Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 6. 9.

Foto: stockfour, Shutterstock.com

Foto: stockfour, Shutterstock.com

Reklama

S konečnou platností zaujmete člověka, o jehož pozornost a sympatie jste usilovaly již delší dobu, ovšem poněkud skrytě. Pokud přece jen ještě váháte, zda jste zvolily správně, nebo postupovaly akurátně, nečekaná událost vám udělá jasno a konečně se zbavíte pochybností. Hlavně se nenechte zviklat tím, že jeden z vás ještě nemá dořešený minulý vztah. Je to pouze otázka času, tedy nikoli chtění či ochoty.

Článek

Beran

Můžete se dozvědět a naučit spoustu užitečných věcí. Poslouchejte třeba kolegyně, jak se baví o vztazích či sexu, ale do hovoru se nezapojujte. Jednak nejste svěřovací typ, a rovněž jen tak máte šanci zjistit, co v této oblasti v poslední době frčí. Hlavně si v duchu neříkejte, že byste něco takového nikdy nedělaly. Když to jednou zkusíte, velice rychle tomu přijdete na chuť.

Býk

Dilema, jak se váš vztah bude vyvíjet po sexuální stránce, neřešte, ale nechte plně na miláčkovi. Výborně se projeví zvlášť Váhy a Vodnáři, v menší míře Lvi a Střelci. S ostatními si musíte trochu pohrát a vnuknout jim myšlenku, že milování je důležitější než plánování a realizace pracovních povinností, ale i to se dá zvládnout.

Blíženci

Sice máte cenné životní zkušenosti, které obvykle využíváte, jenže tentokrát vám v oblasti erotiky užitek nepřinesou. Partner se totiž zachová zcela jinak, než jste zvyklé. Budete mít zamotanou hlavu, zda to dělá proto, aby vás překvapil a vyvedl z míry, nebo proto, že se opravdu změnil. K žádnému závěru sice nedospějete, ale samotné zvažování vás bude tuze bavit.

Rak

Úvahy o tom, zda partnera milujete dostatečně a jestli byste neměly v tomto směru přidat na obrátkách, jsou naprosto k ničemu. Čím víc o tom budete přemýšlet, tím víc si budete namlouvat, že všechno děláte špatně. Kdybyste jako věrohodný ukazatel kvality vztahu přijaly sex, zjistíte, že je mezi vámi všechno v naprostém pořádku, takže se trápíte zbytečně.

Lev

Ohledně vztahu si nemusíte dělat žádné starosti. Miláček se na vás dívá jako na osmý div světa a vy mu oplácíte stejnou pozorností. Dokonce se překoná natolik, že vám večer navrhne, abyste se společně dívali na váš oblíbený romantický film. Další důkaz lásky nepotřebujete, což byste mu měly dokázat při následném milování.

Panna

V milostných sférách máte naprosto jasno. Ráno, kdy je Venuše v kvadratuře s Plutem, si erotiku užijete naplno, jako už dlouho ne. Budete sice muset vstát dřív, abyste kvůli dovádění s miláčkem nepřišly pozdě do práce. Kdyby se náhodou stalo, že se přece jen opozdíte, bude vám to jedno. Navíc se zatváříte tak, že si nikdo nedovolí zeptat se, co vás tak zdrželo.

Váhy

Když vás někdo chce mít rád, bude to dávat jednoznačně najevo. Vy si však dávejte pozor na to, jakým tónem s ním mluvíte. To, že jste s minulým partnerem absolvovaly hodně nepříjemných rozhovorů, ještě neznamená, že vás něco podobného čeká opět. Dejte sobě i jemu šanci, klidným povídáním to začne a bouřlivým sexem bude pokračovat.

Štír

Miláček ohledně lásky a sexu mluví jako kniha. Možná marně přemýšlíte, zda chce, abyste reagovaly stejně, nebo máte spíš mlčet, obdivně ho pozorovat a s úctou poslouchat. Občas si nejspíš říkáte, že byste ocenily, kdyby energii, kterou vkládá do milostných proslovů, raději využil prakticky, tedy v posteli. Máte oprávněný dojem, že jeho erotická aktivita poněkud pokulhává.

Střelec

Máte sklony utápět se v pochybnostech a obavách, které vás jen vyčerpávají a nic jiného. Když pozornost zaměříte na partnera, vznikne další problém. Kvůli rozbouřeným emocím a bujné fantazii jste schopné obvinit ho i z toho, co nikdy neřekl, ale ani si nemyslel. Kdybyste místo toho vymyslely, jak a čím zpestříte váš sexuální život, rázem máte po starostech.

Kozoroh

Při trigonu mezi Marsem a Plutem ve vašem znamení vás v milostné oblasti čekají samé hezké věci. Především si užívejte toho, že miláček neřeční, nenutí vás do planých debat, ale rovnou koná. Vy se tedy můžete naplno věnovat tomu, čím ho potěšíte a jak motivujete, aby potěšil on vás. Řekne-li vám, že milování bylo naprosto dokonalé, můžete si být jisté, že to tak myslí i cítí.

Vodnář

Občas přemýšlíte, zda byste v erotice nepotřebovaly víc praxe. Zkušenosti, které jste prozatím načerpaly, vám připadají nedostatečné a poněkud jednostranné či stereotypní. Než se však rozhodnete, že si najdete milence, aby vás zasvětil do netušených tajů sexu, zkuste do role „kouče“ obsadit stávajícího partnera. Ještě vám nepředvedl všechno, co umí…

Ryby

Když usoudíte, že s vámi miláček nehraje tak úplně fér, nic mu neříkejte, ale jen pozorujte a informace si dávejte do souvislostí. Velice rychle zjistíte, že vaše podezření bylo sice oprávněné, ale důvody jeho jednání naprosto jiné, než si myslíte. Nezbude, než abyste si pár věcí otevřeně vyříkali. Sex si můžete dopřát za odměnu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám