozumný důvod. Rovnou se ho zeptejte, o co mu jde. Nic se sice nedozvíte, ale i mlčení je odpověď. Kvůli tomu může nastat napětí i ve vašem stávajícím vztahu. Naštěstí máte „pojistné ventily“, a těmi jsou smysl pro humor, tolerance a sex

Článek

Beran 

Nic z toho, co se děje na obloze, váš erotický život neovlivní. Radostně tedy můžete konstatovat, že všechno je jen a pouze ve vašich rukou. Navíc má miláček v tomto ohledu jasno. Když vám naznačí, že si páteční večer bez sexu nedokáže představit, můžete vzít jed na to, že to myslí vážně a že o tom dokáže přesvědčit i vás.

Býk

S city to není úplně snadné. Velice dobře sice víte, komu chcete vyznat lásku, jenže si uvědomujete, že vám chybějí odvaha i ta správná slova. Zkuste využít energii stacionárního, tedy silného Uranu ve svém znamení a rovnou přejděte k činům. Dočkáte se přesně takové reakce, jakou jste si představovaly.

Blíženci

Uvědomte si, že nepotřebujete vedle sebe zakomplexovaného člověka. Mindráky na vás totiž dílem přenáší a částečně si je na vás vybíjí. Když nemáte po ruce nikoho lepšího, bude rozumné, když dnešek i celý víkend strávíte o samotě. Vyhnete se tomu, že při nedělním bilancování dojdete ke smutným závěrům.

Rak

Stacionární Uran z vašeho sektoru přátel tentokrát zasáhne energicky do vašeho erotického života. Najednou si uvědomíte, že se klidně pomilujete, i když nebude umyté nádobí, vytřená podlaha nebo vyžehlené prádlo. Takový sex pro vás bude osvobozujícím zážitkem. Miláček ho dokonce bude vnímat něco jako splněný sen.

Lev

Ohledně lásky máte už dávno jasno. Jakmile se Luna v 10.49 hodin dostane do vašeho partnerského sektoru, změníte přístup i v praxi. Vůbec nepřichází v úvahu, že byste se podřizovaly partnerovi a jeho požadavkům. Kdyby měl dost odvahy, aby to po vás chtěl, dokážete mu vysvětlit, že to je hodně špatný nápad.

Panna

Výčitky, že „postelové záležitosti“ nezvládáte tak, jak byste chtěly, vás nesmí ovládnout. Je sice pravda, že zejména večer zrovna nepřekypujete chutí na mazlení ani na sex, ale to nic neznamená. Když to nebude řešit do zítřejšího rána, dojde vám, že vaše netečnost byla jen důsledkem únavy a přemíry povinností.

Váhy

Pro svého partnera uděláte skoro všechno, včetně toho, co po vás vůbec nechce. Právě proto byste se měly v projevech emocí mírnit. Kdyby usoudil, že ho láskou v podstatě dusíte, začne nad tím přemýšlet. Pak by ale nebylo vůbec jisté, k jakým závěrům dospěje.

Štír

Potíže můžete mít s člověkem, který se do vás zamiloval, jenže nechce pochopit, že mu srdce ani nic jiného dát nehodláte. Pokud zjistíte, že nereaguje na laskavé domluvy, nezbude, než abyste přitvrdily. Je důležité, abyste zvolily správný způsob, jakým mu sdělíte to, co chcete a potřebujete. Musíte ho přesvědčit, že svoje odmítnutí myslíte vážně.

Střelec

Pocit, že se s partnerem nedokážete domluvit, ani kdybyste moc chtěly, si nepřipouštějte. Zkuste ovšem připustit, že sáhodlouhé řeči nejsou potřeba, ba právě naopak, že akorát zatemňují to podstatné. Navíc si večer ověříte, že vás při milování vlastně mluvení rozptyluje. Spíš se snažte mlčky chovat tak, aby si byl jistý, že vás vzrušuje a že vás sex s ním baví.

Kozoroh

Optimální čas na sex nastane kolem 3.41 hodin, neboť využijete energii Uranu, který se zastavil ve vašem sektoru romantiky a lásky. Je to důležité především v případě, že spolu teprve začínáte a navzájem se poznáváte. Naštěstí ani v dlouhodobém vztahu nepřijdete zkrátka. Když budete jen trochu chtít, určitě vymyslíte něco, čím miláčka překvapíte, a dokážete mu, že s vámi erotická nuda v žádném případě nehrozí.

Vodnář

Na to, že miláčkovi občas nerozumíte, jste si zvykly. Dnes ale můžete mít pocit, že schválně mluví tak, abyste nevěděly, co si z jeho výroků máte vybrat. Je pouze na vás, zda se kvůli tomu budete rozčilovat, nebo pojedete dál po své linii a počkáte, až se zase začne bavit normálně. Naštěstí pro vás v podvečer sám od sebe změní přístup.

Ryby

Opět se přesvědčíte, jak je ve vztazích důležitý nadhled. Důvody, kvůli kterým jste se kdysi rozešli a pak jste se spolu hodně dlouho vůbec nebavili, dnes vyhodnotíte jako naprostou hloupost. Pokud se rozhodnete, že se s dotyčným usmíříte, je to dobrý nápad. Ještě lepší bude, když „mír“ zpečetíte v posteli.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám