Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 11. 12.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

S přispěním vesmíru budete mimořádně výkonné. Okolí se podiví, kde pořád berete energii a skvělé nápady. Na podobné poznámky odpovídejte úsměvem, protože nevíte, co na to říct. Využijte tohoto rozpoložení a přiviňte se k partnerovi hned ráno. Nevadí, že bude ještě trochu rozespalý, zareaguje totiž tak, abyste si intimní chvilky oba krásně užili. On se nejspíš bude chtít dospat, zatímco vy se rázně pustíte do práce.

Článek

Beran 

Než si začnete dělat laskavou legraci z milostného umění svého partnera, dobře si to rozmyslete. Pokud má všechno proběhnout v pořádku a bez výhrad, je potřeba, abyste ho pořád jen chválily. K žertování se propracuje až těsně před 23. hodinou, ale to už zase vy nebudete mít na vtípky energii ani náladu.

Býk

Vaši lásku a erotické vztahy vůbec pozitivně ovlivní podvečerní konjunkce mezi Venuší a Plutem. Pod tímto vlivem si vychutnáváte všechno, co jste si s miláčkem schopni navzájem poskytnout. Moc toho sice neuděláte, ale to přece nevadí. To, že se krásně pomilujete, posílí vaše emocionální souznění, což je pro oba to nejdůležitější.

Blíženci

Na tom, co od miláčka v erotice a sexu žádáte, se musíte nejdřív podrobně domluvit. Naštěstí vám to nedělá potíže. Při stále intenzivnější energii sextilu mezi Merkurem a Jupiterem se vám hravě podaří najít ta pravá slova. Najednou budete přesně vědět, co chcete vy, i to, co mu na oplátku nabídnete.

Rak

Sex by byl ve vašem případě optimální kolem poledne. Využijete tak sextil mezi Lunou a Venuší ve svém partnerském sektoru. Navíc byste se vyhnuly tomu, že budete řešit dilema, zda je důležitější sex, nebo jiné aktivity, které jste měly v plánu. Bez boje a dlouhého uvažování si uvědomíte, že vás milování baví a má pro vás větší význam, než jste si dosud myslely.

Lev

Když partnerovi budete neustále připomínat jeho povinnosti, a to zejména ty, kterým se moc nevěnuje, všechno se jenom zhorší. Sice se pustí do práce, ale vás a vaše požadavky úplně pustí z hlavy. Až později pochopíte, že na nic nezapomněl, jen se zlomyslně těší na to, až si řeknete o něhu a milování a on bude předstírat, že musí ještě udělat hodně věcí z vašeho seznamu. Nakonec si přece jen padnete kolem krku.

Panna

Než někomu dáte druhou šanci, dobře si to rozmyslete. Když usoudíte, že jde o rozumné rozhodnutí, neměly byste alespoň pospíchat. Člověka, který o vás stojí, můžete klidně a bez výčitek svědomí nenápadně podrobit nejrůznějším testům a zkouškám. Na sex s ním se sice těšit můžete, ale najevo to dávejte opatrně. Čím méně jistý si vámi bude, tím víc to vašemu vztahu prospěje.

Váhy

Hovory o tom, kde budete spolu žít, budou hodně náročné. Ani jeden se totiž nechce vzdát svého domova a ustoupit. Nejspíš bude nejlepší, když dáte peníze dohromady a pořídíte si něco, co bude vaše společné. Odpoledne se můžete začít bavit o tom, jak si byt zařídíte. Daleko se však nedostanete. Skončíte u toho, jak má vypadat ložnice a jakou budete mít postel.

Štír

Kdybyste se pro sex rozhodly kolem 4.51 hodin, bude naprosto úžasný. Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky se totiž dostává do konjunkce s Neptunem a postará se o strhující zážitky. Dokonce i miláček, který je obvykle proti tomu, abyste ho kvůli milování budily, následně připustí, že to tentokrát opravdu stálo za to.

Střelec

K tomu, abyste kvůli někomu soupeřily s jeho nynější partnerkou, vás nepřiměje. A to ani v případě, že jde o člověka, který se vám neskutečně líbí a s nímž jste strávily pár vášnivých nocí. Místo toho mu doporučte, aby se objevil teprve tehdy, až budete mít ve všem jasno.

Kozoroh

Konjunkce Venuše s Plutem má blahodárný vliv na váš erotický život. Uvědomíte si, že kvůli milování můžete klidně odložit všechno ostatní, co jste zamýšlely dělat. Následně budete milé, téměř romanticky naladěné, takže partner bude jen nevěřícně koukat a přemýšlet, kde se to ve vás vzalo.

Vodnář

I když jste si slibovaly, že na bývalého partnera už nebudete vzpomínat, dopadne to jinak. Hrozí, že se vám o něm bude zdát tak smyslný sen, že ho celý den nedostanete z hlavy. Nejspíš budete stále dokola uvažovat, zda byste se k němu přece jen neměly vrátit.

Ryby

Kolem 4.51 hodin, kdy se Luna ve vašem znamení setká s Neptunem, musíte o svých láskách přemýšlet, i kdybyste nechtěly. Najednou pochopíte, kde jste dosud dělaly zásadní chyby. To, že někoho milujete, ještě neznamená, že mu musíte podřídit celý život a na vlastní přání zapomenout. Umíníte si, že budete myslet víc na sebe, jenže to zřejmě nedokážete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám