Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 4. 3.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Občas trochu jízlivě přemýšlíte, k čemu partnera vlastně potřebujete. Lásku podle vašich představ vám neposkytuje a sex už není, co býval. Zkuste mu přesto dát šanci a taky vy osobně udělejte něco pro to, aby se mezi vámi opět rozhořely vášně. Začněte však zlehka, něžně a mazlivě. Když se k sexu propracujete, fajn, a pokud ne, můžete se k sobě jen tulit, i to se počítá. Rozhodnout se, co dál, můžete až po víkendu.

Článek

Beran 

I když máte při Luně ve vašem znamení intenzivní erotické touhy, měly byste se chovat rozumně. Pokud usoudíte, že miláček na důvěrné radovánky nemá ani pomyšlení, stáhněte se do pozadí. Zkuste si připomínat, že i zítra je den, a hned budete o poznání klidnější.

Býk

O milostném románku můžete sice teoreticky uvažovat, ale nevypadá to, že věc dotáhnete do reálného konce. Bude vám stačit, že si s utajovaným ctitelem zavoláte a vyměníte několik dvojsmyslných narážek. O tom, že byste měnily stálého partnera, který vám vyhovuje v životě i v sexu, vážně neuvažujete.

Blíženci

Než se rozhodnete, že miláčka za něco vytrestáte tím, že mu odepřete něžnosti i sex, pořádně o tom přemýšlejte. Když si představíte samy sebe na jeho místě, dojde vám, že tudy cesta nevede. Pokud něco provedl, tak mu prostě vynadejte a následně se začněte usmiřovat, a to nejlépe v posteli.

Rak

Když se vám po delší době ozve jedinec, jehož jste vyškrtly ze života a na koho jste už pomalu přestaly myslet, chovejte se naprosto přirozeně. O tom, jak jste ho postrádaly a kolik slz jste kvůli němu prolily, mu rozhodně neříkejte. Sobě byste nepomohly a jeho byste jenom utvrdily v přesvědčení, že je neodolatelný frajer.

Lev

Ohnivé erotické energie máte na rozdávání. S trpělivostí to bohužel tak slavné není. Když miláček z vašich neurčitých náznaků hned nepochopí, co po něm chcete, hrozí, že se naštvete, možná i urazíte. Než ho však obviníte, že na vás nemyslí a že se vám nevěnuje, zabrzděte! Tak to opravdu není.

Panna

Luna z Berana naplno ovlivní váš milostný život. Právě proto byste se neměly řídit tím, co vám radí rozum, nýbrž tím, co vám diktuje srdce, potažmo tělo. Když se nad tím důkladně zamyslíte, samy uznáte, že žádná práce není tak důležitá, abyste odkládaly aktivity, které spolehlivě vedou k sexuálnímu uspokojení vás obou.

Váhy 

Nejspíš se vám zdá, že miláček dává lásku i touhy najevo až příliš ohnivě. S tím se přece dá něco dělat. Když ho budete mírnit a jemně nutit, aby se při milování víc ohlížel na vaše představy a potřeby, bude to pro něho užitečná životní lekce. Díky vašemu postoji mu konečně dojde pár důležitých věcí.

Štír

Při Luně, kterou ovládá váš vládce Mars, máte erotické energie na rozdávání, což je dobře. Máte však sklony projevovat svoje touhy až příliš jednoznačným a přímočarým způsobem, což zase tak skvělé není. Kdybyste samy sobě slíbily, že nebudete brát mazlení jako něco, co vás zdržuje, partner to ocení a vy následně taky.

Střelec

Lásku, zájem a touhy umíte dávat najevo způsobem, jemuž dotyčný nedokáže odolat, i kdyby nakrásně moc chtěl. Právě proto byste se měly kontrolovat, jelikož se zdá, že flirtujete jen tak ze zvyku a už si to ani neuvědomujete. Do milostné magie se nepouštějte vůbec. Zabrala by sice skvěle, ale důsledky by vám zamotaly hlavu.

Kozoroh

Vášnivý sex sice bytostně nepotřebujete, ovšem připustíte, že díky tomu je život přece jen lepší. Počítejte však s tím, že při Luně v Beranu může být miláček rychlejší, než vám vyhovuje. Poprvé mu dovolte, aby jednal tak, jak se mu líbí. Podruhé však dejte najevo, že se bude hrát i podle vašich not a respektovat vaše potřeby. Na zadní se rozhodně stavět nebude.

Vodnář

O lásce dokážete mluvit tak poeticky, že i vyloženě pragmatický partner zjihne, nebude vás podezírat, že si z něho děláte legraci, a uvědomí si, že se opravdu snažíte, aby vám spolu bylo dobře. K erotice přistupujete jako k příjemné činnosti, která může váš vztah posílit a zkvalitnit, a to je slibné.

Ryby

Příbuzní či přátelé, kteří vám dohazují kamarády nebo známé, to s vámi myslí dobře. Vy se však nesmíte nechat přimět k něčemu, o co nestojíte. Na schůzku naslepo sice vyrazit můžete, ale tím by vstřícnost vůči jejich naléhání měla končit. To, zda z toho nakonec něco bude, je jenom na vás.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám