Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 13. 12.

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeká vás překvapení, o které se postará partner. V lepším případě zavolá, že má něco neodkladného, takže na něho nemáte čekat s večeří. V horším vás nechá, abyste na to přišly samy. Naštvané však nebudete, neboť uděláte všechno po svém. Až se objeví, bude si to u vás chtít vyžehlit, takže se v posteli zařídí podle vašich přání a potřeb. Vám bude dobře a všechno ostatní vám bude jedno.

Článek

Beran 

Ideální čas na sex nastane poté, co se v 10.54 hodin Mars dostává do Střelce. Při chuti budete až do 18.53 hodin, kdy na vás bude paralelně působit i Merkur, který je rovněž ve Střelci. Kdyby bylo na vás, zatáhnete partnera do ložnice hned dopoledne a nepustíte ho až do večera. Když to nepůjde, nevadí. I v pozdějších hodinách budete mít dost energie i nadšení na erotiku.

Býk

Mars, který se dostává do Střelce, atmosféru změní k lepšímu. Vlastní žárlivost, které jste v poslední době čelily a kterou vás atakoval i partner, mizí v nenávratnu. Místo toho se můžete těšit na důvěrné intimnosti ve všech podobách. Mars se vám postará o fantazii a silně obsazené znamení Kozoroha o výdrž. V sexuální oblasti si prostě už nemáte nač stěžovat.

Blíženci

Při Marsu, který se v 10.54 hodin dostává do vašeho partnerského sektoru, se máte nač těšit. Najednou vám dojde, že sex v případě vás dvou funguje jako účinný lék na většinu problémů, které vás momentálně trápí. Až se večer konečně sejdete v posteli, budete některé potíže vnímat jako malichernosti.

Rak

Vstupem Marsu do Střelce přichází váš erotický život o romantiku. Vy to však vnímáte spíš jako plus. Miláček, který v životě i v posteli moc dobře ví, co chce, a dovede své touhy dát náležitě najevo, vám svým jednáním vyloženě imponuje. Situaci, kdy nevelíte ani nerozhodujete vy, nýbrž si jen slastně užíváte, s radostí přivítáte.

Lev

Od několika lidí se dozvíte, že jste opravdu zajímavé. Další ještě přidají, že byste stály za hřích. Za obojím stojí Mars, který se v 10.54 hodin dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. To, co slyšíte, sice moc vážně neberete, ale přesto vám to dělá dobře. Doma se s tím však raději nechlubte. Miláček by pro to neměl pochopení.

Panna

Jakmile zjistíte, že vás miláček citově vydírá a nutí do něčeho, do čeho se vám nechce, musíte mu dát jasně najevo, že něco takového nedovolíte. Ani vy však podobné triky nezkoušejte. Dnes by vám manipulace možná připadaly jako dobrý nápad, ale už zítra by vám došlo, že jste tím partnerský i erotický život pořádně zkomplikovaly.

Váhy

Kamarádi a známí vám tvrdí, že máte v lásce víc štěstí než rozumu. Jindy byste se ohradily, ale teď mávnete rukou. To, že to ani u vás doma není vždycky ideální, nikomu sdělovat nebudete. Když však k sobě budete upřímné, musíte konstatovat, že sex v poslední době je mimořádně povedený.

Štír

Mars ze Střelce aktivuje zejména partnery z ohnivých znamení. Chtějí vám dokázat, že umějí využít a rozohnit každou minutu chladných, dlouhých nocí. Vy jim to rády a s chutí dovolíte. Jakékoli vybočení z obvyklé erotické rutiny s nadšením uvítáte a taky si to pořádně užijete.

Střelec

Ohledně lásky máte jasno. Mars, který ve v 10.54 hodin dostává do vašeho znamení, se totiž snaží, abyste si všechno, co se vám v milostných sférách nabízí, náležitě užily. Miláčka můžete sice svou nespoutanou vášní a bujnou erotickou fantazií překvapit, ale nakonec bude rád, že vás má.

Kozoroh

Mars, který se dostává do vašeho sektoru tajemství, aktivuje muže, který by se moc rád stal vaším milencem. Jak záhy zjistíte, přitahujete ho i proto, že jste snad jediné, které ho s noblesou odmítly. Neustále přemýšlí o tom, jaké by to s vámi bylo. A vy, aniž vlastně chcete, začínáte intenzivně přemýšlet o tomtéž.

Vodnář

Na to, abyste s partnerem zamířili do postele a náležitě si sex užili, vlastně nemusíte být v harmonickém souznění. Naopak! Bude lepší, když mezi vámi zavládne jisté napětí. Vy totiž ono jiskření ve vzájemné shodě přetvoříte na erotickou energii, která dodá vašemu milování nové podněty.

Ryby

Při Marsu ve Střelci to sice vypadá na divoký sex, jenže na váš vkus až moc rychlý. Je tedy potřeba, abyste miláčka přesvědčily k tomu, že si dáte repete. Naštěstí mu to umíte podat tak, že to vezme jako poklonu svému milostnému umění. Ani ho nenapadne, že by to mohla být výtka.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám