Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 4. 2.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S ohledem na to, že Měsíc odpoledne přechází ze znamení Ryb do Berana, ke slovu se přihlásí resty. Bude-li miláček zadumaný či nemluvný, nejspíš loni něco nedotáhl do konce a problém mu přerůstá přes hlavu. Na nic se neptejte, jen zapracujte na tom, aby přišel na docela jiné myšlenky. Souhra bude dokonalá, protože budete mít velice podobné sexuální touhy a potřeby.

Článek

Beran 

Přestože máte zálusk na milování, zřejmě vám nebude přáno. Problémy totiž nadělá stacionární Merkur ve vašem sektoru práce a kariéry. Milostné touhy vás obou jsou v naprostém pořádku, jenže vám bude chybět kapacita. Čas budete mít až večer, ale to už budete tak unavení, že se téměř mlčky dohodnete, že zítra je taky den.

Býk

Při Luně v Rybách a sextilu mezi Lunou a Plutem dokážete i nemožné. Ideální by bylo, kdybyste měly tajného milence, s nímž si umíte užívat všechny dary, které vám osud nabídne. Pokud ho nemáte, nevadí. Při Luně v Rybách vaše fantazie zafunguje tak, že náruživého ctitele dokážete vytvořit i ze stálého partnera.

Blíženci

V lásce i sexu fungujete jinak než ostatní. Zatímco na všechny kolem večerní konjunkce Slunce se Saturnem působí negativně, váš erotický život naopak posiluje. Když se dokážete překonat a nebudete po partnerovi chtít, aby vás o svých citech ujišťovat slovně, užijete si sice mlčenlivé, ale přesto úžasně vášnivé milování.

Rak

Kdybyste si chtěly vybrat ideální čas na sex a erotiku, máte šanci. V 14.39 hodin se Mars z vašeho partnerského sektoru dostává do sextilu s Jupiterem, což do vašeho života vnáší vzrušení a spoustu příjemného napětí. Když se k sobě s miláčkem odpoledne nedostanete, nevadí. Pozitivní vliv tohoto aspektu přetrvá až do večera.

Lev

Toho, že byste lásku dávaly partnerovi najevo až moc okatě, se obávat nemusíte. Naopak! Čím víc mu budete slovy i činy dokazovat, že je opravdu skvělý a že si vedle sebe v životě ani v posteli nikoho jiného nedokážete představit, tím to bude lepší. Dnes ho tedy budete všemožně hýčkat, zítra se role obrátí a na příliv láskyplných slov i gest se zase můžete těšit vy.

Panna

Šanci prožít zajímavý sex máte těsně po půlnoci. Využijete tak moment, kdy se ve vašem partnerském sektoru sejde Luna s Neptunem. Milování, které byste si pod tímto vlivem dopřáli, bude něžné, až snové, což vůbec nevadí. Když se vás však miláček ráno zeptá, zda jste se opravdu milovali, nebo se mu to jen zdálo, nesmíte se urazit ani začít smát.

Váhy 

Ani to, co na první pohled vypadá skvěle, nemusí být ideální. Právě proto si dávejte pozor, ať si do života, srdce i do postele nepustíte někoho, kdo má pověst skvělého, ovšem přelétavého milence. Dnes večer byste se cítily jako v ráji, ale už příští týden by vás patrně potrápily pochybnosti, žárlivost a stres.

Štír

Pocit, že se v lásce musíte víc snažit, protože jinak bude miláček nespokojený, se snažte analyzovat, abyste přišly na to, z čeho pramení. Když dojdete k závěru, že je potřeba dělat všechno s mírou, bude to lepší. Na miláčka rozhodně netlačte, stejně tak nedovolte jemu, aby vás omezoval. Výsledkem bude vztahová pohoda a domácí klid.

Střelec

Na to, abyste se lásce poddaly úplně a věnovaly tomu veškerou energii, nemáte tu pravou náladu. Když vám večer navíc miláček pod vlivem konjunkce Slunce se Saturnem udělí nějakou nevyžádanou životní radu, milostné touhy z vás vyšumí úplně. Nakonec konstatujete, že večer s hezkou knížkou nebo oblíbeným filmem se čas od času taky hodí.

Kozoroh

Díky partnerovi a jeho erotickému talentu opět pochopíte, že práce není v životě to nejdůležitější. Zejména dopoledne se budete s obdivuhodným nasazením věnovat laskání, líbání, něžnostem a taky sexu. Kdybyste měli možnost vzít si tak narychlo dovolenou, nebo se mohli na něco neodkladného vymluvit, klidně to udělejte a zůstaňte v posteli. Den, kdy dáte přednost sexu před prací, hned tak nezažijete.

Vodnář

S projevy lásky to nepřehánějte. Kdybyste zejména večer partnerovi umožnily, aby se chopil iniciativy, ocení to. Tímto stylem se také můžete postarat o to, aby vás rozmazloval a vzrušoval způsobem, který vám vyhovuje. Než přijde na to, co a jak má dělat, bude to sice chvíli trvat, ale právě objevování vás oba bude náramně bavit.

Ryby

Díky stacionárnímu Merkuru ve vašem sektoru přátel dokážete neuvěřitelné věci. Když se vám zachce, dokážete vzbudit erotický zájem i u člověka, který vás sotva vnímal. Vy byste si však měly toho, koho začnete svádět, velice pečlivě vybírat. Je totiž možné, že se pak tak snadno nezbavíte, jelikož se do vás zamiluje.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám