Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 5. 11.

Foto: Elena Kharichkina, Shutterstock.com

Foto: Elena Kharichkina, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skutečně není důvod, abyste na miláčka pořád dělaly cukrbliky a chválily ho, když není za co. Když udělá něco, co se vám nelíbí, máte svaté právo se naštvat. Nevyhýbejte se ani hlasitějším projevům rozhořčení, jelikož taková bouřka ve vašem případě vyčistí vzduch, navíc ho přiměje, aby alespoň trochu přemýšlel o důsledcích svých činů. Snaha o zodpovědnější přístup se příznivě projeví i v posteli, jelikož bude myslet víc na vás než na sebe.

Článek

Beran 

Erotiku miláčkovi dávkujte jako něco, co na něho má působit jako živá voda. Pokud pro to máte své důvody, poskytněte mu potěšení v míře, kterou považujete za rozumnou. Kdybyste však měly dojem, že je unavený, klidně se stáhněte s tím, že zítra je taky den. Váš intimní soulad držíte pevně ve svých rukou, tak to nepokazte.

Býk

O to, abyste si v sexu neměly nač stěžovat, se spolehlivě postará Luna z vašeho partnerského sektoru. To, že uvažujete o někom, kdo mám na rozdíl od stávajícího partnera „punc zakázaného ovoce“, je celkem pochopitelné. Počítejte však s tím, že se váš nový objev nemusí odpoledne zachovat tak, jak si představujete. Nejspíš tedy zjistíte, že to byl jen hezký erotický sen, ale nic víc.

Blíženci

Sex byste měli stihnout ještě ráno, v krajním případě dopoledne. Využijete totiž energii Venuše, která se posledních pár hodin nachází ve vašem partnerském sektoru. S její pomocí se na miláčka dokážete naladit tak, že mu i ta nejodvážnější přání splníte snad ještě dřív, než je stačí vyslovit. Nenechte si ujít čas erotických zázraků.

Rak

Vychutnejte si to, že se partner chová tak, abyste na něho mohly být opravdu pyšné. To, že stále cítíte intenzivní zamilovanost, berte jako velice dobré znamení, které určuje další podobu vašeho vztahu. Když spolu někam půjdete a budete se přitom držet za ruce jako čerství milenci, dojde vám, že právě prožíváte šťastnou etapu vašeho partnerského života.

Lev

Nemáte velký přehled o tom, co ke komu vlastně cítíte. Máte nejasno speciálně v tom, co cítíte ke svému partnerovi. Uvědomujete si, že ho milujete, ale taky je jasné, že vám leze na nervy víc než obvykle. Kdybyste dokázaly zorganizovat, abyste odpoledne strávily bez něho, velice rychle zjistíte, že se vám po něm neskutečně stýská. Lepší signál pro zdařilý vývoj vašeho vztahu nepotřebujete.

Panna

Než se rozhodnete, že se zapojíte do řešení vztahových potíží kamarádky tak, jak si představuje, dobře si to rozmyslete. Hrozí situace, že jejímu partnerovi naservírujete, co všechno se jí nelíbí. K vašemu překvapení se však nezačne obhajovat, nýbrž „odrecituje“, co mu ona provedla a provádí. Vy byste se dostaly do nepříjemné situace, protože byste musely uznat, že je v právu. To jí ovšem říct nemůžete.

Váhy

Nic z toho, co se na obloze odehrává, váš citový a erotický život ani nevylepší, ani nezhorší. Jak to bude u vás v ložnici vypadat, je pouze a jenom ve vašich rukou. Naštěstí se s partnerem dokážete domluvit, co a jak uděláte. Žádná překvapení byste ale chystat neměly. Když se budete chovat tak, jak jste oba zvyklí a jak vám vyhovuje, ušetříte si zklamání.

Štír

Partnera nepotřebujete na sex jako takový, ale k tomu, abyste ho vzaly za ruku, cítily jeho blízkost a věděly, že vás v případě potřeby podrží. Takovým vyznáním mu spolehlivě vyrazíte dech. V podobně poddajné roli vás totiž vůbec nezná. Když mu dáte jasně najevo, že večer čekáte tak trochu na oplátku něžný a ohleduplný sex, bude to přesně to, co jemu, vám a především vašemu vztahu prospěje.

Střelec

Než někoho začnete „léčit“ z nešťastné lásky, dobře si to rozmyslete. Jde o hodně riskantní krok, který spíš nevyjde, než vyjde. Ve vašem případě hrozí, že dotyčného vytáhnete z psychického dna, vrátíte mu sebevědomí, ale on si obratem najde jinou. Můžete ho vyslechnout, chovat se vlídně a chápavě, ovšem intimnosti do toho hned netahejte. Pak máte větší šanci, že si uvědomí, že jste pro něho ty pravé.

Kozoroh

Venuše se v 11.45 hodin dostává do vašeho znamení a pobude tam až do začátku března, což vám ulehčí život víc, než si dokážete představit. S její pomocí dokážete city projevit tak, že vám nedokáže odolat ani ten, kdo by opravdu chtěl. Zvlášť velký úspěch zaznamenáte ve vztazích s lidmi, kteří by vás sice ve svém životě chtěli mít natrvalo, ale přitom se bojí závazků. Konečně pochopí, že sex se závazky je lepší než nezávazné koketování.

Vodnář

Zdá se, že o vztazích moc přemýšlíte. Spíš byste si měly uvědomit, zda jsou vaše city natolik silné, abyste kvůli nim dokázaly riskovat. Dnešní opozici mezi Sluncem a Uranem vám pomůže k tomu, abyste se pomyslně zhluboka nadechly a skočily do hluboké vody. Díky tomu si ve dne vychutnáte obdiv a uznání a v noci krásné milování.

Ryby

To, že něco neumíte, neznáte, nebo něčemu nerozumíte, se při dobývání nedobytného jedince paradoxně ukáže jako velké plus. Dotyčný, na něhož jste zaměřily pozornost, totiž bude mít šanci dokázat, že je skvělý a v daném oboru se náramně vyzná. Vy mu ani moc lichotit nemusíte. Bude stačit, když se na něho budete mlčky obdivně dívat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám