Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 28. června

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro upevnění stávajícího láskyplného vztahu nebo získání milostné náklonnosti je zásadní, abyste neslibovaly nic, co nemůžete splnit. Rovněž na další závazky v rámci posilování rodinných vazeb buďte opatrnější, protože na ně prostě nebudete mít čas. Nejspíš vás totiž zaměstná snaha změnit vzhled a vystupování, což do značné míry souvisí s touhou prosadit se ve společnosti lidí, kteří vás svým způsobem fascinují.

Článek

Beran

Přemýšlíte, jak intenzivně a do jaké míry můžete člověku, který se vám líbí, svůj zájem naznačit. Když si uvědomíte, že ve vysílání těchto signálů nejste dobré, správně se rozhodnete, že půjdete rovnou na věc. Pro jistotu však své záměry sdělujte s trochu ironickým úsměvem. Kdyby se stalo a nevyšlo to, pořád můžete tvrdit, že to byl jenom žert.

Býk

S partnerem se musíte domluvit na všem, včetně sexu. Pokud si ho chcete opravdu užít, nechte si radovánky až na večer. Luna, která se v 19.51 hodin dostává do Ryb, se postará, aby milován í proběhlo v příjemně uvolněné atmosféře. Ještě lepší bude, když počkáte do 23.35 hodin, kdy se Luna setká s Jupiterem. Nicméně to vypadá, že to tak dlouho bez vášní nevydržíte.

Blíženci

I když doba, kdy Luna prochází Vodnářem, není pro sex moc příznivá, vy byste ji přesto měly využít. K partnerovi se přiviňte hned ráno. Když si řeknete, že necháte intimní hrátky až na večer, může dojít k nepříjemnému překvapení. Luna v Rybách způsobí, že bude vztahovačný a urážlivý. Usoudí, že se chcete pomilovat jen proto, že nemáte lepší program, a příkře vás odmítne.

Rak

Při Luně v Rybách to s láskou není tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Miláček má pocit, že byste mu měly věnovat neomezený čas, veškerou energii, a navíc ho pasovat do hlavní role ve svých erotických fantaziích. Když mu začnete vysvětlovat, že jste jenom člověk, hrozí, že se urazí, a začne vám vyčítat nedostatek lásky.

Lev

Sex je ten nejlepší způsob, jak zvládnete stres a odhalíte světlý bod dneška, na který se můžete upřímně těšit. Kdybyste se s miláčkem domluvili, že se z práce vrátíte domů co nejdřív a ušetřený čas využijete k „hledání nových erotogenních zón“, bude to vynikající. Nejspíš si konečně uvědomíte, že se milování nemusí odehrávat vždy jen v noci a potmě.

Panna

Právě proto, že bude Luna večer ve vašem partnerském sektoru, nedělejte pro svého miláčka nic, co nemáte ve zvyku. Momentálně by bylo lepší, kdyby se alespoň trochu snažil sám. Vy mu ovšem musíte dát najevo, že vám jeho péče a hýčkání dělají moc dobře. Jemu toto konstatování polichotí natolik, že se postará o celovečerní program nabitý erotikou.

Váhy

V milostné sféře se vám daří způsobem, který jste dosud považovaly za málo pravděpodobný. V posteli se nejen milujete, ale dokážete spolu probrat i spoustu věcí, které vás oba baví. Když zjistíte, že se dokonce dokážete sami sobě zasmát, bude to naprosto dokonalé. Další důkazy, že patříte k sobě, by byly zcela zbytečné.

Štír

Na to, abyste přemýšlely o lásce a o tom, co vašemu miláčkovi dělá, nebo nedělá dobře, nemáte kapacitu. Především je potřeba, abyste se věnovaly praktickým záležitostem a nenadělaly zbytečné chyby. Úvahy o sexuálních prioritách přijdou na řadu až hodně pozdě večer. Patrně se vám podaří využít konjunkci Luny s Jupiterem, jenže ta vrcholí v době, kdy už bude miláček tvrdě spát.

Střelec

Užívejte si dní, kdy bývalý partner konečně zmizel ze scény a nová láska se ještě neobjevila. Volný čas můžete využít třeba k flirtování, nebo se můžete sejít s kamarády, na které jste věčně neměly čas. Můžete například na prodloužený víkend naplánovat akci, abyste se viděli a všechno důkladně probrali. Když je obvoláte dopoledne, večer už budete mít seznam hostů na párty hotový.

Kozoroh

Jakmile začnete uvažovat o tom, proč partnera vlastně milujete a co vás spojuje, něco je špatně. V takovém případě nejspíš vyhovující odpověď nenajdete a budete zklamané. V případě, že na nějaký důvod přijdete, bude situace ještě horší. Usoudíte totiž, že vás drží pohromadě samé rozumné a praktické věci, takže jste vztah postupně ochudili o veškeré romantické kouzlo. Dá se to ale napravit…

Vodnář

Když budete upřímné, přiznáte, že se vlastně nepotřebujete pomilovat. Potřebujete však vedle miláčka ležet, stulit se mu na rameno a podělit se s ním o to, co je pro vás důležité, a také s ním sdílet příjemné emoce. Jeho reakce se obávat nemusíte. Za obvyklých okolností mu sice jde o sex, ale dnes bude taky spokojený s tím, že vás „jen“ bude držet v náručí.

Ryby

Partnerovu povahu můžete rozebírat od rána do večera, ale stejně pořád nemáte jasno. Naštěstí to pro váš vztah není podstatné. Momentálně vám stačí, že jde o člověka, na něhož se můžete spolehnout. Když se večer, kdy už bude Luna ve vašem znamení, postará ještě o to, že vás eroticky naladí a sexuálně uspokojí, přestanete dumat o nesmyslech.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám