Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 22. 11.

Foto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Foto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláček vám později večer udělá náramnou radost. Konečně totiž přestane hledat chyby ve všem, co děláte. Dokonce přizná, že si je vědomý toho, že to občas přehání. I v posteli se budou dít zázraky. Bez dlouhých řečí pochopí, co po něm chcete, a s chutí vám to poskytne. Ani vy se nenecháte zahanbit, takže se dá čekat, že si to spolu pořádně užijete.

Článek

Beran 

I když máte pocit, že vám na sexu vlastně tak moc nezáleží, případně dospějete k názoru, že vám na něm zrovna nezáleží vůbec, nahlas to neříkejte. Miláčka byste se tím dotkly víc, než si umíte představit. Momentálně má pocit, že jste po milování s ním celé divé. Tak úplně pravda to sice není, ale to si opravdu nechte pro sebe.

Býk

Ohledně lásky se bude u vás doma víc mluvit, než činit. Naštěstí vám to nepřekáží. Když vám miláček začne povídat, že je rád, že vás má, a jak mu na vás záleží, budete nadšeně poslouchat. Vývojem v erotické oblasti se rády necháte překvapit. Pokud sex bude, vnímáte to jako příjemnou věc. A pokud nebude, stresovat se rozhodně nehodláte.

Blíženci

S láskou to nemáte jednoduché. Venuše se sice dlouhodobě pohybuje vaším sektorem sexu, ale to pro vás mnoho neznamená. V nitru totiž moc dobře víte, že před spojením těl dáváte přednost souladu duší. Jde o postoj, který vás samotné překvapí. Obvykle to míváte přesně naopak.

Rak

Kdosi se vás pokusí přimět k tomu, abyste přijaly jeho názory za své, a svým jednáním vás vyprovokuje k aktivnímu odporu. To, že mu dáte svoji nelibost najevo slušným a v zásadě společensky přijatelným způsobem, berte jako svůj velký herecký výkon. Když s vámi začne o sexu mluvit způsobem, který se vám ani trochu nelíbí, znechutí vás úplně.

Lev

Sex je pro vás nebezpečná aktivita, nemáte-li zrovna v úmyslu otěhotnět. Při kombinaci Slunce ze Střelce a Luny, která se v 4.33 hodin přesouvá do Raka, hrozí, že vás miláček začne přemlouvat, abyste se postarali o rozšíření rodiny. Bude mluvit tak krásně, že mu podlehnete, i kdybyste nechtěly. Své argumenty překládá způsobem, kterému nedokážete odolat.

Panna

Úvahy o tom, zda můžete věnovat přízeň bývalému partnerovi vaší kamarádky, si nepřipouštějte. Pokud se rozešli, můžete být klidné. Když si své jednání dokážete zdůvodnit samy před sebou a nebude vás hryzat svědomí, nikdo jiný vás zajímat nemusí. Jděte na rande, kde se na něho zkuste dívat tak, jako byste ho nikdy neviděly a vůbec ho neznaly. To vám pomůže překonat rozpaky.

Váhy

O tom, zda je sex ze soucitu v pořádku, jste dosud uvažovaly jen v teoretické rovině. Můžete se však dostat do situace, kdy to bude vyloženě aktuální téma. Pak musíte přemýšlet, zda je na tom dotyčný opravdu tak špatně, že vaše objetí potřebuje, nebo ze sebe dělá oběť osudu jen proto, aby vás dostal do postele. Naštěstí jde o otázku, na kterou při troše upřímnosti rychle najdete správnou odpověď.

Štír

Luna z Raka vyvíjí na váš erotický život pozitivní tlak. Miláček bude pod jejím vlivem mnohem něžnější než obvykle. Dokonce si vymyslí několik neotřelých lichotek na vaši adresu. Dosud jste nevěřily tomu, že ženy podobná vyznání převelice vzrušují, ale teď si říkáte, že na tom může něco být. Samy uznáte, že jeho řeči fungují jako účinné afrodiziakum.

Střelec

Ohledně lásky máte zase jednou jasno. Slunce, které se přesunulo do vašeho znamení, na vaše city důkladně posvítilo. Díky jeho vlivu se konečně dokážete zbavit iluzí, které jste si o partnerovi a své roli v jeho životě dosud dělaly. Když konstatujete, že je sice všechno na vás, ale zato v sexu vám to báječně klape, vytvoříte základ, na kterém můžete založit novou podobu vašeho vztahu.

Kozoroh

Dojem, který na vás miláček udělal při prvním setkání, přetrvává dodnes. Když se vás někdo zeptá, jak to s tím protivným člověkem můžete vydržet, jenom se usmějete. Je vám jasné, že kdybyste začaly popisovat, co vás dva drží pohromadě, stejně by vám nevěřili.

Vodnář

K lásce máte podstatně lepší a podle miláčka i sympatičtější vztah. Z ničeho zlého ho nepodezíráte a žárlivé scénky dokážete energicky zatrhnout i jemu. Navíc spolu dokážete o budoucnosti mluvit tak, aby vám oběma bylo jasné, že to není hra ani fantazie, ale naprosto realistický nástin toho, co hezkého vás spolu ještě čeká.

Ryby

O tom, že by partner potřeboval v lásce a sexu povzbudit, jste prozatím neuvažovaly. Kdybyste to však vyzkoušely, zjistíte, že to je vynikající nápad. Po několika lichotkách se opravdu začne chovat jako milenec snů. Nevyčítejte si, že jste tuto taktiku neodhalily dřív. Přišla přesně ve chvíli, kdy jste ji oba potřebovali.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám