Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 24. 9.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostatní dokážete ovlivnit pouhými slovy, tak na to myslete, než se do něčeho pustíte. Šikovně dokážete zorganizovat například zvelebení zahrady, terasy nebo balkonu. Všichni budou kmitat, pouze vy strávíte odpoledne v poloze ležící a před víkendem si odpočinete. Potřebujete to, což miláčkovi s ohledem na večerní „postelový program“ zdůrazněte. Máte-li dospívajícího syna, večer na erotiku raději zapomeňte. Partner by ho měl zasvětit do tajemství bezpečného sexu. Dceru máte za úkol zasvětit vy.

Článek

Beran 

To, že se vám do sexu nechce, je spíš pravidlo než výjimka. Starostí máte tolik, že o tom, co nutně nepotřebujete, raději ani nepřemýšlíte. Když si večer uvědomíte, že miláček na tom nemusí být stejně, rozhodnete se ho zeptat. Nejspíš zjistíte, že s křížkem po funuse, jelikož už bude tvrdě spát. Výčitky svědomí si nepřipouštějte a usněte taky.

Býk

Když budete samy k sobě upřímné, přiznáte, že sex jako takový vlastně ani nepotřebujete. O to víc vnímáte jako nutnost projevy citů a něhu. Naštěstí máte partnera, který vašim náladám a potřebám sice úplně nerozumí, ale má dost zkušeností a rozumu, aby vaše přání bez výhrad respektoval. Když mu povíte, co potřebujete, všechno pochopí a vaše přání splní.

Blíženci

Vaše erotické fantazie jsou na výši. To, co váš mozek v tomto směru úslužně vygeneruje, vás samotné překvapí. Naštěstí je partner svolný s každým experimentem. Když mu řeknete, co jste vymyslely, začne nápady za vaší aktivní spolupráce nadšeně testovat a vybírat ty nejlepší.

Rak

Člověku, který o vás stojí, ale nějak se s vámi pořád nedokáže sblížit, zkuste alespoň trochu ulehčit pozici. Kdybyste ho oslovily prostřednictvím sociálních sítí, jemu pomůžete a sebe o pomalé a zábavné dobývání nepřipravíte. Než ale dojde na sex, bude to trvat dost dlouho na to, abyste měly šanci zjistit, zda ho chcete, nebo nechcete.

Lev

Díky lásce dokážete věci, s nimiž byste jinak měly potíže. Když vám miláček řekne, že tak velkorysou partnerku ještě nepotkal, neříkejte, že to nic není. Když se nad sebou zamyslíte, dojde vám, že se opravdu ze všech sil staráte, aby mu nic nechybělo ve dne, v noci. On si to moc dobře uvědomuje a je za to náležitě vděčný.

Panna

S ohledem na city jste na tom vlastně dobře. Skvělé je to zejména v případě, že jste na dovolené v cizině. Mezi ctiteli si dokonce můžete vybírat a připravte se na to, že volba nebude snadná. Stěžovat si však nemůžete ani doma. Nápadníků máte taky požehnaně, navíc si můžete být jisté, že každý, kdo se kolem vás zrovna motá, to s vámi myslí vážně.

Váhy

Luna je sice v Býku, jenže pod hodně náročnými aspekty. S partnerem z Býka, Lva, Štíra a Vodnáře musíte zacházet s největší ohleduplností, a hlavně se ničemu nedivte. S jedinci z ostatních znamení jednejte rovněž s maximální ohleduplností. Díky tomu získáte pověst dokonalých partnerek, s nimiž je radost žít i spát.

Štír

Při Luně v Býku si můžete být jisté, že vaše myšlenky budou kroužit kolem sexu od časného rána až do pozdního večera. S realizací to však bude těžší. Miláček může být v náladě, kdy touží po všem možném, ale sex do toho nespadá. V takovém případě se smiřte se situací a zbytečně se nestresujte. Vždyť i zítra je den.

Střelec

I když je Luna v Býku, nemáte dostatek trpělivosti na dobývání partnera, který sám neví, co vlastně chce. Když dojde na věc, uvědomíte si, že se bez sexu dokážete docela dobře obejít. Dokonce usoudíte, že noc, kdy si budete číst nějakou romantický román a pak v rozněžnělé náladě usnete, má taky nesporné kouzlo.

Kozoroh

I když jste už nejednou slyšely, že bouřlivá hádka v partnerských vztazích funguje jako stimulátor, vy na něco takového nesázejte. Po scéně, kterou vyprovokuje s podporou večerní opozice mezi Lunou a Venuší, by usmíření hned tak nenastalo. Spát byste zamířili každý sám a ještě byste byli neskutečně naštvaní.

Vodnář

Při nepříliš harmonické Luně v Býku se do projevů lásky nenuťte a od partnera je nevyžadujte. Mohly byste se sice snažit, ale žádný pozitivní efekt by to nemělo. Velice rychle totiž poznáte, že miláček svoje vyznání nemyslí upřímně, jen má pocit, že je chcete slyšet. Pak byste byly naštvané ještě víc. Právě proto byste měly konverzaci omezit. Nebojte se, co nestihnete dnes, to doženete zítra.

Ryby

I sebevětší lásky jsou v ohrožení. Zejména kolem 18.57 hodin, kdy je Luna v opozici s Uranem, hrozí, že z náhlého impulsu řeknete nebo uděláte něco, co se partnera bytostně dotkne. Sice byste se pokusily situaci napravit a upřímně se omlouvaly, ale už s tím nic nenaděláte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám