Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 26. července

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přípravy na akci nebo dovolenou vám na klidu nepřidají, takže hrozí hádka. Jak je vaším nedobrým zvykem, povede se vám z pár banalit vytvořit takřka celosvětový problém, navíc si budete počínat dost hlasitě. Ten, kdo vás nezná, může být přímo zděšený. A podiví se ještě víc, když si ve finále dáte pusu a zvesela odfrčíte za dobrodružstvím. Váš večerní „usmiřovací“ sex bude stejně divoký a hlasitý jako ta scénka během dne.

Článek

Beran

Ohledně lásky a sexu to při Luně v Rybách není zdaleka tak snadné, jak by se zdálo. Miláček může mít pocit, že se chováte málo romanticky, a proto bude vyžadovat, abyste se v tomto směru předvedly v lepším světle. Vy to však odmítáte a dobře děláte. I jemu záhy dojde, že vynucené projevy sympatií, náklonnosti a citů působí křečovitě, v lepším případě tak, že si z něho děláte legraci.

Býk

Někdo z přátel či známých má zjevně dojem, že stačí kývnout a povýšíte ho do role „kamaráda s výhodami“. Musíte mu jasně vysvětlit, že je na velkém omylu. Z vaší strany nic takového nepřipadá v úvahu. Vy chcete trvalý vztah založený na vzájemné lásce a důvěře a vůbec se za „staromódní názory“ nestydíte. Jestli si tedy myslí, že si s vámi bude jen užívat, má smůlu. Za to vám ani sebelepší sex nestojí.

Blíženci

Sex vnímáte jako ten nejlepší způsob, který vám zajistí dobrou náladu, jelikož „rozpustí“ typicky pondělní splíny. Když si v duchu představíte vzrušující radovánky, které si večer s miláčkem dopřejete, dokonce začnete pracovat usilovněji s mnohem větším elánem. To abyste byly co nejdřív doma a mohly se nachystat na „spanilou jízdu“. O důvodech své náhlé aktivity však nikomu nevyprávějte…

Rak

Patříte k ženám, které mají pocit, že musí toho druhého neustále zachraňovat, mnohdy i kontrolovat a usměrňovat. Dávejte si však velký pozor, ať si nenaběhnete. Člověk, jenž vás něčím prudce zaujme, může být ve skutečnosti na celý svět tak naštvaný, že to za svůj zpackaný život spočítá i vám. To si opravdu nezasloužíte.

Lev

Konstelace vás nabádají k důkladnému zvažování a zodpovědnému přístupu. Jen tak si naplno uvědomíte, že partnera milujete, a dojde vám i to, co to doopravdy znamená. Můžete pyšně konstatovat, že i po letitém soužití při pohledu na něho cítíte pověstné motýlky v břiše, a rovněž jste si jisté tím, že po jeho boku chcete i zestárnout.

Panna

Jakmile se v 5.57 hodin Luna ve vašem partnerském sektoru dostane do konjunkce s Jupiterem, začne se vám hlavou honit spousta zajímavých nápadů, jak byste mohly zpestřit váš milostný život. Kdybyste usoudily, že je hned vyzkoušíte v praxi, klidně se do toho pusťte. Bez ohledu na brzké ráno bude partnerova reakce rychlá a veskrze pozitivní.

Váhy

Pokud jde o lásku, nebude řešit žádný problém. Luna je sice ve vašem sektoru práce a zdraví, ale právě tato konstelace zapůsobí na váš erotický život vyloženě blahodárně. Sobě i partnerovi totiž elegantně zdůvodníte, že libovolná „postelová“ aktivita je to nejlepší, co můžete pro svoji psychiku i tělesné zdraví udělat. Bude se sice tvářit trochu nedůvěřivě, ale nakonec připustí, že na tom něco pravdy bude.

Štír

Opozice mezi Lunou v Rybách a Venuší v Panně nejsou sice vyloženě náročné, ale jsou neskutečně protivné. Pod těmito vlivy budete pochybovat o všem, co miláček říká i dělá. Když si ještě umíníte, že po něm budete vyžadovat stále nové důkazy lásky, naštve se úplně. Zkuste se spokojit s vědomím, že i milováním v tradičním stylu dokazuje svoje city k vám.

Střelec

Všechno stíháte na poslední chvíli a tak, že z toho máte pořádně zamotanou hlavu. To, že se nakonec budete s miláčkem před spaním aspoň mazlit, není v žádném případě vaše zásluha. S roztomilým naléháním vás totiž odláká od toho, co právě děláte, a rafinovaně vás donutí, abyste se věnovaly pouze jemu. Z jeho strany je to prozíravý čin, který byste měly bez zbytečných řečí ocenit.

Kozoroh

I když je Luna s Venuší v opozici, vám to nevadí, a hlavně vám to v ničem nepřekáží. Případné napětí mezi vámi dokážete elegantně přetavit do erotického jiskření, které vám oběma poskytne spoustu příjemně vzrušujících zážitků. Těšte se na večer, kdy sice budete probírat důležité věci, ale hovory prostřídáte hlazením, líbáním a mazlením, což ve finále povede k úžasnému sexu.

Vodnář

Člověku, kterého už hodně dlouho nosíte v srdci a s nímž byste moc rády spočinuly v těsném objetí, to musíte dát adekvátně najevo. Je potřeba, abyste se pohybovaly na hranici toho, co je ještě roztomilý náznak a co už otevřená nabídka. Než přijdete na to, jak to zaonačit, dá vám to dost zabrat, ovšem vynaložená námaha bude stát za to.

Ryby

S láskou a sexem při Luně ve vašem znamení nebývají problémy. Na partnera se dokážete naprosto dokonale naladit. O tom, co chce a po čem touží, ani na okamžik nezapochybujete. Navíc mu vlastní touhy dokážete podat tak smyslně, že už jen z toho bude celý rozněžnělý a natěšený.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám