Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 9. 8.

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláček vyžaduje především spoustu něhy. Snažte se ho maximálně hýčkat a odměnou vám bude nečekaně vášnivé milování. Projeví se jako snový milenec, s nímž v reálu prožijete to, co jste dosud vídaly snad jen ve filmech pro dospělé. Řešíte-li dilema, zda sex s novým partnerem ano, či ne, rozhodnutí už nemůžete dál odkládat. Udělejte první vstřícný krok a následné události vás přesvědčí, že jste zvolily správně.

Článek

Beran

S přáními, která se týkají i vašeho miláčka, musíte zacházet opatrně. Taktika, že mu svoje představy vpálíte rovnou do očí, je vám sice blízká, ale tentokrát se zcela mine účinkem. Bude rozhodně lepší, když ho nejdřív navnadíte dobrým jídlem a teprve pak vyrukujete se svými požadavky. Využijete tak konjunkci Luny s Merkurem. Nastane už v 8.46 hodin a postará se, abyste se domluvili a následně se krásně pomilovali.

Býk

Muži, kteří se vám najednou do života vrátí z dávnější minulosti, jsou vám k vašemu překvapení stále hodně blízcí. Právě proto byste měly jednat opatrněji než v době, kdy jste se seznámili. Dejte jim i sobě čas na to, abyste se důkladně poznali po všech stránkách. Naštěstí vás ani je nenapadne, že byste měli pospíchat se sliby ohledně vážného vztahu. Víte, že na to je dost času.

Blíženci

Je potřeba, abyste v sobě aktivovaly pedagogické nadání. Budete to potřebovat. Je nutné, abyste svého dosud nadšeného partnera začaly měnit na snového milence, který dokáže uspokojit vaše touhy i potřeby. Můžete využít vesmírnou konstelaci, která je takové činnosti nakloněna. Navíc si můžete být jisté, že se vaše „mise“ bude zamlouvat vám oběma.

Rak

S miláčkem to snadné není a nebude. Občas máte dokonce pocit, že záměrně zkouší, kolik vydržíte. V takovém případě byste však měly zapomenout na to, že k němu cítíte nehynoucí lásku, a bez zábran se začít bránit. Nejdřív bude zaskočený, pak překvapený. Následně přizná, že ho vaše proměna motivovala k přehodnocení pár vlastních postojů, a dokonce ho svojí razancí fyzicky vzrušujete.

Lev

Otevřené erotické návrhy dostanete kolem 14.24 hodin. Přispěje k tomu opozice mezi Lunou a Jupiterem a opravdu budou stát za to. Vás však ani nenapadne, že byste měly okamžitě a bez rozmyšlení dotyčnému padnout kolem krku. S gustem si s ním budete pohrávat. Dobře víte, že ho tato hra na rozpaky rozhodně neodradí, ale naopak to jeho žádostivost a vaši přitažlivost v jeho očích ještě znásobí.

Panna

To, že má kamarádka milence, je její ryze soukromá věc. Se svým partnerem byste to probírat neměly, mohl by totiž usoudit, že její chování schvalujete, dokonce jí fandíte a že nevěra zafunguje jako nakažlivá nemoc. Pak by vás začal podezírat z něčeho, co vás ani nenapadlo. Když si pikantnosti z milostného života svých přátel necháte pro sebe, ušetříte si spoustu starostí.

Váhy

Luna ve Lvu váš vztah okoření tolik potřebným jiskřením, ale taky vás přiměje, abyste se k partnerovi chovaly jinak než obvykle. Jde mu hlavně o to, abyste průběžně dokazovaly, že patříte k sobě a že si ho nikým nenecháte vzít. Pak zbývá už jen to, že mu poskytnete náležitý prostor, aby vám lásku a oddanost oplácel podobným stylem.

Štír

Vztah podle svých představ sice ještě nemáte, ale neklesejte na mysli. Momentálně se partner jeví jako tvárný jedinec, jemuž stačí naznačit. Uvědomí si, že ve vlastním zájmu musí své chování zejména v erotice a sexu víc přizpůsobit vašim požadavkům a potřebám. Půjde to poměrně lehce. Vy po něm nechcete nemožné a on se opravdu vynasnaží, aby vám vyhověl.

Střelec

Při Luně ve Lvu vás láká erotika ve všech podobách, v nichž vám ji partner nabízí. Dokonce se můžete těšit na nové, nepochybně skvělé nápady, čím váš milostný život zpestří. Zkuste k tomu rovněž přispět, stačí už jen to, že vytvoříte jiné kulisy pro milování. K dokreslení intimní atmosféry můžete třeba zapálit aromatické svíčky.

Kozoroh

Ohledně lásky a sexu máte po dlouhé době konečně jasno. Do podvečera, kdy bude Luna ve Lvu, je vám jasné, že byste se do intimních hrátek ale pouštět neměly. Fyzicky byste se sice milovaly, ale přitom myslely na něco docela jiného. Když důvěrnosti odložíte na pozdější hodinu, můžete si být jisté, že se soustředíte výhradně na vlastní i partnerovy prožitky.

Vodnář

Lunu ze Lva můžete využít mimo jiné k tomu, že do milostného života zakomponujete víc pohody, uvolnění a možná i hravosti. Naštěstí máte partnera, který na to všechno ochotně a rád uslyší. Když vám ráno slíbí, že se večer v posteli budete skvěle bavit, můžete si být jisté, že to tak dopadne.

Ryby

Večer, kdy se Luna dostane do vašeho partnerského sektoru, to s vámi moc jednoduché nebude. Miláček zatouží po sexu, zatímco vy budete trvat na svém, že musíte probrat praktické záležitosti na tento i příští týden. Nebudete-li tak umíněné a zapojíte kapánek fantazie, dosáhnete svého v klidu, a navíc se hezky pomazlíte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám