Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 15. 1.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Oba to myslíte dobře, ale kvůli milování se můžete i pohádat. Vy máte představu, že by vás měl nechat, ať si přispíte, pak si dáte sprchu a hezky se upravíte, než se k němu vrátíte do postele. On má zase dojem, že se něžnostem chcete vyhnout, a tak pokoušíte jeho trpělivost. Měli byste si to vysvětlit hned, ať se na sebe nemračíte celou sobotu.

Článek

Beran 

S láskou si nemusíte dělat starosti. Kdybyste byly upřímné, přiznáte, že vaši pozornost upoutá spousta zajímavějších věcí. S partnerem si povídáte tak, abyste se zbytečně nestresovali. Pokud je ale citlivější, měly byste omezit vtipy, kterými ho z vlastní rozverné nálady častujete. Můžete se ho dotknout, aniž byste chtěly.

Býk

O tom, zda posílat bývalému partnerovi gratulace k narozeninám nebo k svátku, raději ani neuvažujte. Daly byste mu tím planou naději, kterou stejně splnit nemůžete ani nechcete. Stávajícímu miláčkovi se s tím, o čem přemýšlíte, v žádném případě nesvěřujte. Zejména večer, kdy už je Luna v Raku, byste ho tím vyvedly z míry víc, než si dokážete představit.

Blíženci

Do 17.11 hodin, kdy je Luna ve vašem znamení, máte v lásce i erotice hlavní slovo vy. Přesto byste se do některých hovorů pouštět neměly. Kdybyste se začaly miláčka vyptávat, zda vám byl a je věrný, případně, jestli vás někdy podvedl, pravdivou odpověď dostanete. Je ale otázkou, zda by vás potěšila.

Rak

Láskyplné aktivity byste měly raději odložit na večer. Opřete se tak o energii Luny ve svém znamení. Aktivujete i erotickou vynalézavost, která vás překvapí a miláčka nadchne. Opět se přesvědčíte, že můžete žít v dlouhodobém vztahu a přitom vám nuda nehrozí, a to ani v posteli.

Lev

S partnerem je vám moc dobře. Kdybyste chtěly, aby i jemu bylo nádherně, musely byste trochu změnit svoje chování. Naštěstí se nejedná o nic, co by se protivilo vaší přirozenosti. Stačí, když si připomenete, že jste v podstatě velké, mazlivé a hravé „kočky“, a začnete se podle toho chovat.

Panna

Pocit, že to s láskou dopadá jinak, než jste si kdysi představovaly, mít můžete. Když se však srovnáte se svými kamarádkami či známými, zjistíte, že na tom nejste tak zle. Večer, kdy se Luna dostane do Raka, si totiž opět potvrdíte, že máte v miláčkovi kromě milence i kamaráda, na něhož se můžete spolehnout.

Váhy 

Seznamování s novými lidmi vám půjde skvěle. Jsou zajímaví, navíc si s nimi máte co říct. Kromě toho vám bude na první pohled jasné, že se jednomu z nich moc líbíte. Večer od něho dostanete zprávu nebo e-mail s návrhem na další schůzku, která proběhne už jen ve dvou.

Štír

Když si necháte sex na večer s tím, že na něj budete mít dost času, bude miláček nepochybně nadšený. Konečně se náležitě uvolníte, budete mít výtečnou náladu a tak s pomocí energie Luny z Raka projevíte i sklony, na které jindy nedojde. Pro vás to bude příjemné překvapení a pro miláčka něco naprosto nového.

Střelec

S partnerem se domluvíte na všem, co je potřeba. Stejně realisticky dokážete přistupovat i k sexu. Kdybyste si ale naplánovali romantické milování při svíčkách a se sektem, byl by to příslib velice příjemného večera. Zkuste podobné téma nadhodit a uvidíte, jak bude reagovat.

Kozoroh

To, že se partner zejména dopoledne může cítit až zanedbávaný, je celkem pochopitelné. Právě proto byste mu měly dát najevo, že máte plné ruce práce proto, abyste měly všechno hotové, a zajistily si tak klidný večer. Pak se můžete věnovat jenom jemu a aktivitám, které poslouží ke zkvalitnění vašeho erotického života.

Vodnář

V lásce se můžete těšit na příjemné změny. Zejména do 17.11 hodin, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si v tomto ohledu budete s miláčkem rozumět téměř beze slov. Mazlení bude o poznání něžnější a samotný akt mnohem delší, než jste zvyklé. Kdybyste měly hodnotit, usoudíte, že lepší to být nemohlo.

Ryby

Do sexu se v žádném případě nesmíte nutit. Zejména do 17.11 hodin, kdy je Luna v Blížencích, by to nic dobrého nepřineslo. Vaše už tak pošramocená nálada by se ještě zhoršila. Když sex odložíte na večer, až bude Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, proběhne všechno mnohem lépe. Vy budete v naprosté pohodě a miláček nabere druhý dech.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám