Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 3. 1.

Foto: DG Stock, Shutterstock.com

Foto: DG Stock, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V citových záležitostech se tak trochu plácáte. Neumíte si snad ani představit, že byste partnerovi něco vytkly. Zároveň si uvědomujete, že se takovému hovoru stejně nevyhnete. Naštěstí ohledně erotiky máte jasno a celkem nic vám nechybí. Máte-li v záloze překvapení, tak jen směle do toho! V posteli jen tak mezi řečí a se šibalským výrazem naťukněte jeho tajné přání, které mu jakoby z ničeho nic splníte. Bude blahem bez sebe.

Článek

Beran 

Kolega, který se k vám požene, aby vám popřál šťastný nový rok, vás poněkud rozhodí. Hned při prvním doteku vás napadne, že k vám chová docela jiné city než jen pouhé přátelství. Když vás vášnivě a dlouze políbí, bude to naprosto jistá věc. Nebraňte se tomu…

Býk

Všechno, co se kolem vás děje, stabilizuje váš partnerský, a tím pádem i erotický život. Luna v Kozorohu sice intenzivnímu laškování, natož experimentování nepřeje, ale to nevadí. Rády si užijete večer, kdy se s miláčkem pomilujete hezky klasicky. Bude to pro oba příjemný relax.

Blíženci

Při Luně z Kozoroha není na nezávazné, natož odvázané flirtování vhodný čas. Když s někým hovoříte o lásce, musíte si být stoprocentně jisté, že ji k němu skutečně cítíte. Kdybyste ve svých citech neměly jasno, bude lepší, když si hovory kořeněné emocemi odpustíte. O tom, že byste se s dotyčným pustili do erotických laděných aktivit, ani neuvažujte. Situace by se vám totiž záhy vymkla z rukou a napáchala by škody ve vašich životech.

Rak

Nevšímejte si jedinců, kteří tajně i nahlas tvrdí, že váš stávající vztah nemůže vydržet. Stejně tak si nejspíš neodpustí, aby vám při každé příležitosti připomínali, že vás před ním varovali. Můžete se hrdě poplácat po ramenech, že jste spolu prožili další, celkem úspěšný rok. O tom, že jste si parádně užívali v posteli, je na vás málem vidět.

Lev

S partnerem si nejspíš vyměníte názory, a to hodně hlasitě. Nic to však neznamená. Ve vašem případě a při vaší divoké povaze to je lepší, než abyste v sobě emoce dusily. Jasně mu řekněte, co se vám nelíbí, a pak ho nechte, ať se s tím srovná. Situaci zmírníte, když ho ujistíte, že proti sexu na usmířenou rozhodně nic nenamítáte.

Panna

Luna, která prochází vaším sektorem lásky a romantiky, vás náležitě naladí. Stačí, abyste se začetly do oblíbeného milostného románu nebo si pustily lehce erotický film. Rozparádí vás tak, že se bude miláček upřímně divit. Nakonec konstatuje, že o některých vašich touhách a talentech zjevně neměl ani tušení.

Váhy 

Některé věci vám docházejí trochu později, než by měly. Přesto máte dost času a možností na to, abyste vše napravily. Můžete třeba opětovně navázat vztah s člověkem, jehož jste kdysi ranily. Výhrady, stesky a negativní emoce vůbec jsou už za vámi, takže můžete začít s čistým stolem, a když budete jen trochu chtít, tyto úmysly můžete rovnou zpečetit v posteli.

Štír

Všechno, co spolu prožíváte, obvykle hned vypustíte z hlavy, zatímco miláček si všechno velice dobře pamatuje. Když vám začne popisovat, co jste měly na sobě, když vás poprvé spatřil, budete skoro dojaté. A když začne dopodrobna vzpomínat na to, jak krásné bylo vaše „poprvé“, budete se málem červenat.

Střelec

Někdo se vás patrně pokusí přesvědčovat, ať zapomenete na to, co chcete, a soustředíte se výhradně na to, co chce on, Ve jménu lásky dokážete udělat leccos, ale všechno přece jen ne. Odmítnete ho tedy způsobem, který je sice společensky na úrovni, nicméně mu dáte jasně najevo, že na jeho prapodivná pravidla nemíníte přistoupit.

Kozoroh

Raději se velkým obloukem vyhýbejte lidem, kteří vám začnou tvrdit, že svět je nespravedlivý a že si jejich lásky nikdo neváží. Je to sice možné, ale přesto byste měly být ve střehu. Na to, abyste někoho tahaly z problémů a „léčily“ jeho komplexy, jste až příliš dobré. Navíc sex s člověkem, který se jenom podceňuje, obvykle nestojí za nic.

Vodnář

Pod vlivem konjunkce Luny s Venuší kolem 10.00 hodiny dostanete nabídku na tajný románek. Reagujte rozumně a s rozmyslem. Když dotyčnému vysvětlíte, proč to nejde, je značná šance, že vaše argumenty pochopí. Nicméně je možné, že bude dokola omílat, že se vás stejně nevzdá bez boje. Berte to vážně, opravdu to má v plánu.

Ryby

Opět zjistíte, že si v posteli kromě milování můžete i příjemně povídat. Pro vás oba to bude zajímavé večerní zpestření. Komunikujete totiž naprosto dokonale dokonce i na erotická témata. Následně tedy stačí nepatrný náznak, abyste si uvědomili, že čas zrál k tomu, abyste přestali mluvit a začali se hladit a líbat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám