Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 10. 1.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Reklama

Planeta Venuše, symbol krásy, lásky a smyslnosti, nadělá rozruch ve vašem milostném životě. Konečně, jelikož stereotypy ubíjejí nejen vás osobně, ale hlavně váš vztah. Role křehké, bezradné ženy, které se obvykle vysmíváte, se totiž ukáže jako nejúčinnější taktika. Překonejte se a nestačíte se divit! Když partnerovi dovolíte, aby rozvinul talenty svůdníka, zažijete neobyčejně krásný večer. Dost možná se intimní radovánky protáhnou hodně přes půlnoc, navíc budou značně netradiční.

Článek

Beran

Než partnerovi kvůli něčemu vynadáte, dobře si to rozmyslete. Můžete mít sice dojem, že si to plným právem zaslouží, ale to ještě neznamená, že to máte dělat. Odpoledne, kdy bude Luna v tvrdohlavém Býku, byste na obvyklý a hodně oblíbený usmiřovací sex nejspíš čekaly dlouho a marně.

Býk

Ranní kvadraturu mezi Lunou a Plutem můžete využít k definitivnímu ukončení vztahu, který považujete za „toxický“. Je ale potřeba, abyste to učinily rázně a jednou provždy. Raději nepřipouštějte žádnou diskusi. Pokud dovolíte, aby zase začal rozvíjet svoje vize a slibovat, je značná pravděpodobnost, že svoje rozhodnutí nakonec odpískáte. O sexu na rozloučenou neuvažujte vůbec.

Blíženci

K tomu, aby milování bylo něžné, příjemné a podle vašich představ, potřebujete mít především čas a klid. Právě proto odmítáte návrhy miláčka, který by tuze rád dal přednost adrenalinovým zážitkům. Jeho touhy sice chápete, ale splnit je nehodláte. Představa milování někde, kde by vás mohl docela snadno kdosi nachytat v tom nejlepším, je vám prostě proti mysli.

Rak

Na vášně i romantiku se vyplatí počkat. Příhodnou náladu dostanete až odpoledne. V 15.47 hodin Luna vstoupí do Býka a alespoň trochu vás zklidní. Díky tomu přestanete k sexu přistupovat jako k „manželské povinnosti“ a konečně jej začnete vnímat jako tu nejlepší zábavu, kterou si můžete společně s miláčkem užívat. Navíc ho navnadíte, aby milování vnímal stejně.

Lev

Za všech okolností se snažte reagovat s úsměvem, tak pro sebe i pro miláčka uděláte maximum. Opět si potvrdí, že je s vámi zábava, kterou mu žádná jiná neposkytne. Zda měl v nedávné době „hříšné myšlenky“ ve spojitosti s nějakou ženou, však raději nezkoumejte. Ať vám řekne cokoli, stejně byste mu nevěřily.

Panna

Pokud se nezklidníte, vašich projevů žárlivosti si všimne i naprosto nezúčastněný člověk, který takové věci obvykle vůbec neregistruje. Snažte se tedy ovládat a chovejte se pokud možno normálně, jedině tak napjatou situaci zvládnete. Večer navíc můžete miláčka rafinovaně svádět, abyste mu dokázala, že lepší milenku stejně nenajde. Povede se vám to na jedničku.

Váhy

Dopoledne byste partnerovi neměly volat kvůli nesmyslům. Výjimkou jsou záležitosti, které opravdu nesnesou odklad. Bude totiž soustředěný na něco důležitého, takže hrozí, že vám bude odpovídat stroze a dost nerudně. Vy byste si to mohly špatně vyložit a odstartovaly zbytečné neshody.

Štír

Jupiter ve vašem sektoru lásky a romantiky vás pobízí k jednání, které byste jindy považovaly za nedomyšlené. Pod tímto vlivem můžete klidně jako první vytočit jeho číslo, nebo s ním navázat kontakt jiným způsobem, a naznačit mu, že byste se bližšímu seznámení nebránily. Jeho reakce bude rychlá, neobyčejně milá a pochopitelně kladná.

Střelec

Než ráno vyrazíte oba do práce, nezapomeňte miláčkovi pošeptat do ucha pár zamilovaných vět. Pokud je okořeníte erotickým příslibem, bude to ještě působivější. Večer, kdy už bude Luna v Býku, může sice dopadnout naprosto jinak, než jste původně zamýšlely, ale to nevadí. Vy jste udělaly všechno, co jste mohly. Teď je řada na něm.

Kozoroh

S partnerem si opravdu užijete. Usoudí, že dlouhé zimní noci je potřeba náležitě a co nejlépe využít. Vy mu sice připomínáte, že kromě sexu máte na starosti ještě jiné věci, ale to s ním ani nepohne. Bude to brát tak, že se stejně jen vymlouváte, a začne vás usilovně přemlouvat. Velice dobře ví, že stylu jeho smyslné argumentace stejně dlouho neodoláte.

Vodnář

Žádné zásadní změny v erotickém životě vás nečekají. Při Luně v Beranu sice bude miláček divoký a vášnivý, ale taky hrozí, že mu natěšení dlouho nevydrží. Naštěstí s ním dokážete jednat tak, abyste ho zpomalily. Díky tomu si milování užijete stejně intenzivně jako on. Sám od sebe a nahlas přizná, že s ním děláte zázraky, s nimiž už vlastně ani nepočítal.

Ryby

Než si z miláčka a jeho erotických dovedností začnete utahovat, byť s těmi nejlepšími úmysly, měly byste si to rozmyslet. Při Merkuru, který pobývá ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých, totiž můžete nahlas mluvit o tom, co on považuje za vaše společné intimní tajnosti. Počítejte tedy s tím, že bude víc než naštvaný, což přece nechcete riskovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám