Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 23. července

Foto: Shift Drive, Shutterstock.com

Foto: Shift Drive, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zakrátko se už nebudete muset vídat s člověkem, který zklamal vaši důvěru. Moc dobře pochopil, že mu už šanci prostě nedáte. Tak trochu jemu natruc však budete v pokušení zamilovat se do každého, kdo vám bude jen trochu sympatický. Po pár schůzkách se naštěstí zase zklidníte. A to je dobře, protože ten pravý vám teprve jde v ústrety, případně se vynoří z dávnější minulosti.

Článek

Beran

Horoucí city a milostné vášně si parádně užijte, když nebudete pospíchat. Vhodné podmínky se totiž vytvoří až po 18.35 hodin, kdy se Luna dostane do konjunkce s Plutem. Atmosféra se zásadně změní tak, abyste ochotně a rády zapomněly na veškeré povinnosti a nepodstatné věci, které vás znervózňují, a věnovaly se jenom partnerovi a sobě. Když erotické hrátky trochu protáhnete, nevadí. Zítra je sobota, takže nemusíte vstávat.

Býk

Při Luně v Kozorohu si sex užíváte vědomě, s chutí, ale jen s tím, komu plně důvěřujete. Pokud by se někdo rozhodl, že vás za každou cenu svede, dokážete mu jasně říct, že něco takového nepřipadá v úvahu. Jakmile mu dojde, že svůj milostný život chcete řídit a dirigovat samy, pravděpodobně vycouvá. Vám to nebude líto. Člověka, který myslí nejdřív a hlavně na sebe, ve svém životě nepotřebujete.

Blíženci

Neustálé hovory o sexu a dvojsmyslné narážky, které slýcháte pořád dokola, vás neskutečně štvou. Zpočátku se budete ovládat, ale hrozí, že odpoledne vybuchnete. Lidem kolem však budete jen těžko vysvětlovat, že nejste prudérní, jen vás podobné debaty prostě nebaví. Kdybyste si hned ráno umínily, že do diskusí na intimní témata nebudete vůbec zasahovat, bude to vás i ostatní příjemnější.

Rak

O tom, že byste se nechaly zlákat k prázdninovému románku, nechcete ani slyšet. Chápete, že na něco takového nejste stavěné. Kamarádku, která vás přesvědčuje, že si něco takového klidně můžete dovolit, protože o nic nejde, sice vyslechnete, ale tím to končí. To, že se jí podobný flirt vymkl z rukou, jí nebudete připomínat. Máte ji rády a nechcete ji ranit.

Lev

Vůbec nechápete, co jste udělaly špatně, že to miláčka přimělo, aby se choval jinak než dosud. Zkuste to brát jako protivnou myšlenku, kterou musíte co nejrychleji vyhnat z hlavy. Tím, že samy sebe pasujete do role člověka, který zavinil potíže ve vztahu, svou pozici jenom zhoršujete. Bude lepší, když jenom pokrčíte rameny a počkáte, až s vysvětlením přijde sám.

Panna

Optimální čas na erotické rozmazlování a sex ve vašem případě nastane už těsně po půlnoci. Využijete tak energii trigonu mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 00.26 hodin. Pod jeho vlivem budete v tom nejlepším slova smyslu jako utržené ze řetězu a miláček překvapený i nadšený. Dokonce později může utrousit, že po tak krásně neprospané noci už hodně dlouho toužil.

Váhy

Nad tím, co prožíváte, byste se měly vážně zamyslet. Není to taková záhada, jak vypadá. Když neustále narážíte na stejného člověka, a to ve zvláštních, až kuriózních situacích, nejedná se o pouhé náhody. Berte to jako jasný pokyn osudu, že máte udělat první krok. Když se z různých důvodů budete dál tvářit, že jste si ničeho nevšimly, můžete toho následně upřímně litovat.

Štír

Na to, abyste se s partnerem teoreticky bavili o citech a milostné inovace vyzkoušeli i prakticky, je dnešek jako stvořený. Ze své bohaté slovní zásoby dokážete vybrat výstižná slova, která ho přesvědčí, že to, co říkáte, myslíte zcela vážně. Naštěstí se umíte vyhýbat výrokům, které by mohl považovat za banální a neupřímné fráze. Na divoký sex až do kuropění to sice nevypadá, ale oba budete spokojení.

Střelec

Veškeré schůzky, na které vyrazíte, proběhnou ve zcela jiné atmosféře, než jste zvyklé. Svůj smysl pro humor neuplatníte, neboť vaše obvyklé vtípky nepadnou na úrodnou půdu. Zejména jedinec středních let se k vám bude chovat tak odměřeně, že nebudete moudré z toho, proč se vlastně chtěl s vámi sejít. S erotickým jiskřením nepočítejte už vůbec. Když události večer zhodnotíte, budete moc rády, že už jste v klidu doma.

Kozoroh

I když je Luna ve vašem znamení, máte k erotice vyvážený a rozumný vztah. Jakmile usoudíte, že je miláček opravdu unavený, ani vás nenapadne, abyste na sexu trvaly. Je vám jasné, že zítra je taky den, takže všechno v pohodě doženete. Kdyby však přece jen projevil zájem o důvěrnosti, musíte hrát o čas. Teprve až se v 18.35 hodin Luna dostane do konjunkce s Plutem, odstartuje pravé erotické jiskření.

Vodnář

Sice to není vaším zvykem, nicméně láska se stane vítaným tématem pro pobavení. Týká se to zejména odpoledních dámských dýchánků. Když kamarádky začnou vzpomínat na nejrůznější trapasy, které se jim s partnerem přihodily, budete se pochichtávat ještě večer doma. Partnerovi však raději neříkejte, co vás tak rozveselilo.

Ryby

Sex, který probíhá při Luně v Kozorohu, není sice zvlášť vynalézavý a rafinovaný, ale to nevadí. Na to, aby miláček neustále střídal různé polohy, jste dokonce háklivé. Spíš oceníte, když rozvine fantazii v rámci milostné předehry a místo fyzických výkonů bude hledět na výdrž. Zkuste ho ještě nenápadně přimět k tomu, aby byl něžnější. Zalíbí se to vám oběma.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám