Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 1. května

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Přestože už je máj, náladovost partnera stále bude připomínat proměnlivé aprílové počasí. Na nervy vám půjde hlavně to, že nejste schopné odhadnout, co vás po návratu domů vlastně čeká. Chcete-li si ho naklonit a získat, o co vám jde především, buďte milé, avšak rafinované. Zkuste to třeba zaonačit tak, aby měl dojem, že jde o splnění jeho přání, nebo aspoň o jeho svobodné rozhodnutí.

Článek

Beran

V milostných sférách se nemusíte obávat nikoho ani ničeho. Miláček má oči jenom pro vás, svým způsobem vás zbožňuje, i když to nedává příliš často najevo. Pokud se však někdo pokusí narušit váš vztah, vytáhne do boje, až se budete divit, co všechno dokáže říct a udělat.

Býk

S tím, že je máj – lásky čas, si poradíte celkem snadno. Stačí, když bez rozpaků miláčka zavedete k rozkvetlému stromu, kde ho kromě polibku ujistíte, že ho vroucně milujete. Později se dozvíte, že to bylo parádní překvapení, za které je vám vděčný. Zdá se, že na prvomájovou tradici totiž zapomněl…

Blíženci

Je nejvyšší čas, abyste se na miláčka podívaly bez pomyslných růžových brýlí. Bude to velice užitečné pro oba. Je docela možné, že oceníte jeho vlastnosti, které vám prozatím unikaly, a on si vašeho postoje bude považovat. Vzájemné city utvrdíte v ložnici. 

Rak

Při Luně v Kozorohu přistupujete k lásce až příliš zodpovědně. Partner proto může začít trousit poznámky, že mu víc vyhovuje spontánnost. Snažte se aspoň zamyslet nad tím, co by mu udělalo radost. Pokud mu můžete vyhovět, udělejte to!

Lev

Při debatách s miláčkem si dávejte pozor na pusu. Přestože neustále zdůrazňuje, že je nad věcí a není ješitný ani malicherný, hrozí vážné riziko, že si vaše slova vyloží jinak, než jste je myslely, a podle toho se zachová. Zatvrdí se a vy mu jeho omyl hned tak nevymluvíte.

Panna

Je normální, když o partnerovi občas pochybujete. Veškeré postřehy na toto téma byste si však měly nechat pro sebe. Kdybyste je ventilovaly nahlas a vaše podezření by se nepotvrdila, byl by to minimálně trapas.

Váhy

Z neodbytných ctitelů si obyčejně děláte legraci. Sáhodlouze jim přitom vysvětlujete, že po vás chtějí něco, co jim dát neumíte, nemůžete ani nechcete. Jelikož je Luna v Kozorohu, musíte přitvrdit. Vlídnému zacházení nebudou rozumět.

Štír

Neopětovaná láska bolí, o tom se bohužel přesvědčíte na vlastní kůži. Vezměte proto konečně na vědomí, že se vám líbí někdo, pro koho jste v nejlepším případě dobré kamarádky. Samy sobě slibte, že si najdete někoho, kdo vaše kvality a city skutečně ocení.

Střelec

S vyznáváním lásky je to obtížné. Když se rozhodnete, že miláčkovi něco něžného budete špitat do ouška, existuje možnost, že to vezme jako nepříliš povedený žert. Pokud ho chcete o své lásce přesvědčit, bude to trvat dost dlouho a vyžadovat originálnější přístup.

Kozoroh

Polibek pod rozkvetlým stromem je přesně to, co potřebujete a co vám udělá dobře. Miláček se sice může divit a vyptávat, kde se ve vás takové touhy vzaly, ale vy se tím nenechte vyvést z míry. Moc dobře si uvědomujete, že romantická gesta oba potřebujete a chcete.

Vodnář

Na zvlášť rafinované projevy lásky ze strany partnera nečekejte. Nejspíš se budete muset spokojit s tím, že vás políbí, a možná ujistí, že vás má rád. Nic jiného pro vás momentálně neudělá a vy byste po něm ani neměly víc žádat. Existují jiné priority...

Ryby

S člověkem, který se nedávno rozešel se svou údajně osudovou láskou, byste jen ztrácely čas. Pořád dokola by se litoval, fňukal, že je smutný a nešťastný, protože ho zradila, podvedla či opustila. Zároveň by se dožadoval přísah, že vy nic z toho neuděláte. Takový vztah by se vám brzy zprotivil.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám