Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 27. 9.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Jakmile někdo ze známých bude mít tendenci svěřovat se s milostnými trampotami, co nejrychleji prchněte. Volný čas byste totiž strávily napravováním chyb druhých a vaše záležitosti by šly stranou, což by se miláčkovi nelíbilo, a při každé příležitosti by vám to vyčítal snad celý týden. Budete-li se mu naplno věnovat, oplatí vám to něžnou „přítulností“. Pokud jste nezadané, můžou se vám zapalovat lýtka, dokonce je ve hře milenec na jednu noc. Dávejte si pozor, protože on to jako pouhý flirt brát nemusí.

Článek

Beran

Shodou nepravděpodobných náhod se o miláčkovi dozvíte něco, co vás překvapí, zarazí, dost možná až šokuje. Zapomeňte na to, že byste hned reagovaly, jak vám velí vaše výbušná povaha. Jde o záležitost, která vyžaduje „hedvábnou ruku“ a dokonale promyšlené aktivity. Ať se rozhodnete pro cokoli, nesmíte rezignovat na city a odmítat sex. Kdybyste narušily váš milostný život, později byste to horko těžko napravovaly.

Býk

Nepodceňujte první dojem, jaký na vás nově poznaný člověk udělá. Zároveň si ale nenamlouvejte, že ho posuzujete až moc přísně a že byste měly být vlídnější. Naopak je potřeba, abyste ho zhodnotily objektivně a zjistily, zda jste kromě skvělého sexu, který se vám nabízí, schopné akceptovat i jeho negativní rysy. Pokud usoudíte, že to zvládnete, je všechno v pořádku a můžete směle pokračovat.

Blíženci

K přislíbenému vášnivému milování přistupujte s rozumem. Jakmile zjistíte, že dotyčný tuto sféru využívá na to, aby vámi manipuloval a dostal vás tam, kde vás chce mít, musíte přejít do protiútoku. Naštěstí dokážete situaci přesně odhadnout a následně se ujistit, že jednáte správně. O tom, že byste zařadily zpátečku, nemůže být řeč. Navíc si uvědomujete, že ani vynikající sex by pocit ztráty sebeúcty nevyvážil.

Rak

Klidně dejte miláčkovi najevo, že jsou věci, které opravdu vědět nemusíte. Když se vám začne svěřovat se svými bývalými láskami, nahlas řekněte, že vám vypráví něco, o co nestojíte. Po vaší zamítavé reakci se sice může naštvat, ale to nevadí. Vám je klid, který tím získáte, příjemnější. A na to, aby večer při milování mlčel, už dohlédnete.

Lev

V lásce, sexu a erotice fungujete zajímavě. Čím méně vám na někom záleží, tím víc na vás dotyčný lpí a tím víc vás chce. Když se nad touto situací zamyslíte, upřímně si přiznáte, že vás sice stále nepřitahuje, ale už jste si na jeho přítomnost ve svém životě zvykly a jeho lichotivé poznámky by vám vlastně chyběly.

Panna

Na paradoxní situace máte štěstí. Když vás miláček začne lákat do postele, můžete si být jisté, že to bude v momentě, kdy se vám to z nejrůznějších důvodů ani trochu nehodí. Vy pak nevíte, zda ho máte odmítnout a tím pádem naštvat, nebo mu vyhovět, ale tím vykolejit samy sebe. Objektivně by bylo lepší, kdybyste si udělaly pauzu, protože vám vášnivý sex dodá energii, kterou následně využijete i v praktické rovině.

Váhy

Váš partner si nenechá nic líbit a na každý útok odpovídá rychlým protiútokem. Vám se takové jednání sice nelíbí, ale prozatím jeho pravidla hry musíte přijmout. Když zjistí, že mu dokážete důrazně oponovat, bude velice překvapený. A když mu sdělíte, že by podle vašeho názoru udělal lépe, kdyby se místo hádek naučil přebytek energie vybíjet sexem, bude vedle úplně.

Štír

I když jste k milování připravené za každých okolností, dnes to bude jiné. Naplno sice dokážete využít energii Luny, která prochází vaším sektorem sexu, ale miláček bude přesto překvapený. Místo obvyklých projevů až nezvladatelné vášně budete vyžadovat něhu a ujišťování, že je s vámi rád a že vás miluje. Trochu ho tím sice vyvedete z míry, ale nakonec udělá všechno, co chcete a potřebujete.

Střelec

Všechno, co podniknete proto, abyste posílily erotické vazby s partnerem, proběhne naprosto skvěle. Kdybyste mu chtěly totálně vyrazit dech, předveďte se mu v sexy prádle. Nejdřív bude překvapený tím, že jste si něco takového vůbec pořídily, a pak bude nadšený, jak vám to sluší.

Kozoroh

Když vás nenapadne nic, čím byste mohly erotický život vylepšit, pusťte se do nejrůznějších her. Ve vašem případě by byla vhodná zejména role ženy, která má svůj i jeho život pevně v rukou. Když mu začnete diktovat, co má dělat, bude velice překvapený. Pak ale pochopí, že to, co mu nabízíte, je přesně to, o čem dosud jen snil, i když to sám pořádně nevěděl.

Vodnář

Jsou záležitosti, ke kterým byste se raději neměly vyjadřovat. Pokud se partnerovi nebo vaši rodiče rozhodnou pro život s někým jiným, je to jejich věc. Vám se to sice líbit nemusí, ale tím by to taky mělo končit. Obvykle říkáte, že je vám svoboda blízkých nade vše. Teď máte šanci, abyste dokázaly, že to nejsou jen prázdná slova, ale že to myslíte vážně.

Ryby

Hlavně si dávejte pozor, abyste v posteli nezačaly filozofovat v nevhodnou chvíli. Když se miláček zeptá, jak jste byly s jeho výkonem spokojené, řekněte něco neutrálního, příjemného a lehce obdivného. Na to, abyste poznamenaly, že se to časem pod vaším velením určitě zlepší, rozhodně není zvědavý.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám