Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 15. 11.

Foto: Hryshchyshen Serhii, Shutterstock.com

Foto: Hryshchyshen Serhii, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Udělejte si čas jak na práci, tak na drobné radosti. Máte očividně dar obojí sladit dohromady. Je ovšem třeba, abyste otevřeně řekly, co potřebujete a chcete, na čele to rozhodně nemáte napsané. Zejména ohledně sexu se s miláčkem dohodnete hravě. Oba totiž po vášnivém milování toužíte, stejně jako po vyznáních, dost možná i po tom, abyste si společně dali něco dobrého na zub.

Článek

Beran 

Představa, že partner naprosto chápe, co od něho v posteli i mimo ni, není zcela nereálná. Je ale potřeba, abyste se spolu naučili mluvit tak, abyste jeden druhého poslouchali a správně vnímali. Mohli byste si třeba vytvořit soukromý milostný slovníček, který budete používat, když bude hrozit, že se mezi vás vloudí nedorozumění.

Býk

S láskou si problémy neděláte, jelikož jste zdravě sebevědomé. Když někomu věnujete pozornost, nebo dokonce přízeň, dotyčný si toho musí považovat, jinak si koleduje o potíže. Dokud si to pořádně neuvědomí, budete mu to s ohledem na situaci buď opakovat tak dlouho, až mu to dojde, nebo se odporoučíte jinam a za někým jiným. Nedostatku sexu se ani v jednom případě obávat nemusíte.

Blíženci

Úvahy o tom, jak moc s partnerem ladíte, jsou jen ztráta času. Pokud si různé pochybnosti necháte přerůst přes hlavu, hrozí, že se miláček začne v posteli cítit jako při náročné zkoušce u přísného kantora. Sex by byl mechanický a nestál za nic. Neriskujte a užívejte si toho, co umíte a co vám oběma dělá dobře.

Rak

Při Luně v Beranu se sexem bývají potíže. I když nechcete, budete vystresované, napnuté, křečovité, což milování rozhodně nesvědčí. Pokud umíte nějaké techniky, které vedou k tělesnému i duševnímu uvolnění, měly byste je při prvních neblahých příznacích použít. Když je neumíte, naučte se je co nejdřív, abyste příště v podobných situacích měly po ruce „první pomoc“.

Lev

Nepříjemný pocit, že to s partnerem není zdaleka tak krásné, jak ještě nedávno bývalo, v sobě nepotlačujte. Dnes totiž máte mimořádnou šanci udělat něco, co vás nebude stát příliš velkou námahu, a přesto přinese vynikající výsledky. Zkuste se mentálně vrátit do dob, kdy jste spolu začínali, a pak už jenom jeďte podle osvědčeného scénáře.

Panna

Možná se ocitnete v prekérní situaci, kdy vy chcete někoho, kdo nechce vás, a naopak po vás touží někdo, kdo je vám lhostejný. Zjevně se ani v sobě nevyznáte, a právě proto nesmíte svá rozhodování uspěchat. Když budete hrát o čas a erotickými přísliby budete šetřit jako příslovečným šafránem, vyhnete se zklamání. Navíc se rýsuje šance, že narazíte na někoho třetího, který bude ten pravý.

Váhy

Miláček naštěstí patří k lidem, kteří zejména dnes nemusí mít pravdu za každou cenu. Když zjistí, že se s vámi liší v názorech, dokáže to celkem rozumně přijmout. Předestře vám, co si myslí on, a počká, co vy na to. Velice rychle pochopíte, že tak jedná hlavně proto, abyste se nepohádali, protože to by mohlo skončit tak, že si oba ustelete jinde.

Štír

Tajemství, které vám svěří kamarádka, vámi docela otřese. Budete se sice snažit, abyste mluvily věcně, ale moc vám to nepůjde. Nakonec alespoň v duchu zkonstatujete, že jste moc rády, že jste se svým partnerem něco podobného nezažily. Jemu o tom však nevyprávějte. Čert nikdy nespí a třeba by podobně výstřední experiment chtěl taky zkusit.

Střelec

Velice rychle si uvědomíte, že je hloupost, abyste se na partnera zlobily. Pokud by vás dokonce napadlo, že mu svoji nespokojenost dáte najevo tím, že mu odepřete sex, bylo by to ještě horší. Zejména nyní, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, miláček sex potřebovat nemusí, ale vy se bez něj neobejdete.

Kozoroh

Při Luně ve vašem sektoru rodiny to vypadá tak, že večer po erotice sice oba intenzivně zatoužíte, ale přesto na intimnosti nedojde. Počítejte s tím, že malé děti se vám budou cpát do postele a ty větší vás budou ustavičně vyrušovat požadavky, které by podle vašeho názoru klidně mohly počkat do rána.

Vodnář

Na to, abyste vytvořily podmínky, kdy bude partner fyzicky vzrušený a zároveň zapojí představivost, nelitujte energie ani času. To, co vás napadne, bude opravdu stát za to. Pokud rádi hrajete nejrůznější erotické hry, budete mít po dnešku o jednu víc.

Ryby

Náhody jsou proti vám. Pokud vyrazíte na schůzku, kterou chcete zachovat v tajnosti, chovejte se tak, abyste po sobě nezanechaly žádné stopy. To, že byste si se svým novým objevem udělali selfie, vás nesmí ani napadnout. Pro jistotu se na veřejnosti k sobě netulte, nikdy nevíte, kdo jde kolem.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám