Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 21. 1.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Nemusíte řečnit. Stačí, když ve správnou chvíli pronesete dobře zvolenou větu, což ovšem platí jak v dobrém, tak horším slova smyslu. Ráno si nejspíš s miláčkem bouřlivým způsobem vyměníte názory, naštěstí to nic neznamená. Do oběda si to srovnáte v hlavě a odpoledne vám přijde první omluvná zpráva. Večer si padnete do náruče přesně tak, jak míváte v pátek ve zvyku.

Článek

Beran 

Oba berete sex jako něco, co být může, ale na čem nutně netrváte. Přistupujete k milování ryze pragmaticky. Uvědomujete si, že zítra je taky den. Kdybyste si však společně pustili nějaký lechtivý film, usoudíte, že vám erotická tečka za náročným pracovním týdnem vlastně přijde vhod. Pak byste se pikantnímu finále nebránily.

Býk

Úvahy, zda jste silnější vy, nebo partner, jsou naprosto k ničemu. Kdybyste mu chtěly z ryze taktických důvodů tento pocit dopřát, měly byste to udělat. Při Luně v Panně se navíc budete chovat tak, že nikoho ani nenapadne, že byste to mohly hrát. Tento vstřícný krok se příznivě projeví na vašem erotickém životě.

Blíženci

Pokud je miláček ze znamení Býka, Panny, nebo Kozoroha, čekají vás mimořádné zážitky. Sám od sebe si uvědomí, že se vám v poslední době moc nevěnoval, a rozhodne se situaci napravit. Poněkud horší to bude s milými z jiných částí zodiaku. Těm musíte své touhy a potřeby nenápadně naznačit. Může vás však utěšit, že rychle pochopí a své chování změní k lepšímu.

Rak

Kolem 14.20 hodin, kdy je Luna v trigonu s Venuší ve vašem partnerském sektoru, dejte miláčkovi najevo, že ho milujete a těšíte se, až ho uvidíte. Zkuste přidat i pár smyslných signálů, na co všechno se může v posteli těšit. Vybudíte jeho erotickou fantazii a zajistíte si příjemný večerní program.

Lev

To, že láska prochází žaludkem, berte jako nepopiratelný fakt. Pokud od miláčka něco chcete, nejdřív mu naservírujte až pod nosánek něco, co má moc rád. S příslibem sexu byste ovšem hýřit neměly. Kombinace dobrého jídla a milování nejde zrovna dohromady, vlastně to vypadá, že se slastně uvelebí na gauči a usne.

Panna

Ohledně lásky si nemáte nač stěžovat. Luna ve vašem znamení, která nejdřív uzavře trigon s Uranem a posléze s Venuší ve vašem sektoru lásky a romantiky, vám v tomto směru zaručí neobyčejné zážitky. Dopoledne se dokonce několikrát přistihnete při tom, že nebudete myslet na práci a povinnosti, ale na mazlení a sex.

Váhy 

Trigony, které Luna ve vašem sektoru tajemství uzavírá nejdřív s Uranem a pak s Venuší, vnesou do vašeho života spoustu pokušení. Pokud byste se chtěly pustit do milostného románku, máte zelenou. Naštěstí byste se totiž zapletly s člověkem, který o jeho utajení stojí stejně intenzivně jako vy, což je záruka, že zachová diskrétnost.

Štír

Díky parádně ozářené Venuši ve svém znamení dokážete člověka, který se vám zalíbil, okouzlovat tak, že vám podlehne, i kdyby nechtěl. Díky trigonu mezi Venuší a Uranem se mezi vámi poměrně rychle vyvine intenzivní vztah. Ráno ještě můžete být nezadané, ale večer to už třeba bude jinak.

Střelec

Samy nevíte, zda vás jednání partnera spíš rozesmává, nebo štve. I když velice dobře víte, že flirtuje jen proto, aby aktivoval vaši žárlivost, takové jednání nehodláte tolerovat. Nicméně vám je jasné, že s ním o tom nemá cenu mluvit. Buď vás nechápe, nebo chápat nechce.

Kozoroh

Při Luně v Panně si dokážete erotiku ve všech formách a podobách vychutnávat víc než jindy. Je to dáno hlavně tím, že se neženete za orgasmy, nýbrž pomalu objevujete dosud netušené erotogenní zóny. Miláček vám dokonce může vyseknout poklonu, že s vámi prožívá rozkoše, které dosud nepoznal.

Vodnář

Při Luně v Panně, a tedy ve vašem sektoru erotiky a sexu, se vám všechno, do čeho se s miláčkem pustíte, bude mimořádně zamlouvat. S trochou nadsázky by se dalo říct, že by vás vzrušovalo i společné mytí nádobí. Večer, kdy Luna bude pod vlivem doznívajícího trigonu s Venuší, si dopřejte společnou sprchu. Bude předzvěstí zajímavých zážitků.

Ryby

Fungujete paradoxně. Čím méně se budete o miláčka snažit, tím vášnivěji bude on projevovat zájem o vás. Stejně, možná ještě víc to zafunguje v posteli. Kdybyste se dokázaly tvářit i chovat jako ledové královny, nažhavíte jeho, potažmo i sebe tak, že se nestačíte divit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám