Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 14. června

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vše nasvědčujte tomu, že vztahová krize je na ústupu, ba dokonce zažehnaná. Partner vám konkrétními skutky dokázal, že je na něho spolehnutí. V hloubi duše jste v takový obrat doufaly, ale není nad jistotu. Způsobí to divy, omládnete i zkrásníte přímo před očima a za všechno může právě opětovaná láska. Nezáleží na tom, jak dlouho jste spolu, každé objetí, políbení i milování zase budete vnímat jako zázrak.

Článek

Beran

Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Přestože není nejlépe ozářená, o kladný vztah k sexu vás nepřipraví. Bylo by však prozíravé, abyste erotické hrátky odložily až na večer. V pozdních hodinách se totiž zmírní vliv opozice mezi Lunou a Saturnem, která vrcholí v 21.29 hodin. Následně už nehrozí, že byste si buď hned po milování, nebo místo něho s partnerem začali povídat o běžných provozních záležitostech, nebo dokonce o nesplněných snech.

Býk

Miláček vyrukuje s tím, že měl velice živý, vzrušující sen. Bude to pro vás překvapení, protože snové vize tohoto druhu jsou spíš vaše doména. Když vám podrobně popíše, kde jste spolu byli a co všechno jste dělali, usoudíte, že to je vlastně vynikající inspirace na dovolenou. Představa sexu na liduprázdné pláži za svitu měsíce se vám tuze zamlouvá.

Blíženci

I když je ranní kvadratura mezi Sluncem ve vašem znamení a Neptunem tak trochu snová, milostný život vám neulehčí. Pod jejím vlivem totiž máte tendenci chtít po sobě i po partnerovi něco, co se v pondělní ráno splnit prostě nedá. Kdybyste se oba dokázali spokojit s příjemnou rychlovkou, bude všechno v pořádku. Jenže střet představ a reality bude zřejmě kámen úrazu…

Rak

O soulad v citech i erotice se musíte postarat hlavně vy. Jde o zodpovědný úkol, který na miláčkovi nemůžete nechat. To, že se z práce vrátí naštvaný a podrážděný, nehraje roli. Jedině vy ho dokážete přesvědčit, že právě sex v takovém případě funguje jako skvělá „terapie“, díky níž se zbaví napětí i stresu. Kdyby tělesná potěšení nezabrala hned na poprvé, klidně si dejte druhé kolo. Však ho umíte dostat „do varu“, takže nakonec vám aspoň v duchu poděkuje, že jste mu zlepšily náladu.

Lev

Smiřte se s tím, že se váš erotický život bude vyvíjet trochu jinak, než jste si představovaly. Zatímco v předešlých vztazích jste velely vy, tentokrát se taktovky bez ptaní ujme miláček. Vy prozatím nemáte zkušenosti se submisivní rolí, takže se nebudete vzpouzet s tím, že si to prostě vyzkoušíte, a pak se uvidí. Tím, co bude v budoucnu, se vážně nemá smysl zabývat.

Panna

Způsoby a zvyky, které miláček zavedl nebo zavádí do erotiky, se vám moc nelíbí. Máte pocit, že vám pořád něco vnucuje a upírá vám možnost výběru. Naštěstí patříte k těm, které se dokážou ozvat. Vysvětlíte, že proti sexu naprosto nic nemáte, ale chcete, aby změnil styl i toho, jak si o něžnosti říká. Včas si uvědomí, že to myslíte vážně, zachová se podle toho a všechno bude v nejlepším pořádku.

Váhy

Musíte si vybrat, zda dáte přednost klidnému láskyplnému ovzduší, nebo budete vyžadovat vášně, ovšem včetně názorového hromobití. I kdybyste vsadily na to, že svoje city projevíte, dobře to nedopadne. Miláček stejně usoudí, že se nechováte spontánně a že vaše projevy mají do upřímných gest daleko. Raději už dál nedumejte o různých strategiích a prostě si užívejte jeden druhého.

Štír

Ohledně lásky si děláte zbytečné starostí. Máte strach dokonce z toho, že svoje city nedokážete dát miláčkovi adekvátním způsobem najevo. Potíž je spíš v tom, že vaše běžná komunikace je obvykle prošpikovaná nejrůznějšími ironickými poznámkami, občas i škodolibým vtipkováním. Není tedy divu, že partner hledá pichlavý podtext i ve sděleních, která myslíte jako vyznání lásky.

Střelec

Nic z toho, co se na obloze děje, váš erotický život nepoznamená. To, zda u vás bude v této oblasti pohoda, je jen a pouze na vás. Naštěstí dokážete využít energii Luny ze Lva a s její pomocí do vašeho intimního života zakomponujete zase něco nového a příjemného. Večer si ale dávejte pozor na to, co partnerovi říkáte. Mohl by reagovat nezvykle, protože se ho dotkne i nevinná poznámka.

Kozoroh

Když vás kamarád pozve na kulturní akci, je potřeba, abyste si to správně vyložily. Zatímco vám jde opravdu jen o příjemný zážitek v dobré společnosti, on to bere jako první krok na cestě, která vás dva zavede do postele. Právě proto je potřeba, abyste podobná pozvání přijímaly s rozmyslem. Jinak se dostanete do situace, ze které vyjdete jako ženy bez srdce, které si nabízených citů neváží.

Vodnář

Partner vás překvapí láskyplnou přezdívkou, kterou si vymyslí při milování. Obvykle při něm mlčí, a když něco pronese, tak je to neutrální sdělení. Tentokrát se doslova rozpovídá a bude vám špitat do ouška to, co jste od něho už dlouho, dost možná ještě nikdy neslyšely. Správně vás napadne, že vás má rád víc, než jste si myslely. V každém případě vás čeká večer plný erotických objevů a citových odhalení.

Ryby

Na to, abyste se vydaly zcela jiným směrem, není zrovna nejlepší chvíle. Při kvadratuře mezi Sluncem a Neptunem máte totiž sklony zaměňovat realitu s tím, co je ve skutečnosti jenom vaše zbožné přání. Bohužel proto hrozí klasická „filmový zápletka“, kdy milujete někoho, kdo si vás sice váží, ale o milence má jiné představy, zatímco o toho, kdo po vás touží a vzdychá, nestojíte zase vy.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám