Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 4. 10.

Foto: IKO-studio, Shutterstock.com

Foto: IKO-studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, co uslyšíte, se vám sice může zdát jako holý nesmysl, ale ve skutečnosti má k realitě blíž, než si umíte představit. Nepochybujte tedy o tom, co vám miláček říká. Dobře uděláte, když si jeho slova vezmete k srdci. Z různých důvodů se totiž nedokážete na nic soustředit, a to včetně sexu. A pokud přece jen budete mít nějaké nejasnosti nebo výhrady, dávejte pozor, aby to nepoznal, protože by se mohl urazit.

Článek

Beran

Občas můžete mít dojem, že se vracíte do dob, kdy vám bylo asi tak šestnáct a měly jste o vztazích překrásné iluze. Najednou začínáte mít dojem, že to, co se vám nepodařilo uskutečnit tenkrát, dokážete zvládnout nyní. Nejde o to, abyste doháněly ujíždějící rychlík života, ale o to, abyste si užily bezstarostnou jízdu, kterou provázejí vášnivá zamilovanost a sexuální praktiky časem vybroušené k dokonalosti. Nebojte se, půjde to.

Býk

Vzhledem k erotické divočině během víkendu by se dalo očekávat, že si dáte pauzu. Miláček vás však v tomto omylu dlouho nenechá. Ráno si pod vlivem trigonu mezi Lunou a Uranem střihnete velice příjemnou rychlovku. Večer, pokud neusnete hned, jakmile položíte hlavu na polštář, si dopřejete intimní hrátky pod patronací opozice mezi Lunou a Neptunem. Budou trochu snové, takže zaváháte, zda sníte, nebo bdíte.

Blíženci

S partnerem se domluvíte na milování tak věcně, až budete přemýšlet, zda vás to náhodou psychicky nepoznamená. Sdělíte mu totiž něco v tom smyslu, že sex klidně, ale je potřeba, aby převzal část vašich domácích povinností. Naštěstí je důvtipný, takže bleskově pochopí, že za odměnu ho v posteli bude čekat čilá, dobře naladěná a náruživá milenka. Žádné strachy, nepojme to jako „vydírání“, nýbrž oboustranně výhodnou barter.

Rak

Když vám zavolá kamarád s tím, že se s vámi nutně potřebuje sejít, měly byste se na to pořádně vystrojit. Rozum vás sice může uklidňovat, že je to docela obyčejná schůzka, jelikož něco od vás potřebuje. Instinkt vás ovšem bude nabádat, že půjde o cosi zcela jiného. Až dorazíte na místo, dost se podivíte, s čím dotyčný vyrukuje.

Lev

I při Luně v Panně si můžete užívat sex podle svých představ. Pouze je potřeba, abyste k tomu vytvořily náležité podmínky. Kdybyste večer miláčkovi s roztomilým úsměvem a něžně odebraly dálkový ovladač na televizi, tablet, nebo mobil s tím, že máte pro něho připravené překvapení v ložnici, rozhodně se nebude vzpouzet. Spíš bude nedočkavý. I když milování proběhne tradičně, na technické vymoženosti si ani nevzpomene.

Panna

Neberte vážně poznámky, že jste při výběru partnera přecenily své síly. Těm, které to roznášejí, vadí to, že jste v souboji o jeho srdce vyhrály vy a ony ostrouhaly mrkvičku. Hlavně o sobě nesmíte začít pochybovat. Pokud má mít někdo pocit, že získal hlavní cenu v kategorii osudové lásky, měl by to váš partner.

Váhy

Ohledně lásky nemáte zrovna jasno. Luna ve vašem sektoru věcí skrytých a tajemných vás nutí k úvahám o románku, který by vám do života vnesl trochu vzrušení a zábavy podle vašeho gusta. Když si ale představíte obavy, které by zálety provázely, moudře usoudíte, že vám takové dobrodružství za ty nervy nestojí. Večer možná změní názor a zase začnete zvažovat, že do toho přece jen půjdete.

Štír

Aktuálně sex potřebujete jako ten nejúčinnější způsob, díky kterému se dokážete uvolnit a zbavit všemožných starostí. Ve vašem případě jde svým způsobem také o léčebnou terapii, jelikož zabere i proti bolestem hlavy, stresu či nespavosti. Partner z dosavadních zkušeností usoudil, že migréna je typicky ženská výmluva, jak se vyhnout intimnostem, takže bude překvapený, že se hrnete do milování i navzdory pobolívání hlavy.

Střelec

Vzhledem k trigonu mezi Merkurem a Jupiterem, který vás ovlivňuje nejsilněji, si budete muset večer vybrat mezi erotickým vzrušením a uspokojením a přemýšlením o práci, kariéře a podobných věcech. Obojí najednou není možné. Kdybyste však dokázaly čas rozdělit tak, abyste si nejdřív promyslely profesní záležitosti a pak se uvolnily sexem, bude to geniální řešení.

Kozoroh

V lásce nesázejte na logiku, nýbrž na emoce. Tím, že budete miláčkovi předhazovat, že výborně vaříte a umíte báječně hospodařit, v něm milostné touhy nevzbudíte. Kdybyste však nadhodily, že s vámi zažije gejzír vášní a pozná erotický ráj, můžete si být jisté, že neodolá. Sice bude dumat, jak to uděláte a co ho vlastně ve vaší náruči čeká, ale to neřešte. Každopádně ho prudce zaujmete.

Vodnář

Ohledně partnera a sexu máte jasno. Vy erotiku vlastně nutně potřebujete, abyste se cítily žádoucí, krásné, neodolatelné, prostě dobře. To, že se miláčkovi do ničeho zrovna nechce, pro vás neznamená překážku. Dokážete vytvořit smyslnou atmosféru, takže pochopí, že po vás vlastně taky intenzivně touží, jen si to nedokázal uvědomit.

Ryby

Luna je ve vašem partnerském sektoru, a navíc ve 23.49 hodin vytvoří opozici s Neptunem. Tyto konstelace vám erotický život zpestří víc, než by vás vůbec napadlo. Když se rozhodnete pro večerní romantiku, dokážete vytvořit mimořádně působivou atmosféru. Máte-li v úmyslu prožít noc plnou vášní, která skončí skutečně až ráno, zvládnete to taky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám