Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 12. července

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Reklama

Jste-li nechtěně singl, nebo ve vztahu oprávněně nespokojené, máte šanci situaci radikálně změnit. Místo věčného hledání toho pravého v nejrůznějších seznamkách se však rozhlédněte ve své blízkosti. Někdo na vás dělá zamilované oči, jenže není přesně váš typ, a proto mu nevěnujete pozornost, což je náramná škoda.

Článek

Beran 

Veškeré kontakty s muži, které navážete, budou příjemné, a navíc docela vzrušující. Je jen potřeba, abyste si pečlivě vybíraly jedince, kterým dáte najevo, že byste je rády poznaly důvěrněji. Byla by škoda, abyste ztrácely čas povídáním či flirtováním s někým, kdo se vám vlastně ani moc nelíbí a přitahuje vás jen minimálně.

Býk

V 5.12 hodin se Luna dostává do kvadratury s Uranem ve vašem znamení, takže po ránu hrozí konflikt. Když vás miláček pod záminkou erotického dovádění začne budit z hlubokého spánku, budete naštvané a protivné. Ještě horší situace však nastane v případě, že ho ze stejných důvodů budete budit vy. Nejspíš vás stroze odmítne s tím, že máte mít rozum, jelikož se potřebuje vyspat, aby se v práci neploužil jako mátoha.

Blíženci

O lhostejný postoj k bývalému partnerovi se sice můžete snažit, ale pravděpodobně vám to nevyjde. Navenek se tváříte netečně, nedáváte nic najevo, ovšem ve vašem nitru to vře, jelikož bytostně prožíváte každý jeho pohled, úsměv, případně bezděčný dotek. Pokud si chcete zachovat duševní rovnováhu a nekazit si prázdniny, bude lepší, když se mu budete vyhýbat. Bude to bolet, ale zdaleka ne tolik, jako by vás trápilo další milostné zklamání.

Rak

Uvědomíte si, že se vám nabízí vztah, který by vám kromě citů a sexu poskytl i životní jistoty. Je to pro vás nezvyklá situace, s níž si nevíte rady. Když k sobě budete upřímné, přiznáte, že byste skutečně chtěly zažít, kdy se nemusíte o nic starat, protože by se postaral partner. Tato představa se vám líbí a rozum vás nabádá, abyste do toho šly, jenže srdce vás varuje, že máte vrozenou potřebu hýčkat své milované a být nezávislé.

Lev

Skutečnost, že jste v práci, vám nezabrání v duchu se zabývat rozmanitými erotickými radostmi, včetně sexuálních potěšení. První smyslné myšlenky se dostaví tak kolem 13.15 hodin, kdy se ve vašem znamení Luna setká s Venuší. I díky tomu si uvědomíte, že miláčka bytostně potřebujete, a to jak po stránce emocionální, tak fyzické. Měly byste se s ním o tyto postřehy podělit, tak mu zavolejte nebo napište. Opravdu ho potěšíte.

Panna

Některé věci zvládnete podstatně lépe, než jste si myslely. Když se partner tváří, jako byste ho nezajímaly, nevyptáváte se jako obvykle, co se děje, ale tváříte se naprosto stejně. Vaše reakce ho nejdřív překvapí a následně vytáhne z letargie. Konečně si uvědomí, že je potřeba, aby aspoň občas projevil city, lásku a něhu jako první.

Váhy

Zjistíte, že si miláček v době, kdy jste spolu začali randit, bohapustě vymýšlel. Berte to jako fakt, s nímž nic nenaděláte. Kdybyste však odhalily to, že si vymýšlí i nyní, a to proto, aby před vámi skryl cosi důležitého, dejte mu jasně najevo, že o tom víte a že se vám to nelíbí. Zároveň mu jen tak mezi řečí zdůrazněte, že jeho chování nevyváží ani sebelepší sex.

Štír

Do nového vztahu se nepouštějte, protože by nedopadl dobře. Snažte se raději udržovat či prodlužovat příjemné erotické jiskření mezi vámi. Pokud máte trvalý a lety prověřený vztah, měly byste se mu naopak věnovat naplno a bez ohledu na cokoli. Zejména odpoledne a večer využijte každou příležitost, abyste partnerovi dokázaly, že vás pořád zajímá, přitahuje a vzrušuje a že se s ním rozhodně nenudíte.

Střelec

Kdyby to bylo možné, vezměte si odpoledne volno. Jste-li na dovolené, zajistěte, že vás dva nebude během siesty nikdo rušit. Využijete tak energii Luny, která se nejdřív spojí s Venuší a potom s Marsem. Tyto konstelace jsou příslibem vyznání lásky, spalující touhy a vzrušujících sexuálních prožitků, jaké jste už dlouho nezažili.

Kozoroh

Krása a kvalita vašeho vztahu nezáleží na dokonalé uklízené domácnosti ani na lednici nacpané k prasknutí, nýbrž na citech, upřímné komunikaci a pochopitelně sexu. To, že se kolem vás miláček pořád motá a využije každou příležitost, aby se vás mohl dotknout, berte jako velké plus. Nechte se jím inspirovat, což znamená, že občas taky něco „nemravného“ prohodíte, přivinete se k němu nebo ho pohladíte na intimních místech.

Vodnář

Najdete si nové přátele, ale opravdu je budete brát jako kamarády. Pokud by začali do vašeho vztahu míchat erotiku a sex, musíte jim to taktně rozmluvit. Stejně energicky musíte podobné nápady zakázat sobě. Když se místo toho budete věnovat vylepšování soužití se stávajícím partnerem, budete mít jednak čisté svědomí a rovněž docílíte toho, že v posteli nebudete jen spát.

Ryby

Na lásku, projevy citů nebo sexuální výkony zrovna nemáte správnou náladu, za což se ale nemusíte stydět. Když se miláček bude intimností dožadovat bez ohledu na vaše rozpoložení, klidně mu můžete se šibalským úsměvem připomenout, že jste si přes víkend v tomto směru užívali víc než dost, takže si nyní nutně potřebujete odpočinout. Bude polichocený, jaký je zdatný milenec, a třeba vás něžným hlazením ukolébá ke spánku.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám