Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 14. 2.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Pokud má miláček dojem, že byste si na Valentýna měli dopřát něco extra, snadno mu vyhovíte. Zkuste při milostné předehře víc zapojit fantazii. Sex pak proběhne vášnivě, i když si nejspíš neodpustí poznámku, že se všechno dělo poněkud zrychleně. Budete mít co dělat, abyste se nezačaly smát. Podle nepsaných pravidel si na příliš kvapné tempo má přece stěžovat žena...

Článek

Beran 

Ohledně sexu si nemáte nač stěžovat. Luna se v 12.17 hodin dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, takže vás čeká neobyčejně příjemný večer. Navíc si můžete být jisté, že se s miláčkem pomiluje nikoli proto, že se to na svatého Valentýna sluší a patří, ale proto, že opravdu po sobě toužíte. Je to příjemné zjištění.

Býk

Klidně si přiznejte, že kvůli miláčkovi a vašemu vztahu, nemůžete spát. Příčinou je to, že neustále přemítáte o tom, co máte udělat, aby to mezi vámi bylo pořád tak hezké, jako v době seznámení. Možná by pomohlo, kdybyste přestaly přemýšlet a soustředily se na to, co vám radí srdce. Zvlášť v posteli se tento přístup osvědčí.

Blíženci

Miláček snad odjakživa tvrdí, že ho Valentýn vůbec nezajímá, nicméně vás mile překvapí. Jeho dárek bude sice malý a jednoduchý, ale to vůbec nevadí. Je vidět, že při jeho výběru přemýšlel, čím vám udělá radost. Večerní sex pro vás nebude povinnost, nýbrž příjemné zakončení pohodového dne.

Rak

Ráno, kdy je Luna ve vašem znamení, budete mít na sex sice chuť, ale bude vám chybět čas. Večer budete rozmarné, a tak se necháte dlouho a intenzivně přemlouvat. Nakonec usoudíte, že toho bylo dost, a začnete mu něžnosti stejným stylem oplácet. Je vám jasné, že Valentýn bez sexu by tím pravým svátkem zamilovaných prostě nebyl.

Lev

Odpolední Luna ve vašem znamení vám nabídne možnost, o kterou jste už dlouho usilovaly. Pokud váš vztah trvá teprve krátce, konečně dokážete miláčka veřejně přiznat a představit ho svým přátelům, možná i příbuzným. Někteří si sice můžou myslet, že je to přelétavá valentýnská známost, ale to je jejich věc.

Panna

Pocit, že se s miláčkem názorově míjíte, je sice nepříjemný, ale překonat se dá. Naštěstí vám lásku projevuje způsobem, který dokážete přijmout, jelikož odpovídá vašim představám. Vzhledem k tomu, že máte odjakživa pragmatický přístup k životu, nakonec uznáte, že když vám to klape v posteli, všechno ostatní společně zvládnete.

Váhy 

Do poledne, kdy je Luna v Raku, raději své city nedávejte najevo. Pravděpodobně by se našel někdo, kdo by toho využil a zkomplikoval vám život. Hrozí nebezpečí, že vám o partnerovi napovídá něco, co sice může znít pravděpodobně, ale s pravdou nemá nic společného. Vy byste přesto běsnily a podezíraly ho ze všeho možného.

Štír

To, co vám miláček řekne, byste si neměly brát osobně. Zejména po návratu z práce se může chovat tak, že by to naštvalo snad každého. Když dokážete zachovat klid a předstírat, že se nic neděje, mizerné nálady se zbaví rychleji. Můžete se k tomu vrátit po večerním milování. Jindy by se vztekal, ale tentokrát si uvědomí, že jste v právu. Dokonce se vám svým způsobem omluví.

Střelec

Ohledně lásky máte jasno. Člověka, který by myslel na nějakou jinou a přitom žil a spal s vámi, ze svého života velice rázně vyprovodíte. Navíc dáte jasně najevo, že se vám nelíbí ani vtipy, které na toto téma pronáší. Chcete, aby vaši lásku bral vážně, jinak oželíte i parádní sex, přestože to pro vás bude těžké.

Kozoroh

Úvahy o lásce a o tom, co vám přinese, jsou hodně naléhavé. Zejména dopoledne vás napadne, že by vám bez partnera třeba bylo lépe. Když počkáte do večera, pochopíte, že jste se mýlily. Využije svátek Valentýna k tomu, aby vám dal najevo nejen city, ale i touhy, které v posteli přetaví ve spalující vášně.

Vodnář

Když se miláček rozhodne, že za vás bude rozhodovat, protože je lepší, možná i starší či rozumnější, spolehlivě vás naštve. Nicméně mu dokážete v klidu a s úsměvem připomenout, že na vás nic takového neplatí. Pokud vás vytočí opravdu hodně, můžete poznamenat, že se s ohledem na Valentýna nehodláte hádat, ovšem zítra už nebudete tak tolerantní.

Ryby

Kdybyste si kvůli milování byly ochotné přivstat, využijete stoupající energii opozice mezi Lunou a Plutem, která vrcholí v 7.06 hodin. Navíc byste hned ráno daly miláčkovi ten nejkrásnější valentýnský dárek. Rozhodně by se nenechal zahanbit, takže by si na večer připravil něco speciálního.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám