Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 18. 9.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně odhalíte, odkud se berou názory, které vám miláček poslední dobou ustavičně předhazuje. Uvědomíte si, že podezřele ladí s tím, co vám ohledně domácnosti a bydlení radí rodiče. Představa, že by se za vašimi zády proti vám spikli, vám sice může připadat absurdní, ale je reálná víc, než považujete za možné. Měli byste si spolu o tom promluvit, ale rozumně. Když zapojíte svůj šarm, smysl pro humor a „ženské zbraně“, půjde to jako po másle.

Článek

Beran 

Neberte vážně člověka, který vám naznačí, že se mu sice líbíte, ale nějaký bližší vztah z dobrých důvodů není možný. Nebezpečí, že se navzdory své radostné povaze kvůli němu budete trápit, je až příliš vysoké. Můžete si být jisté, že ani sex s ním by nestál za moc, takže vlastně nemusíte ničeho litovat.

Býk

Když už miláčkovi něco vytýkáte, snažte se s ním mluvit tak, aby neměl důvod se urazit. Pokud přidáte na obrátkách, negativně to ovlivní jak vaši běžnou komunikaci, tak erotický život. Kdybyste situaci vyhrotily tak, že byste se večer ani nepomazlili a nepolíbili se na dobrou noc, hodně by vás to mrzelo.

Blíženci

Při Luně ve Vodnáři ke své spokojenosti potřebujete nejen člověka, s nímž budete sdílet své erotické představy, ale taky spolu budete schopni mluvit o tom, co vás zajímá a baví. Díky rannímu trigonu mezi Lunou a vaším vládcem Merkurem je značná šance, že někoho takového objevíte. Toho se pak držte.

Rak

Někdo vás hodlá potrestat tak, že se na vás bude tvářit zle a vůbec vám nevysvětlí, co jste udělaly špatně. Ráno vás jeho jednání sice může zraňovat, ale už po poledni svůj postoj změníte. Usoudíte, že je vám vlastně docela dobře a že s ním komunikovat nepotřebujete. Kdybyste však v návalu upřímnosti povykovaly, že ho nepotřebujete vůbec, zaděláváte si na malér.

Lev

Ideální čas na sex nastane poté, co se v 11.16 hodin ve vašem partnerském sektoru setká Luna s Jupiterem. Svým jednáním byste dokázaly, že vám pojem „erotická štědrost“ vůbec není cizí. Naopak dokážete svoje dosavadní zkušenosti využít tak, abyste miláčkovi ukázaly, jak vypadá ráj na zemi. Nepochybujte o tom, že to náležitě ocení.

Panna

Když se dozvíte pozadí vztahu, který jste dosud nechápaly, bude vám jasné, že to je vazba tak silná, že ji navzdory veškeré snaze nemáte šanci narušit. Budete sice zklamané, ale to vás brzy přejde. Kdybyste si celou věc nepromyslely a ve svých marných pokusech pokračovaly, bylo by to později ještě horší.

Váhy

Setkání s bývalým milencem bude problematické. To, o čem byste potřebovali mluvit, nehodlá ani jeden z vás nakousnout jako první. Nezbude, než abyste se smířily s tím, že některá témata zůstanou tabu. Když se však nad vším poctivě zamyslíte, dojde vám, že vám daný stav věcí vyhovuje. A když se krásně pomilujete se současným partnerem, přestane vás to zajímat úplně.

Štír

Když miláček trvá na tom, že sex hned po probuzení je ideální, hádat se s ním nebudete. Přesto byste mu měly špitnout do ouška, že později večer budete na něho natěšené ještě víc. Bude to pravda, jelikož Luna v romantických Rybách, umocní vaše intimní prožitky. Motivace, kterou mu tím poskytnete, bude stát za to. Navíc se bude ze všech sil snažit, aby vás nezklamal.

Střelec

Je potřeba, abyste dokázaly udržet v rovnováze svou erotickou touhu a partnerovu chuť dobývat. Naštěstí to pro vás není obtížné. Zejména poté, co se v 7.35 hodin dostane Luna do trigonu s Merkurem, v tomto směru dokážete i nemožné. Jste tak přitažlivé, že miláček zapomene na to, že se původně chtěl pořádně spát, a začne se vám s chutí a rád věnovat.

Kozoroh

Narazíte na člověka, který vás sice přitahuje, ale nejste si jím moc jisté. Právě proto byste měly věnovat pozornost jeho dosavadnímu životu. Pokud narazíte na něco, čemu nerozumíte, trvejte na rozumném vysvětlení. Když se bude chtít z odpovědi vykroutit, zapomeňte na sex, který může být božský, a utíkejte co nejrychleji a co nejdál.

Vodnář

S city si dokážete poradit, ale s partnerem můžou být potíže. Máte neustále intenzivnější pocit, že za jeho nepochopitelným jednáním, jehož intenzita se v poslední době stupňuje, je vliv někoho jiného. Jde o téma k zamyšlení, kterému byste se měly naplno věnovat. Odpovědi na tyto otázky jsou pro vás opravdu důležité.

Ryby

O vaší přitažlivosti a sex-appealu se mluví v poslední době tolik, až vám z toho jde hlava kolem. Potíž je v tom, že vám skládá komplimenty hlavně člověk, s nímž jste nic neměly a ani mít nehodláte. Nezbude, než abyste se ho přímo zeptaly, o co mu jde a co ho k takovému jednání vede. Pohled na jeho překvapený výraz bude k nezaplacení.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám