Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 26. 11.

Foto: Elena Kharichkina, Shutterstock.com

Foto: Elena Kharichkina, Shutterstock.com

Reklama

Týden je téměř u konce, takže už máte všeho tak akorát. Nicméně se na lidi kolem, zejména na svého miláčka, díváte vlídně. Dokonce jste ochotny tolerovat chyby, které byste jindy nenechaly bez komentáře. Probudí se ve vás mimořádná něha, kterou obvykle berete jen jako součást předehry. Tentokrát se prolne celým milováním a dá mu docela jiný rozměr.

Článek

Beran

Odpoledne, až Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky vytvoří opozici s Jupiterem, dávejte si pozor, abyste rádoby vtipnými poznámkami miláčka neprovokovaly. Když si uvědomíte, že oba máte za sebou náročné pracovní úkoly a před sebou víkend, kdy se nezastavíte, zachováte se rozumně.

Býk

Opravdu se máte nač těšit. Luna ve Lvu je pod aspekty, které napětí nejen přinesou, ale také vám poskytnou šanci upustit páru. Pokud se rozhodnete, že veškerou energii zaměříte na sex, budete se hodně divit, jak rychle se vaše mizerná nálada změní na báječnou. A kdyby vám jedno kolo nestačilo, klidně si dopřejte druhé.

Blíženci

Při neharmonické Luně ve svém komunikačním sektoru by snad bylo nejlepší, abyste s miláčkem nemluvily vůbec. Zkuste aspoň vyhlásit, že se u vás doma bude komunikovat co nejstručněji. Bude to pro vás sice hodně obtížné, ale to zvládnete. Na nedostatek podnětů k zamyšlení si však stěžovat nemůžete. A to, co nevyjádříte slovy, můžete dohnat třeba hlazením a líbáním.

Rak

V komunikaci s člověkem, kterého jste si vyhlédly, mějte v pohotovosti svůj spolehlivý vnitřní radar. Jakmile si všimnete, že se atmosféra mezi vámi změnila, nespokojte se s tím, že to konstatujete, ale pátrejte po důvodu. Pravděpodobně zjistíte, že ho fyzicky tak přitahujete a vzrušujete, že vůbec neví, co s tím má dělat.

Lev

I když můžete mít po ránu intenzivní sexuální touhy, bude lepší, když milostné dovádění odložíte aspoň na odpoledne, ideálně až na večer. Využijete tak energii opozice mezi Lunou a Jupiterem, která vrcholí v 17.25 hodin. Pod jejím vlivem převezmete vládu v ložnici takovým stylem, že miláček bude jen nevěřícně a natěšeně koukat.

Panna

Přestože jste prakticky založené a ze všeho nejvíc vás zajímají účelné a užitečné oblasti života, lásku byste vytěsňovat neměly. Naopak! Právě dnes je potřeba, abyste si přiznaly, co chcete a co vám schází. Bude to pro vás zajímavé mentální cvičení. Pokud v jeho důsledku padnete miláčkovi kolem krku a zatáhnete ho do postele, bude to ten nejlepší výsledek.

Váhy

Při Luně ve Lvu je potřeba, abyste se vědomě proměnily ve „velké kočky“, které si o pohlazení a všestranné projevy lásky dokážou říct způsobem, jemuž se nedá odolat. Pro miláčka bude změna vašeho chování velice překvapivá. Dokonce sám uzná, že v sobě skrýváte tajemství, o jejichž existenci dosud neměl ani ponětí.

Štír

Vztah, do něhož se žene kamarádka, vnímáte jako silně riskantní, což jí ale říkat nemůžete. Nebude to k ničemu, navíc vzbudíte podezření, že víte něco tajného. Pak byste opravdu musely dodat, odkud dotyčného znáte, co vás kdysi spojovalo, a hlavně proč jste se rozešli. Prozatím je šance, že ani jejich vztah nebude mít dlouhé trvání.

Střelec

Po tom, jak to se svým partnerem máte, nikomu nic není. Vyzvídat v tomto směru začnou zejména jeho sourozenci nebo příbuzní. Když vám naznačí, že vždycky byl miláček žen, takže je možné, že nejste jediné v jeho životě, naštvete se úplně. Tak jen suše zopakujte, že nemají strkat nos do vašich věcí.

Kozoroh

Na žádost, s níž vyrukuje bývalá partnerka vašeho miláčka, reagujte hodně opatrně. Jestli navrhne, že byste se měly sejít a všechno důkladně probrat, klidně a bez rozmýšlení odmítněte. Opravdu netušíte, proč byste měly probírat váš milostný život, když v něm dotyčná nemá co pohledávat. Erotické priority svého drahého znáte dokonale, což vám i jemu stačí ke štěstí.

Vodnář

Především ve společnosti se k miláčkovi musíte chovat tak, abyste si zachovali vy chladnou hlavu a on důstojnost. To, že se vám něco nelíbí, nehraje roli. Jeho jednání mu ale musíte vytknout ještě v denních hodinách, kdy bude bdělý. Kdybyste se k tomu odhodlaly teprve večer, až bude natěšený na sex, stěží uspějete s rozhovorem, natož s kritikou.

Ryby

Vůbec neuvažujte o tom, že byste partnerovi složitě nebo tajnosnubně vysvětlovaly, co a proč v posteli chcete a nechcete. Bude to zbytečná ztráta času. V jeho případě bude lepší i časově úspornější, když mu to, jak si sex představujete, řeknete stručně a jednoznačně, aby to nejen pochopil, ale taky se podle toho zařídil.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám